Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Breza77
"Taky jsem rád že jsem potkal někoho od nás, já jsem se sem dostal s partou ze Skyrimu chvíli před koncem bitvy takže by si mohl potkat i někoho z nich, Galmare"otočím se na Khajiitku "Rád po dlouhý době zase vidim někoho z Elsweyru"
 
scorpioncz
,,dobře ty nám asi moc nepomůžeš ale ty rikke možná jo ... umíš odrodit dítě ?(řekni že jo ... řekni že jo xD)... zavolejte někdo Mirabell a třeba Seranu nebo nějakýho novice nebo něco ... a pokud by to šlo tak rychle ... "
Upravil/a scorpioncz dne 19.05.2013 18:57
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Vlastně jsem z Imperial City, v Elsweyeru jsem byla jen u hranic" objasním svůj původ "Ale jednou se tam rozhodně podívám, momentálně mě zajmá jen nějaká slunečná destinace u moře"
Upravil/a Mopidu dne 20.05.2013 21:22
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
Arterius se zarazil a sklesle povídá "Ty.. ty mi jako nevěříš?", Rikke se na něj povídala a řekla "On ti věří, akorát jsi trochu opilí.. a to by nemuselo být, no." usměje se a pokračuje "Během porodu, však víš.". Arterius řekl "Hmm.. chápu." dobelhal se k Lauraně a prohlédl si ji a povídá "Hmm.. no, Škorpione." otočil se na tebe (když na tebe dýchl ucítil jsi alkohol) "Pokud jí chceš, alespoň trochu ulevit od bolesti. Doběhni to arcimágovi komnaty pro lektvar 'uklidnění'. Bude to mít zelenomodrou barvu." potom se otočil na Rikke a řekl jí "Pomůžeš mi připravit postel, já si mezitím najdu nářadí..". Rikke kývla a pomohla tvému otci odnést Lauranu do ložnice. Zůstal jsi v pracovně sám s Arteriem, ten přehraboval stoly a skříně. "Ten Tandil tady má, ale bordel.. hele, medovinka.." uslyšel jsi otevření flašky, potom jsi viděl jak Arterius pije. Otočil se na tebe a povídá "Na.. vem si taky..", potom vytáhl bednu, trochu se motal když ji nesl ke stolu. Položil ji a ty jsi uviděl jaké si staré balzamovací nástroje a všelijaké další pomůcky. (Medovinu držíš v ruce.)

Mopidu a Breza77
Galmar podá Ra´Jaaze kus masa a pak se podívá na Thoruse a povídá "Chceš taky maso?"
(Možná volná komunikace.)

BW
(Pokračuješ v cestě, vyrazil jsi oklikou. Cesta se ti prodloužila do Burmy dorazíš za 3 příspěvků.)


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Děkujííí" promnul si ruce, otřu o trávu a pustím se do další porce
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
,,jéžiši co to tam je ? (napiju se medoviny) to si děláte srandu ne ? ... já rychle skočím pro ten lektvar ale ať tě ani nenapadne používat tohle ... to by mě asi kleplo" (položím tu láhev na stůl... a pak jí radši zase vezmu ... se slovy radši si to u sebe ponechám ... vyjdu ze dveří položím to někam na zem a doběhnu pro ten lektvar)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Na Galmara " Jo jasně že si dam" na Ra´Jaazu "Slnunečnou destinaci ? Tak to by se ti ve Skyrimu moc nelíbilo, byla jsi tam někdy ?" rozhlídnu se kolem
Upravil/a Breza77 dne 20.05.2013 23:10
 
hRDLA
,,Moc kecáš, ať se nekousneš do jazyka ušáku." počkám až palcátem zaútočí a pokusím se vyhnout nebo vykrýt štítem. Následně provedu sek na palcát a snažím se mu ho vyrazit, když to vyjde praštím ho jablkem meče do obličeje.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
"Jasně, pěkná země, v Markarthu si snad jednou koupím dům. A dělaj tam parádní medovinu"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
Když jsi vycházel z kabinetu uslyšel jsi ránu a pak Arteriův hlas "Sakra.. jau..". Rozeběhl jsi se do Arcimágovi komnaty, prudce jsi otevřel dveře. Dremwus zrovna stál u zrcadla byl zády ke dveřím a upravoval si svůj vous. Zřejmě se lekl, otočil se na tebe, všiml sis že se pořezal. "Škorpione?! Neumíš klepat, sakra!" potom si rukou sáhl na ránu, přistoupil ke stolu vzal kus hadru a otřel si tvář. "Co potřebuješ!" řekl naštvaně.

