Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
SuperHunter
Mám hlad ? Žízeň ? Pokud ano půjdu do hospody. Pokud ne tak půjdu do učebny a pokusím se vzpomenout co se dělo minulou noc.
 
scorpioncz
"Ale jistě." potvrdím Lauraně mezitím co si ještě urovnám roucho a usměju se, pak tedy vyrazím s Lauranou na tu ošetřovnu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Srát na váš řád."

Před bojem si pozorně prohlédnu svého protivníka.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
Tvůj protivník je svalnatý redguard, oblečený do lehké kožené zbroje s kápí. Ozbrojen je dvě-mi šavlemi. Wilbur vyčkával, až po nějaké chvíli zaútočil levou šavlí. Odrazil jsi ji mečem a následně uskočil seknutí pravé šavle. Wilbur mlčel, nebylo na něm vidět znepokojení ani nic podobného. Následně provedl několik dalších útoků, které jsi opět odrazil, ale s námahou - přeci jen má drobnou výhodu.

Arterius mezitím čelil útokům do Tyrana, bránil se. Buď vyčkává na svojí příležitost nebo zkrátka jen čeká až se Tyranus unaví. Poté opět provedl útok, Arterius jej vykryl a následně provedl protiútok. Nyní čelil několika útokům Tyranus bránil a občas provedl proti útok, následně jej však Arterius sekl do stehna a dalším úderem jej odzbrojil. "Lucius.. měl pravdu.." vydal ze sebe Tyranus a rukou si držel krvácející ránu na stehnu a druhou rukou se snažil dosáhnout na meč - Arterius mu svůj meč namířil ostřím k obličeji. "Zvedni ten meč a bojuj." řekl Arterius a následně odstoupil kousek dál. Tyranus neváhal s námahou a bolestí se postavil na nohy a sebral meč. Opět došlo ke střetu a po několika minutách řinčení mečů se Tyranus skácel k zemi se sečnou ránou. "Zvedni ten meče.." řekl Arterius a hodil před Tyrana jeho meč. Tyranus se pokusil postavit na nohu a z posledních sil ještě bojoval, Arterius jej naposled odzbrojil a následně jej chytl pod krkem "Čekal jsem, že jako člen 'speciální jednotky legie' umíš bojovat.. ale asi jsem se zmýlil." řekl s důrem a následně jej udeřil pěstí. Tyranus spadl k zemi. "Zradil jsi Řád!" křikl Arterius a dokráčel k Tyranovi, který se opět pokoušel postavit, ale nejspíš už k tomu neměl dostatek sil a ani zranění mu to neumožňovalo. Opět jej chytl pod krkem "Zradil jsi! Unesl jsi dítě a ještě málem dopomohl k rozpoutání další malicherné války!" říkal Arterius s důrazem směrem k Tyranovi, kterého během toho mlátil. "Zra.. zradil řád? Všechno.. je to lež i ten tvůj titul.. halda protekcí a.. a úplatků. Lucius si.. to dá už do pořádku.." vydal ze sebe Tyranus, když Arterius ustal s údery. Celou tvář měl zakrvácenou a plnou modřin. "Doufám.. že mi alespoň dovolíš.. umřít jako - legionář.. když jsem byl v legii.." dodal Tyranus z posledních sil. Arterius se usmál, "Jsi zrádce a zemřeš smrtí zrádce!" zvolal s důrazem Arterius udeřil opět několikrát pěstí Tyrana a následně si přitáhl pomocí telekineze meč a uťal Tyranovi hlavu. "Nechť je Stendarr milosrdný k tvé duši." poznamenal Arterius a poté sebral cosi z Tyranova těla. Wilbura vůbec nezajímalo, že je Tyranus po smrti - ale naopak jako by ho to více motivovalo tě zabít. Začal útočit čím dál víc zběsileji.

ScorpionCZ
Urovnal sis roucho a následně vyšel z pokoje, Laurana byla ihned za tebou. Zamkla a pokračovali jste chodbou až k ošetřovně. Seranino lůžko bylo v jednom 'soukromích' pokojů, nebylo těžké to najít. Před dveřmi postávali dva legionáři se znakem Osmé legie. Ihned vás pustili dovnitř. Serana zatím spala (možná je stále v bezvědomí), všiml sis také Xarii, která postává poblíž a zamyšleně se dívá na Seranu.
(Laurana a Xaria se nezají)

Tondulín
(cestou můžeš mluvit s Atiem - 2 příspěvky)

Sarako
"Udělejte co říká!" křikl argonián a žoldáci s neochotnou začali propouštět otroky. Argonián se zasmál "To.. to by jsi chtěl vědět co vrahu?!" řekl s důrazem. "Jen co ti to řeknu tak mě zabiješ.. s tím nepočítej!" dodal a následně se ti pokusil vytrhnout.

SuperHunter
Hlad ani žízeň zatím nemáš, proto jsi se odebral do jedné z učeben. Posadil se do lavice podepřel si hlavu a snažil si vzpomenout. Bohužel si nedokážeš nic pořádného vybavit.

Matthew
Raven se pousmál, "Ujišťuji tě, že nemám v plánu účastnit se své popravy." řekl s důrazem a následně vyčkával jak bude reagovat Tertius, "Decimus vás možná propustil, ale nový generál Osmé legie stejné slitování jistě mít nebude a Zethir ho už vůbec mít nebude. Nedělejte si falešná naděje." zasmál se legát Tertius a následně se vydal k odchodu. "Uvidíme.. jen, aby jste nakonec neškemral o milost." křikl na odcházející Teritia Raven. Tertius však odpověděl jen smíchem a následně za sebou zabouchl dveře do cely. "Musíme se odtud dostat." řekl směrem k tobě.

LordeS
(až se vrátíš napiš PM)

Lord Rade
Probouzíš se.. trošku tě bolí hlava, možná trošku víc - přeci jen si toho včera docela dost vypil. V hlavě ti zní podivný hlas, "Lordé.. ó lordé.." otevřel si oči a před sebou jsi uviděl levitovat průhledného khajiita.. promnul sis oči zdali se ti to skutečně nezdá, vypadá to, že ne. Když jsi se ohlédl zjistil jsi, že vůbec neležíš ve své posteli nýbrž v hraběnčině pokoji, po tvé levici dokonce leží samotná hraběnka. Khajiit na tebe chvilku zíral a následně se rozplynul.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 08.09.2014 21:32


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Využiju jeho zběsilosti pro mě jako výhodu. Nebude se tolik koncetrovat, zvlášť když musí používat obě ruce na jinou zbraň. Takže se toho pokusím využit, počkám než dostanu možnost a buď provedu protiútok nebo mu jednu ruku odzbrojím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Zdravím vás Xario ... dovolte mi abych vám představi Lauranu a Meril, Laurano, tohle je Xaria, vyučuje v morrowindu ..." uvědomím si že toho o ní moc nevím, ale pokrčím rameny ... a počkám jestli si něco nevyříkají ... kdyžtak se zeptám na stav Serany.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Promnu si oči a pomyslím si, co jsem to měl včera za houbičky. Dalších patnáct minut se budu vleže vzpamatovávat, pak pomalu vstanu a začnu se oblékat. V hlavě mi přitom zní píseň od nějakých bardů o kterých si nejsem ani jist, jestli vůbec existují: ,,It's been a hard day's night..."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
"Nemám na nic sílu... asi bych raději počkal než nám sami otevřou a pak na ně seslat pěknou salvu ,ale je to risk mno nic lepšího mě nenapadá." Popolezu někam ke zdi abych se o ní mohl opřít a trochu si vydechnout.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Sarako
,,Ale, ale." usměji se na argoniána a čepel meče mu přiložím blíž ke krku.
Mezitím nechám otroky, aby posbírali zbraně a přitom stále sleduji okolí.
Jakmile posbírají zbraně, řeknu:,,Nikoho nezabíjejte, najděte provazy a svažte je!"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Tak se nějak zabavím než to začne.
Jen tak by the way kde mám svoje zbraně atd. ?
 
Aurelius


BW
Vyčkával jsi na příležitost, ubránil několik útoků a následně jednomu uskočil - poté jsi provedl protiútok a pokusil se Wilbura odzbrojit. Nepovedlo se, ale alespoň jsi ho drobně poranil. Náhle ho však k zemi srazilo nějaké kouzlo a hlavou se udeřil o zeď. "Nemáme čas." poznamenal Arterius, schoval cosi do kapsy, očistil si svůj meč o hadry mrtvého Tyrana a následně meč zasunul do pochvy, přitáhl si kladivo. "Vypadá to, že budeme mít společnost - opět.." dodal, když se naklonil z věže. "Luciusovi legionáři.. a jejich docela dost." dodal v rychlosti a v rychlosti se vydal po schodech dolů.

