Vím, že k uvítání se to nehodí, ale já jsem já. Tohle je seznam co všechno jsem včera během hodiny a půl (a asi půl dne herního času) zabil ve Skyrimu:
3 lovce, 3 Thalmoráky, 3 slepice, 3 vlky, 1 soba, 1 upírku (ale byla to NPC), Gerdur, Talsgara Poutníka, Faendila, 1 rybu zabijačku, 3 bandity, 1 vůdce banditů, 1 nuzáka a 1 "babiznu" (už jsem zapomněl jak se jmenovala)...
A to se teprve rozjíždím
EDIT: A zabil jsem je na Šest a Jeden způsob
Upravil/a BadWolf dne 20.11.2012 18:07
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem zrovna dopsala DŮ (tentokrát jsem ho psala doma, páč jsem zjistila že se píše o historii NĚČEHO a po pokecu s tátou jsem dost zjistila o Valve ) tak něco jsem věděla, něco googlila, něco řekl táta a právě hrdě držím dvoustránkový úkol
Jinak za chvilku jdu do dramáku, tak tu hoďku-dvě nebudu (a neumím text to bude sranda až to Janče [učitelce] řeknu )
nagasadowcz napsal:
Nezlob se, ale musím to napsat - je to DÚ a ne DŮ, když je to přece zkratka pro Domácí Úkol.
Holy true!
... uf, vyhnu se následujícím třem dnům ve škole... zítra razím na Ukrajinu
Přeji šťastnou cestu!
Prý je tam sice zima, ale krásně.)
Děkuji Diego
Jedu s otcem, který bude skládat doktorské zkoušky a obhajovat disertační práci a nechtěl jet sám. Jedeme do Užhorodu, což je asi kilometr od hranic SR.
Byl jsem tam loni v prosinci a kosa jak blázen... člověk by ani neřekl... no
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.