Mopidu a Breza77
Galmar podá Thorusovi kus masa. (Breza: Rozhlédl jsi se, uviděl jsi dva generály jak kráčí směrem k ohni. Byla tma a tak jsi nedokázal pořádně rozeznat jejich obličeje, ale všiml sis že jeden z nich má dřevěnou nohu a chodí o berly.)
(Možná volná komunikace.)

BW
(Pokračuješ v cestě, vyrazil jsi oklikou. Cesta se ti prodloužila do Burmy dorazíš za 2 příspěvků.)

hRDLA
Obránil jsi jeho útok štítem, pokusil jsi se vyrazit mu z ruky palcát. Ale to se ti nepovedlo, altmer se pousmál. Pozvedl palcát a několikrát na tebe zaútočil, vše se ti podařilo vykrýt, zdá se ale že ti trochu poškodil štít. Altmer ustal s útoky, ohlédl se protože se k němu blížil legionář.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,promiň ale Laurana rodí ... a potřebuju nějakej ... elixír ... lektvar ukklidnění či co to bylo ... se zelenomodrou barvou ... ale rychle prosim vás ... taky tam musím být rychle abych zarazil arteria ... kdo ví co chce dělat ... rychle prosím"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
u"No nic, čeká na mě můj syn" dojím a otřu si ruce. "s dovolením" vezmu si ještě kousek masa a zabalím ho do běčeho čistčího co je po ruce, třeba si utrhnu nohavici, to je jedno "poroučím se" odejdu do svého stanu
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Breza77
Na Ra´Jaazu "Tak nashle" potom začnu jíst svoje maso, generálů si nevšímam třeba mě neznaj a snažim se vzpomenout jestli já znam generála s dřevěnou nohou.
 
Aurelius
Scorpioncz
Dremwus se zašklebil, potom se zamračil a povídá "Někde jsem ho tu měl.." vstal pomalu přešel k vitríně, opatrně ji otevřel. Uviděl jsi ampulky a lahvičky s nejrůznějšími barvami a účinky. Moc jsi se v nich neorientoval. Dremwus ale během chvilky našel lektvar 'uklidnění' a pomaličku ho vzal do ruky. Byla to velká lahvička s modrozelenou tekutinou, vypadal nepoužitě. Dremwus ti ho opatrně podal, vzal jsi ho do ruky a Dremwus řekl "Tento lektvar má určité způsoby podávání, nesmíš ho dát moc jinak osobu uspíš a nebo hůř. Ale Arterius už bude vědět kolik ho má dát Lauraně.". Poděkoval jsi a vrátil jsi se ke kabinetu Tandila, otevřel jsi dveře a uviděl otce. Seděl na židli a povídá ti "Arterius a Rikke už začali s porodem...". Náhle jsi uslyšel ránu, a pak Rikke jak říká "Arterie, soustřeď se..", po chvilce se otevřeli dveře. Rikke se na tebe podívala a zeptala se "Máš už ten lektvar na uklidnění?"

Mopidu
Rozloučila jsi se, kousek masa jsi schovala do čistého hadru a pomalu odešla ke stanu. Vlezla jsi dovnitř, Alda už spal. Byl odkrytý, kožešiny na přikrytí leželi na druhé straně stanu.

Breza77
Na jednoho Generála co sloužil v legii si pamatuješ. Moc často jsi ho, ale nevídal. Ani jsi s ním nikdy osobně nemluvil. Víš jen to že o něm v legii říkali že je už poměrně starý a má mnoho medailí. Pomalu došli až k ohni. Generál s jednou nohou byl opravdu starý, měl šedivé vlasy, vousy. Opíral se o berly a na tváři měl úsměv. Vedle něj stál o hodně mladší Generál, byl mladý a měl hnědé vlasy. Podíval se na tebe, chvilku si tě prohlížel. Nakonec se podíval na Galmara a povídá "Kde berete všechnu tu medovinu?!", Galmar klidným hlasem řekl "Ze sudů co byly v hostinci, podařilo se nám je zachránit tak je..". "Jasně! A pak ji rozlejváš legionářům, aby se mohli ožrávat! A co pak když přijdou Altmerové! Co?!" řekl naštvaně mladý Generál. Generál s dřevěnou nohou povídá "Garrusi, rozmístil jsem legionáře a pročesal okolí, žádného altmera jsme tu nenašli. A navíc Galmar za nic nemůže.". "Hmm.. možná." zamručel Garrus a Galmar jim dal na talíř maso.

BW
(Pokračuješ v cestě, vyrazil jsi oklikou. Cesta se ti prodloužila do Burmy dorazíš za 1 příspěvků.)


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(vystrašeně řeknu),,co ... co to bylo za ránu ? ... "(podám jí elixír),,on je opilí ... kde je Mirabell ? ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Dojim svoje maso, a u toho budu sem tam poslouchat generály, v klidu zdá se že mě neznaj.
 
Mopidu
Asi bych ho měla zakrýt...nebo zařvat, vzbudit ho a ať se zakryje sám Grin ale buďiž, asi by mě pak neměl rád Grin

Vezmu deky a opatrně Aldu přikryju. Pohladím ho, usměju se, maso položím na zem, sundám zbroj a jdu taky spát (zbroj zkusím sundat co nejpotišeji)

https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
"Nic.. a neboj, Arterius to zvládne." snažila se tě uklidnit Rikke, podal jsi jí lektvar a Rikke pokračovala "Netuším kde je Mirabelle.". Potom se usmála a dodala "Buď v klidu, my to zvládneme.", vešla do ložnice a zavřela dveře. Otec ti povídá "Tak a teď budeme čekat, stejně jako jsem čekal já. Když tvoje matka čekala tebe."

Mopidu
Pomalu a opatrně jsi přikryla Aldu. Svlékla sis zbroj a lehla si, chvilku jsi slyšela zvuky. Ale po chvilce jsi usnula..
(Spíš.)

Breza77
"Scipio! To byla prostě blbost dát legionářům volno ať oslavují.. válku jsme nevyhráli a altmerové můžou být kdekoliv." řekl naštvaně Garrus, Scipio (Generál s dřevěnou nohou) povídá "Prožil jsem víc bitev než ty, vím kdy si legionáři zaslouží odpočinek. Během boje ztratili mnoho přátel, rodiny které žili v Imperial City. Ať zapijí padlé.. a naberou síly. Císař naše legie volá opět do boje.". "Cože?!" řekl Garrus, "Ano, Tribun přišel se zprávou. Že se naše legie mají zapojit do boje. Máme zde zanechat jen několik legionářů a pak vyrazit na pomoc císaři. Víc toho nevím, Tribun stále čeká na další rozkazy." pokračoval Scipio. "Pff.." vydechl Garrus a podíval se na tebe. Chvilku na tebe zíral, potom se podíval na Scipia a povídá "Máš stále ten seznam padlích?" Scipio kývl "Výborně, zítra si ho pročtu." poznamenal Garrus.

BW
Dorazil jsi k Burmě, projel jsi táborem legionářů který se rozkládal kolem hradeb. U mohutných bran tě zastavil legionář, podíval se na tebe. Chvilku si tě pohlížel a pak řekl "Můžete jet, Vlku." zasalutoval a uvolnil ti cestu. Pokračoval jsi dál, projel jsi kolem dřevěných domů. Kovárny a několika malých obchodů. Kolem jsi viděl pobíhat malé děti, legionáře který hlídkovali na každém rohu. Burmské stráže nebylo téměř nikde vidět, jen pár jich postávalo u stájí, zastavil jsi. Slezl z koně a uvázal ho...


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,čekat ... čekat ... ale já o ní mám strach ... ale doufám že to Arterius zvládne ..."(sednu si někam ... na židli třeba ...)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Chrrrrrr.....chrrrrr....mghjfghfdgut.....chrrrrr....mmmmwogk....chrrrrr"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist