Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"No tka já to samozřejmě nepotřebuju ... zatím jsem mladý ... jen mě zajímalo jak to že jste tedy nesmrtelná ... ale dobře no, pokud myslíte." zklamaně pokrčím rameny.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Co to máš ?" zeptám se jí
 
Tondulin
"Buď něco najdeme a nebo na nás ta střecha spadne a zemřeme, to by byla vskutku hrdinská smrt." Usměju se a půjdu za Atiem.
 
Aurelius
BW
"Aha.. dobře." usmál se Alda opatrně vlezl do otvoru, následně zmizel stejně jako předtím Edwine. Odstoupil jsi kousek stranou a poté zamířil chodbou za Arteriem. Pro jistotu jsi tasil meč, když jsi kráčel po schodech nahoru. Vyšel jsi a uviděl jsi Arteria jak nějakým ledovým kouzlem zamrazil vstup do věže a následně rozmístil několik obraných run. "Tak to by je mělo držet." poznamenal. Všiml sis, že jeho kladivo leží kousek od tebe.

ScorpionCZ
"Nesmrtelnost není zas až tak skvělá jak si myslíš Škorpiasi." odpověděla ti Xaria, "Podívej se, žiji už nespočet let a století - ale nemám vůbec nic z toho co máš ty a to žiješ teprve tak krátce." dodala s úsměvem. "Pravá podstata nesmrtelnosti nespočívá v tom zůstat na živu co nejdéle.. ale udělat něco, za co z vás udělají lidé nesmrtelného." pokračovala.

Tondulín
Vešel jsi za Atiem, podlaha domu byla kamenné sice místy dost poničená stejně jako stěny. V přízemí nebylo téměř nic co by stálo za pozornost, proto jste s opatrností vystoupali do prvního patra. Opatrně jste našlapovali, protože podlaha nevypadala zrovna nejpevněji. "Tady někde míval kancelář zdejší velitel legie." poznamenal Atius, když vešel do jednoho z pokojů. Několik poházených papírů se válelo na zemi, skříně byli rozházené a místy očouzené od ohně. Pracovní stolek byl rozházený.

Sarako
Žoldák se pomalu vzchopil k útoku, sebral zbraň a poté se postavil na nohy a potichu našlapoval k vrahovi. Zaútočil jsi na vraha a následně provedl několik útoků, obránil je. Při posledním jsi sekl tak, aby hlína nahodila tvého protivníka. Žoldák se mezitím dostal až k vrahovým zádům - napřáhl zbraň. Vrah reflexivně zavřel oči, čehož jsi využil a sekl jej do nohou. Vrah se skácel s bolestí k zemi a žoldák mu seknutím uťal hlavu. Poté se otočil směrem k tobě a levou rukou se chytl za zraněnou nohu. "Slitování.. prosím.." vydal ze sebe.

SuperHunter
"Ehm.. knihu?" usmála se Rangela, "Je to svazek několika povídek, jako malá jsem je zbožňovala. Tak jsem si řekla, že si trošku počtu než dorazíme do Imperial City." dodala.
(cesta bude trvat 20 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
"Jak který generál propouští své zajatce.. když jsou to 'vysoce postavení' vůdci nebo generálové. Možná nás vymění, jako to kdysi dávno udělal Decimus Arterius když mě tehdy zajal. Nicméně Zethir je redguard a ten s námi asi slitování nebude mít." řekl. Dostatečně sis odpočinul teď už snad budeš schopný něco zmoct.

Lord Rade
Udělal sis obchůzku, prošel jsi ulicemi, kolem chrámu a následně do kasáren. Vešel jsi dovnitř. Uvnitř postával zástupce a o čem si diskutoval s nějakou legionářkou. "Výborně, ihned co se vrátí velitel mu vše vyřídím." řekl zrovna když jsi vešel. "A.. tady ho máte." dodal když si tě všiml. "Legionáři, kteří by měli posílit bezpečnost na zítřejší svatbě dorazí každou chvíli, stejně tak i Penitus Oculatus a jejich důstojník Natalius."

LordeS
Vešel jsi dovnitř, Alexia tě následovala a opatrně za sebou zavřela dveře. Podlaha domu je dřevěná, škvírami mezi prkny dokonce vidíš i vodu. "Hlavně opatrně našlapuj." špitla potichu a ukázala na pravé dveře, v chodbě ve které se nacházíte se krom dvou dveří a schodiště nahoru nachází i několik trofejí. Vypadá to, že majitel má docela velkou zálibu v trofejích.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Tondulin
Kouknu se jestli nějaký z papírů obsahuje něco zajímavého, poté ještě prohlídnu pracovní stolek.
 
matthew074
Samozřejmě celou dobu mluvím potichu kvůli nejmenší možnosti odposlechu našeho rozhovoru pro případ že by byla nějaká ta tupá stráž poblíž. "V tom případě nebudeme zbytečně ztrácet čas. Po tomto vlídném odpočinku co nám tu naši věznitelé dopřáli jsem se trochu zotavil možná bych dokázal otevřít zámek jen nemám ponětí co dál. Beze zbraní a ještě k tomu zraněni by jsme moc dlouho odolat nedokázali."
Po návrhu si prohlédnu okolí pokuď je čisto zvednu se ze země zaměřím svojí pozornost k zámku od naší cely. Delší chvíli se budu na onen zámek soustředit a zkoumat jej potom se rozhodnu použít telekinezi a pohnout tak s mechanismem uvnitř zámku s úsmyslem jej odemknout.

Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
"To je dobrá myšlenka." řeknu zamyšleně "Ale děkuji za to že jste to řekla ... tohle mi ještě nikdo vlastně neřekl ... cením si toho." udělám uctivou poklonu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Moje nabídka stále platí, odhoď zbraň a můžeš žít."
Pokud mou nabídku přijme, nechám si od některého z otroků přinést provaz a sám se postarám o jeho spoutání.
Pokud zbraň neodhodí, tak ho zabiju (při jeho zranění to asi nebude problém).
Potom si letmo prohlédnu otrokyně, jestli mezi nimi není nějaká mladá, pohledná (nejlépe rudovlasá) dunmerka.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Když uvidím že tu žádný nepřítel není tak meč zase zasunu.
"Vypadá to, že jsme našli východ, minimálně za pokus to stojí. Edwine s Aldou už tam vlezli. Tak pojď."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
BW
Zasunul jsi meč a následně promluvil k Arteriovi. "To je dobře.. to je dobře." řekl Arterius a poté se otočil k poškozené runě, kterou se na toto místo teleportovat Tyranus. Telekinezí si ji přitáhl do pravé ruky a chvilku si ji mlčky prohlížel. "Quatrius Platorius kdysi tak oddaný císaři a teď.. teď bojuje za zrádce." poznamenal po notné chvíli a následně se usmál "Lucius touží po válce - dostane ji." poté se odmlčel a opatrně našlapoval až k tobě, nejspíš kvůli obraným runám, které byli různě rozmístěny. "Jdeme." řekl když vzal do rukou kladivo a seběhl ze schodů dolů. Ukázal jsi mu otvor, který jsi našel. "Tak běž, budu hned za tebou."

ScorpionCZ
Xaria se pousmála, "Asi bych se měla pomalu odebrat zpět do Morrowindu.. chtěla jsem potkat Arteria a promluvit si s ním o něčem.." poté se odmlčela a podívala se na Seranu, "Ale to počká." dodala a opět se mírně pousmála. "Nelwin už se vrátila?" zeptala se.

Tondulín
Namátkou sis prohlédl papíry, nic zajímavého neobsahovali. Opatrně jsi přešel ke stolku, otevřel a vysunul všechny přihrádky, které u stolu byli a pečlivě je prohledal. "Nic.. tak co tu jen mohl chtít." povzdech si Atius, když přehrabal několik rozházených listin. Ve stole jsi nic krom nějakým starých rozpadajících desek nic nenašel. Desky nenesli symbol legie ani nic podobného - dokonce ani nebyli zapečetěni.

Sarako
Žoldák bez váhání zahodil zbraň, otroci mezitím přinesli provaz a vzdávajícího se žoldáka svázali. Letmo sis prohlédl otrokyně. Převládali dunmerky a dunmerové mezi nimi se však našla i jedna mladá bosmerka, která si se zrovna snažila zbavit svázaných rukou. Do očí ti padla jedna mladá dunmerka, sice neměla rudé vlasy ale byla pohledná.

SuperHunter
(cesta bude trvat 19 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
Zadíval jsi se na zámek u dveří, prohlížel sis ho z dálky a následně se začal soustředit. Raven se mezitím dostal až k Meleril. Přiložil jí ruku na čelo a následně povídá potichu "Ještě žije.. zkus ji oživit. Bez ní se nám bude těžko utíkat.". Mechanizmus u zámku by se ti možná povedlo nějakým způsobem otočit a otevřít tak dveře do cely, ale bude to dost náročné a nejspíš budeš muset jít o něco blíž.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote][/quote]
 
Tondulin
"O kom to mluvíš?" zeptám se Atia a ještě to tam trochu prohledám.
 
