Tondulín:
Je tu plno nábojů! Ale jsou xkrát větší než ty (ráže 10 metrů, jako vesmírná bročka nad podvozku lodě počítače A++20BW33). Jinak tu jsou Žaludeční vředy
Škorp:
"Neboj se, umím přistávat jako BW!"
Mopi:
"Projděte prosím kolem gumové DeAshley a NEHÁZEJTE na ní granáty! Pak zahněte vpravo k umírajícímu plyšovýmu Dthanovi a otevřete velké dveře s nápisem 'Zabiju každýho kdo to otevře'"
Tondulín:
Nějak tam nepasuje
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Náhodou, mě docela jde přistávat když se nikdo nekouká Takže se nekoukej !
Aurel:
Vzhledem k tomu že máš zpoždění, boty už prožraný žíravinou a evidentně si neviděl Červenýho trpaslíka/Red Dwarf tak ti poradím - vypij Vir Štěstí a náhodně něco naťukej
Tondulín:
Nacistická zbraň se ozve "Dein, Ichn schneize schintzle, himmler, ich führer trotl!" (speciální němčina, v překladu: "Hele, znásilňuj si někoho jinýho, vole, já jsem na střílení." )
Mopi:
"Projděte prosím kolem gumové DeAshley a NEHÁZEJTE na ní granáty! Pak zahněte vpravo k umírajícímu plyšovýmu Dthanovi a otevřete velké dveře s nápisem 'Zabiju každýho kdo to otevře'"
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
"Ok, přistál jsem! Ale stejně som so trošku rozsekal! Ale neboj, to se za 30 sekund spraví! Ale do tý doby musíš LaGG bránit!"
Pak se ozve Plazmová řezačka: "Jsem připravená rozčtvrtit pár fanoušků, brouku *mrk*"
Škorpe. Ne aby ses vyspal se svojí Plazmovou řezačkou! Jako je za to achievment ale to už je trochu moc !
Mopi:
Vejdeš do podivně vypadající ordinace. Učedník RepoMana právě ordinuje pacienta. Ten vypadá jako Steve. Chirurg mu právě vyndal oči, ve sklenici má připravený dvě nový, bíle svíticí.
Aurel:
Naťukal si kód &[€8. Fakt nevíš jak si ho dokázal naťukat pomocí 0123456789 kláves ale dveře jsou otevřený.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.