ScorpionCZ
Potřásli si rukou a následně se Xaria usmála, "Konečně poznávám někoho z tvé rodiny." řekla a prohlédla si Merril. "Jak je na tom Serana?" zeptala se Laurana. "Docela dobře.. ale myslím si, že Mirabelle by to zvládla stejně dobře jako já. Kdyby jen nebyl Arterius takový zabedněnec a občas spolkl tu svojí hrdost. Jenže holt tak to dopadá když se míchá krev dvou rodů." dodala s úsměvem. "Asi tak za hodinku by se měla probrat." řekla Xaria.

Tondulín
(cestou můžeš mluvit s Atiem - 1 příspěvky)

Sarako
Přiložil jsi nůž argonianovi ke krku a následně sledoval jak otroci sbírají zbraně, žoldáci váhali. "Platíte mi dost.. ale umírat tu nebudu!" křikl jeden z nich a sebral svůj meč a pohotově se otočil k jednomu z otroků co se zrovna sehnul pro zbraň. Seknutím meče jej sekl do hlavy a na místě zabil. Ostatní žoldáci se také začali bránit jeden z otroků srazil ozbrojeného žoldáka k zemi a následně jej začal mlátit. Konkurenční zabiják se náhle objevil kousek od tebe. "Kolik chceš?! Kolik chceš peněz.. nech mě žít.. zab toho šaška a dostaneš co budeš chtít!" křikl argonián, když spatřil vraha a snažil se ti opět vytrhnout. Vrah ihned sáhl po svém luku a naplnul jej.

SuperHunter
(zbraně máš na pokoji)
Zamyšleně zíráš a vyčkáváš až přijde učitel. Náhle sis všiml, že do třídy přišla Rangela. "Kašli na hodinu. Mám bezvadný kšeft.. a potřebuji doprovod." řekla ihned poté co se postavila před tvojí lavici.

Matthew
Popolezl jsi ke zdi, opřel se a potichu vydechoval. "Čekání.." povzdechl si Raven. "Halda lidí nás zradila, aby si zachránila krk.. doufám, že Viarmo neudělá stejnou blbost." dodal.

LordeS
(až se vrátíš napiš PM)

Lord Rade
Promnul sis oči, posadil se na postel a následně si začal oblékat svoje oblečení a navlékat si zbroj. Hraběnka se mezitím probudila, "Už.. jdete?" zeptala se rozespale a poté se koukla směrem k oknu, "To už je tolik.." zvolala a začala vylézat z postele. Oblečená byla jen do nějaké noční košilky a ihned začala v jedné ze skříní přehrabovat šaty.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Budu naslouchat jejich rozhovoru, nemusím se do všeho plést, jen se budu lítostivě dívat na Seranu ... asi jsem jí tam opravdu neměl brát ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Tohle... se mi přestává tolik líbit... Ačkoli nejsem nic extra tak bojuju rád, ale boj musí mít taky validní důvod..." zabrumlám si pro sebe a pokusím se zběžně prohledat oba mrtvé a místnost, jestli by mi něco nenapovědělo, cože se to sakra děje.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
,,Ano. Musím zajistit, aby na svatbě bylo bezpečno," odpovím suše. Zapnu si pásek na kalhotách, potom k hraběnce přijdu, zezadu ji obejmu a políbím. ,,Tak zatím," dodám a odejdu ven.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
(jaká škoda, za každého živého argoniana mi mohli otrokáři vyplatit alespoň 500 zlatých)
Podříznu argoniánovi hrdlo a budu se krýt proti konkurenčnímu vrahovi za jeho tělem.
(nechci riskovat, že by se mi mohl vysmeknout)
Jakmile šíp zasáhne argonianovo mrtvé tělo, upustím jej, zaútočím na nejbližšího argonianského žoldáka a přitom se snažím zaujmout takové postavení, aby mě nebylo možné z vrahovi pozice zasáhnout střelnou zbraní
(jsem stále v pohybu a využívám ostatních zúčasněných téhle šarvátky).

Upravil/a Sarako dne 09.09.2014 23:45
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"To zní zajímavě" řeknu a vstanu "Pro něco si skočím a můžme vyrazit. Kde se sejdeme ?" pokud nebude nic namítat půjdu si pro věci a pak vyrazím na místo setkání.
 