BadWolf
Dám si ruku na meč, abych byl kdyžtak připravenej tasit
"Je pravda, že nevím jakou roli v tom hrála Edwine, ale přišla jsem docela zdrcená... Takže... Co se stalo s tím, že nás budeš hrdinský krýt a čestně zemřeš?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Pomůžu bosmerce zbavit se pout se slovy:,,Nečekal jsem, že bych na takovémhle místě našel tak okouzlující bosmerku. Měl jsem sice za úkol zabít jejich vůdce, ale když jsem spatřil tvou krásnou tvář, nedokázal jsem tu zanechat bez pomoci tak půvabnou dívku. (naštěstí neví, že jsem tu chtěl jenom zotročit co nejvíc argoniánů, pořádně si nacpat kapsy a mučit vůdce argoniánů tak dlouho, dokud by mi neřekl všechno na co bych se ho zeptal) Smím znát tvé jméno?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"No naposledy šla k Arteriovi ... zeptat se na runu ... jinak ještě jsem si teďka vzpomněl ... chtěl bych vás pozvat na naší svatbu." Přejdu k Lauraně a dám jí ruku kolem ramen a ještě jí dám pusu na tvář "Pokud by jste měla čas ..." zeptám se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
BW
"Lucius musí zaplatit za svojí zradu a chci se dožít dne - kdy tenhlec meč projede jeho tělem a jednou pro vždy ukončí jeho život." řekl Arterius a rukou přejel po hrušce meče svého meče (doufám, že se tomu správně říká hruška) všiml sis, že na hrušce je symbol kříže. "Ale teď už lez, nemám na to celej den. Jakmile někdo dupne na jednu z run tak z věže zbude akorát prach. Jsem zvědav jak to pak vysvětlí Luciovi." usmál se Arterius.

ScorpionCZ
Přiblížil jsi se k Lauraně, ruku jí přiložil na rameno a políbil. "Bylo by mě ctí být na vaší svatbě. Alespoň bych viděla jak je na tom náš rod v současné době." odpověděla Xaria, "Ale.. nebude tam Palagán, že ne?" dodal náhle.

Tondulín
"Arterius, řekl ať to tu prozkoumáme.. nechápu co tím sledoval. Všichni přeživší už odešli a nebo je Thalmor už dávno nechal popravit." poznamenal Atius.

Sarako
Pomohl jsi bosmerce zbavit se pout a následně vyčkával na odpověď. Bosmerka se začervenala a následně poděkovala "Děkuji.. jmenuji se Aerin."

SuperHunter
(cesta bude trvat 18 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
Zadíval jsi se na zámek u dveří, prohlížel sis ho z dálky a následně se začal soustředit. Raven se mezitím dostal až k Meleril. Přiložil jí ruku na čelo a následně povídá potichu "Ještě žije.. zkus ji oživit. Bez ní se nám bude těžko utíkat.". Mechanizmus u zámku by se ti možná povedlo nějakým způsobem otočit a otevřít tak dveře do cely, ale bude to dost náročné a nejspíš budeš muset jít o něco blíž.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"No toho tam ehm ... pozvat nehodlám." otočím se jestli nestojí za mnou protože se to děje až moc často a pak budu pokračovat "Sice jsem mu za jednu věc vděčný ale i kdyby to nebylo buďto vy a nebo on ... tak bych ho tam raději nechtěl ... kdo ví co by se stalo ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Chvíli se skloněnou hlavou přemýšlím.
"Než tě pustím dál, tak mi dokaž, že jsi opravdu Arterius." řeknu rozhodně 'Arteriovi'.
"Nebudu ti říkat že musíš říct nebo udělat něco konkrétního, však sám určitě příjdeš na něco co mě přesvědčí. Do tý doby tě za nima nepustím." dodám, rukou pořád na jílci meče.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"A to ti opravdu neřekl nic konkrétního co by jsi měl najít? Protože jestli to tady máme prohledat celý tak to bude docela na dlouho."
 
Aurelius
BW
Arterius si povzdech, pozvedl kladivo a následně povídá "Vykastroval jsi Luciova syna. Stačí?" poté se otočil, uslyšel jsi ránu. Nejspíš kus ledu, který měl zadržet legionáře před vstupem do věže.

ScorpionCZ
Ohlédl jsi se, nikdo za tebou nestál. "Dobře." řekla s úsměvem Xaria, "Neměla bych v plánu ztropit nějakou scénu nebo tak něco.. ale jen se s ním prostě nechci setkat. To je vše." dodala.

Tondulín
"Ne.. neřekl. Není moc konkrétní co se týče rozdávání rozkazů. Obzvlášť když tě poté požádá, aby jsi o tom nedělal zápis." poznamenal Atius.

Sarako
Pomohl jsi bosmerce zbavit se pout a následně vyčkával na odpověď. Bosmerka se začervenala a následně poděkovala "Děkuji.. jmenuji se Aerin."

SuperHunter
(cesta bude trvat 18 příspěvků, cestou můžeš komunikovat s vozkou i s Rangelou)

Matthew
Zadíval jsi se na zámek u dveří, prohlížel sis ho z dálky a následně se začal soustředit. Raven se mezitím dostal až k Meleril. Přiložil jí ruku na čelo a následně povídá potichu "Ještě žije.. zkus ji oživit. Bez ní se nám bude těžko utíkat.". Mechanizmus u zámku by se ti možná povedlo nějakým způsobem otočit a otevřít tak dveře do cely, ale bude to dost náročné a nejspíš budeš muset jít o něco blíž.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"To ví každej. Mimochodem, neříkal si že na ně má ta věž spadnout?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist