Snad z toho nebudou pomluvy, pomyslím si...
Začnu soustředit všechnu svoji magicku a pokusím se do nebe vystřelit Ohnivou kouli.
Když to nepůjde, tak budu zkoušet dál...
Upravil/a Whirt dne 31.12.2012 00:31
Scorpion
Jdete dál, běžíte. A pak vylízáte ven více viz. hRDLA
Whirt
Soustředíš se, najednou ti z ruky vylétne ohnivá koule a na nebi exploduje. Dumneři se vyděšeně podívají nahoru a pak řeknou "Jen cvič dál.."
Mopidu "Dobrá, tady je... jistě, napíšu to na něj." řekla novicka. Podala jsi croissant Aldovi, a pak jsi se zakousla do toho svého.
hRDLA "Možná, tvůj kámoš je čepel.. hmm.. ale ty by sis měl vzít něco lepšího, tyhle hadry tě moc dlouho na životě neudrží." řekl Legionář a přikázal druhému ať ti přinese nějakou zbroj. Druhý legionář ti podal starou kroužkovou zbroj (není na ní žádný znak legie).
Náhle někdo vyleze kanalizací, ohlídneš se a uvidíš staršího imperiála, nějakého novice a tu altmerku kterou jsi viděl v táboře.
SH "Nic, můžeme můžeme už odejít?" řekla Argonianka a bdící kývl.
Pousměju se, trochu se i zasměju a řeknu "Díky, začínám tomu přicházet na kloub. Až to budu opravdu potřebovat, tak nechci abych někomu omylem ublížil."
Pak si kouzlo několikrát vyzkouším, dokud si nebudu naprosto jistý s tím, že se nevymyká kontrole.
"Tak... Já už běžím - chci být v cechu mágů v čas, hezkej zbytek dne." Usměju se na ně a rozeběhnu se směrem k cechu mágů kde vrátím knihu "Tajemné kulty a uskupení v Morrowindu" tam kam patří a pak se zeptám, zda-li je pro mě dnes přichystaná nějaká práce, se kterou by některý ze člený cechu potřeboval pomoci.
Scorpion
Uklidnil jsi se, a schoval kouzlo. Redguard přes sebe přehodil kroužkovou zbroj, a podíval se na tebe.
Whirt
Dumner se opět otočil a pokračoval ve sbírání bylin. Doběhl jsi až k Cechu, otevřel jsi dveře a v přijímací místnosti stál mladý dumnerský učeň se s dumnerským učitelem. Pozdravil jsi, a prošel kolem nich. Když jsi došel do knihovny, a vrátil knihu na své místo. Zamířil jsi z pět do přijímací místnosti, dumnerský učeň byl už na odchodu. Zeptal jsi se učitele zdali nemá nějakou práci a on řekl "Jistě že mám, zjistil jsem že nám došli veškeré byliny. Poslal jsem na louku zbylé učně, ale stále se nevrátili. Mohl bys prosím zjistit proč jim to tak dlouho trvá?"
hRDLA
Přehodil jsi přes sebe kroužkovou zbroj, a podíval se na imperiála.
SH "Nevím, popravdě jsem ani nedoufala že mi pomůžeš." řekla argoninka.
Mopidu "Bouřka, se blíží. Každou chvilku tu bude." řekl Arterius, a podíval se z okna. Také jsi se podívala, uviděla jsi jak začíná pršet.
BW
Proklouzl jsi dovnitř, opatrně. Málem jsi shodil vázu, ale naštěstí jsi ji chytl. Uslyšel jsi nějaké hlasy, a pak jsi uviděl světlo pochodně.
Upravil/a Aurelius dne 31.12.2012 14:52
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.