Aurelius


BW
Prohledal jsi oba mrtvé, Tyranus u sebe měl akorát nějaký měšec (nejspíš to co dostal za únos Aldy). Wilbur u sebe neměl měšec ani nic cenného. Poté jsi sešel dolů a začal si prohlížet místnosti, dveře do věže byli zabarikádované. "Strejdo!" křikl s radostí Alda a rozeběhl se k Arteriovi. "Už seš v bezpečí." řekl s úsměvem Arterius a poté se podíval na Edwin, "Luciovi legionáři.. proč to všechno dělají?" zeptala se Edwin. "Protože mě Lucius nesnáší nesnáší celý náš rod a jediné s čím se spokojí bude má smrt a nebo to, že osobně pokleknu a přiznám prohru. Proto unesl Aldu - udělal všechno tak, aby to pak mohl hodit na mě. Lid poslechne každý drb a je snadno zmanipulovatelný. Kdyby se lidem začalo šířit, že 'Generál Osmé legie nechal z Univerzity unést malého chlapce.'? co myslíš, že by to pro Lucia a pro mě znamenalo. Příležitost, proto začal ihned 'pátrat' potom co se stalo. Byl by to on kdo by Aldu nakonec zachránil a lid by jej oslavoval.. a doví co ještě." poté se odmlčel, "Jenže teď jsme v pasti.. obklíčení a ještě oni mají početnou přesilu." dodal. "Vrchního generála si nedovolí zabít.." řekla Edwin, "Nemyslím si." odpověděl jí Arterius. "Edwin, omlouvám se, že jsem vás do toho zatáhl. Vy, Vlk a Alda se můžete zachránit vám legionáři nijak neublíží.. i když u Vlka si nejsem jist potom co udělal Garrovi." řekl Arterius s trochu vynuceným úsměvem a poté si prohlédl kladivo.

"Jste obklíčeni! Vzdejte se a vydejte nám chlapce!" křikl jeden z legionářů. "Jakožto Legát Quatrius Platorius a zástupce pravého generála Osmé legie vám nařizuji vzdejte se! Nebo se tato zřícenina vaší zkázou!" křikl kdosi jiný.

ScorpionCZ
"Jak to myslíte, když se smíchá krev dvou rodů?" zeptala se zvídavě Laurana. "Arteriovi koluje v těle jak krev rodu Arteriů tak krev rodu Vici - stejně tak i jeho sestře." odpověděla jí Xaria. "Lucius Arterius si kdysi dávno vzal Isabellu Vici. Nebyla to láska.. ale prostě bylo nutností udržet rozpadající se rod Vici stále silný. Povedlo se.. ale za jakou cenu." dodala Xaria a poté se otočila k Seraně. "Aha.." vydala ze sebe Laurana.

Tondulín
Dojeli jste až k zříceninám Leyawiinu. Spatřili jste trošky a rozbořené hradby. Několik málo domků bylo v relativním pořádku, ale doví jak na tom skutečně jsou. Vjeli jste dovnitř, nikoho krom mrtvých těl jste zatím nespatřili. "Děs.. chudáci ti co tu žili. Útok prej přišel děsně rychle a nečekaně." poznamenal Atius.

Sarako
Podřízl jsi argoniánovi hrdlo, Vrah vystřelil z luku a šíp se zastavil o mrtvé tělo. Odhodil jsi mrtvého argoniana a vrhl se do bojiště. Zabodl jsi nejbližšího žoldáka, který byl k tobě zrovna otočený bokem. Vrah mezitím odhodil luk a rozeběhl se směrem k tobě.

SuperHunter
(doplním ti tah později, jen se tě chci na něco zeptat na chatu Smile)

Matthew
Popolezl jsi ke zdi, opřel se a potichu vydechoval. "Čekání.." povzdechl si Raven. "Halda lidí nás zradila, aby si zachránila krk.. doufám, že Viarmo neudělá stejnou blbost." dodal.
(můžeš vyčkávat a nebo mluvit s Ravenem)

Lord Rade
Zapnul sis pásek, následně objal ze zadu hraběnku a políbil ji. Opustil jsi pokoj a pokračoval po chodbě dolů směrem k sálu. Jeden ze služebných na tebe divně zíral když tě viděl odcházet z komnaty hraběnka, ale nic nenamítal. V sálu už byli přípravy v plném proudu Rádce pobíhal a dirigoval co kdo má dělat stejně tak to probíhalo i na nádvoří.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
Hmm ... udělám zamyšlený výraz a odvrátím se. "No já stejnak nemám krev ani jednoho z rodů ... takže by mě to ani nemělo znepokojovat" řeknu si v duchu ... nic nahlas! a budu dále poslouchat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Aure kdykoliv mi můžeš napsat na Steamu Smile
 
Sarako
Rozběhnu se proti němu s mečem i dýkou. Až bude vzdálenost mezi námi dva až tři metry, ostře vybočím vpravo (nebo vlevo), vrhnu po něm dýku, přiskočím k němu, a svým mečem provedu sérii rychlých útoků.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist