Hele, Mopi mi za moje kartičky dala mimo jiné 90% slevu na Pressure, chcete to někdo ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@hRDLA: S tou pochodní to je dobré přirovnání! --- To víš, že jsem tam musel vlézt --- GoT od TellTale? Tak to jo!
@Whirt: To nechápu, jakou to má logiku. Takhle budeš čekat kdovíjak dlouho, než se odhodláš pustit si poslední díly. Když si je pustíš, tak prostě budeš čekat na další, ale aspoň budeš vědět, co se stalo. Nemáš to tak lepší?
@BW: Díky za upozornění, přidám Škorpovi odznáček A tobě Krále slunovratu.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jdu hrát (čti lamit ) Natural Selection 2, kdyžtak mi ohledně toho Pressure napiště PMku, jo a ta sleva platí do zítřka
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt napsal:
Mimochodem... Návrat hRDLY má hned několik výhod a jednou z nich je, že Len konečně nebude všude prohlašovat, že má největší svaly z fóra
Pff asi zase začnu cvičit *devil face*
hRDLA napsal:
no jo ale zadej si do googlu římská orlice a prd ti to najde
Aquila -_- římská orlice -> orlice legií -_-
Do spoilerů kouknuto MUHEHEHEH ale i tak asi začnu cvičit znovu
Každopádně já musím něco udělat se svojí výdrží na běhu po 2 kilometrech v mírném sprintu nejsem schopen ujít pár metrů
Mimochodem Wirte neštvi... a navíc přečetl jsme si je dřív, než jsi to napsal resp. než jsem to přečetl
Hmm... tak mě tak napadá Šáňa je nespíš silnější a s Máhem jsme na tom přibližně stejně takže tak (zatím )
E: Navíc já hRDLu přece viděl jako jeden z prvních já a Mike pokud se pamatuju a možná i Máha
Upravil/a Leneren dne 22.12.2013 18:34
S Máhou*
Jsem jedinej kdo se tu stará o to jak se píšou jména ostatních ?
Doprdele, ten moment když se v NS2 chcete připojit k serveru a on má módy... a vy jste moc líní to restarovat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.