Tak hurá, Skyrim namodovaný a opatřený Dawnguardem, konečně můžu pořádně hrát. Tentokrát půjdu za plíživce. Akorát nvm, jestli si mám vzít Khajiita nebo Imperiála. Nějaké tipy? Sakra, to je nostalgie - úplně jako když jsem to hrál poprvé.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak hurá, Skyrim namodovaný a opatřený Dawnguardem, konečně můžu pořádně hrát. Tentokrát půjdu za plíživce. Akorát nvm, jestli si mám vzít Khajiita nebo Imperiála. Nějaké tipy? Sakra, to je nostalgie - úplně jako když jsem to hrál poprvé.
Khajiit
(Khajiit like to sneak nenechaj sa vyrušovať, spievam si DD )
You can kill yourself, or die trying...
Ovšem že Khajiit. Nikdy jsem si nevšiml, že by Imperial v něčem vynikal... Už asi jen proto, že původně v Elder Scrolls ani nebyli jako hratelná rasa (mám pocit, že původně ani neexistovali )
Hmm, tak Skyrim nechce jet kvůli SKSE, poněvadž se mi nestáhl poslední patch. Jsem zaseklý na verzi 1,7 a kdoví proč Steam nechce stáhnout 1,8. Super. Máte někdo zkušenosti s tím, že stáhnete update zvlášť? Funguje to nebo mám prostě počkat?
Koukal jsem na něj, ale 8 se mi vůbec nelíbí, takže zrovna do tohohle nepůjde. Obecně mě úprava vzhledu Windows nikdy nijak nebrala. Ale udělané to máš hezky, to všechno čest
nagasadowcz napsal:
Koukal jsem na něj, ale 8 se mi vůbec nelíbí, takže zrovna do tohohle nepůjde. Obecně mě úprava vzhledu Windows nikdy nijak nebrala. Ale udělané to máš hezky, to všechno čest
Jasan
Nu.. tohle NENÍ úprava Windows, pouze téma jako každé jiné ve Windows ve stylu W8, čili bez zásahu do systému.
Ale chápu, chápu Úpravy Windows také upřímně nemusím ...
Víte, proč jsem si vybral přizdívku Whirt? Protože v ní bylo dvojité W, které se v češtině moc často nevyskytuje, tudíž, když ho někdo napíše v nějakém příspěvku, tak je lehčí si ho všimnout.
A jak tady pořád mluvíte o Windosech, tak mám neustále paranoidní pocit, že mě někdo každou chvíli oslovuje
Whirt napsal:
Víte, proč jsem si vybral přizdívku Whirt? Protože v ní bylo dvojité W, které se v češtině moc často nevyskytuje, tudíž, když ho někdo napíše v nějakém příspěvku, tak je lehčí si ho všimnout.
A jak tady pořád mluvíte o Windosech, tak mám neustále paranoidní pocit, že mě někdo každou chvíli oslovuje
videl si ten obrázok ? kúsok vyššie but remember, dont blink ;D
You can kill yourself, or die trying...
Whirt napsal:
videl si ten obrázok ? kúsok vyššie but remember, dont blink ;D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.