Scorpion
Schovaly jste se pod postel, ve správnou chvíli. Kdy někdo otevřel dveře, byly to dvě osoby. Podle hlasu jsi poznal Tandila ale tu druhou osobu jsi neznal. Prošli kolem postele až na balkón, ale ještě před tím zamčeli dveře.
Norbi
Vytáhl luk, vypadl trochu omšele. Ale jinak byl v pořádku. "Slyšel jsem že legie shání rekruty, dnes večer uteču z univerzity, musím najít svoji rodinu. A ty mi v tom pomůžeš!" řekl a podal ti luk.
"Ja a luk ? si sa zbláznil ?" rdšej niekoho podrežem ako skúšať šťastie lukom, no prečo neodídeš normálne dverami ? nemáte povolené odísť ? ... You can kill yourself, or die trying...
Scorpion
Trochu se mačkáte pod postelí ale jinak slyšíte každé slovo.
Tandilův hlas: "Myslíte že je to opravdu nezbytné?"
Druhý hlas: "Ano, je to nezbytné! Aurelius zmizel, musíme zjistit proč!"
Tandilův hlas: "Proč si mýslte vůbec že zmizel?"
Druhý hlas: "Beztak za to může ten nekromat, podivné pokusy na hřbitově. Lidé mi dnes chodí vyprávět že tam po nocích chodí nemrtví!"
Tandilův hlas: "Aurelius se neztratil, před dvěma lety pátrala císařská flotila po nějakém ostrově. Aurelius věřil že opravdu existuje a chtěl se tam za každou cenu dostat.."
Druhý hlas: "Doufám že jste mu to nepovolil!"
Tandilův hlas: "Ještě hůř...já ho tam teleportoval.."
Norbi
Khajiit řekne "Potom co se Aurelius ztratil platí přísná opatření...víš někteří žáci nejsou plnoletí a jejich rodiče chtěly aby se škola zabezpečila. A proto máme přísný zákaz ji opouštět večer."
Scorpion
Laurana ti šeptne "Nevím který myslí, ale myslím že nás tam zavedou ty mapy a nebo Tandil!"
Následovalo ticho, Tandil ale po chvilce promluvil: "Myslím že Aurelius...je mrtví.."
Druhý hlas na to reagoval: "Myslíte! Vždyť jsi ho poslal na jistou smrt!"
Tandilův hlas: "Musel jsem, byla to...ticho někdo tu je!"
Řekl, a vyvolal kouzlo.
Norbi
Khajiit řekl "Poslouchej, školní pozemky jsou přes den nechráněné. Ale potlouká se tam pořád ten dumner, myslím že by si se mohl vloupat do jeho kabinetu, a sebrat mu knihu kouzle kterou mi před týdnem vyfoukl v knihovně...já ho zabavím..."
čiže ty sa budeš rozprávať s nejakým dunmerom a ja mám spraviť všetku čiernu prácu ? no dobre, že si môj kamarát dobre teda, ale dlžíš mi pivo ;D You can kill yourself, or die trying...
Scorpion
Druhá osoba spěšně odešla, a Tandil vstoupil do místnosti s postelí. Ruce mu zářily, a on prohlásil "Schovávat se pod postelí, a ještě v přítomnosti arcimága. To je ale nevychovanost." řekl a začal se smát.
Norbi
Khajiit souhlasil, a řekl "Zítra to provedeme..dnes to nepůjde."
Leneren 15.
SuperHunter
Dveře, jsou odemčené. A pravděpodobně se nacházíš stále v Bílém Průsmyku. Poznal jsi to podle pokoje, dříve si v něm několik dní býval.
Scorpion
Tandil chvíli nervozně pochoduje ale pak řekne "Je mi jedno co jste tu dělaly, a ani vám nedám žádný trest, ale pod jednou podmínkou." následovalo hrobové ticho. Náhle se ozval hlasitý výkřik.
Norbi
Pokoušíš se usnout, ale náhle tě probudí výkřik.
Leneren 14.
SuperHunter
Vykoukneš, a nikoho nevidíš. Slyšíš pouze hlasy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.