nagasadowcz napsal:
Fotky jsou fajn, ale jsou nehorázně velké. Nechceš to hodit do spoileru? Jsem měl pocit, že k políčku s odpovědí nesescrolluju Jinak THUMBS UP!
Velikost vyřešena Jinak věděli jste, že Mopi umí tančit
hRDLA napsal:
Hustý Whirte, jek kdyby se mě to nekousalo jak blecha na Sibiři, když přes to přejíždím . Ale spíš by mě zajímalo, proč mě Skype říká, že máš dnes 21 let
Netuším, proč jsem si na skypu nastavil jinak rok narození. Asi to bylo proto, že jsem už z té registrace šílel
Mike napsal:Otevřu FB a co nevidím... Whirtos Mopos.
Samozřejmě! Fotka "Dnes neutírej" tam musela jít hned jak jsem přišel domů. Jsem sice málo na FB aktivní, ale když jsem, tak to stojí za to
Mopidu napsal:
Všechno nejlepší, Whurte
Dala jsem ti to už na chatu, ale potřebujem zaplnit nekonečnou
Tatatatata *dramatické bubnování*
Ještě jednou díky. Jen stále čekám na tu remateralizaci v mém pokoji
@Mopi: COOOOOOOL! Si u tebe taky na narozky něco objednám a pak si to vyvěsím
@Whirt: VŠECHNO NEJLEPŠÍ, NÁŠ DRAHÝ A EPICKÝ MILOSRDNÝ PANE PODSVĚTÍ! S tímhle bych tu rád připojil poděkování za to, jaký jsi moderátor, a že by to bez tebe ne tomhle fóru... nebylo ono? Já už si to vlastně ani nedovedu bez tebe nějak představit Tak teda ještě jednou, můj DW kolego, VŠECHNO NEJLEPŠÍ, aneb jak říkáme my angličtináři - hepi bŕzdej.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Whirte, ty si taky umíš vybrat den na narozeniny . Včera jsem to přehnal v posilovně a teď jsem málem nedošel od babičky dom , takže všechno nejlepší - na víc nemám sílu (víš jak to bolí? )
Upravil/a hRDLA dne 23.02.2013 13:39
OT: VY SVINEEEEEEEEEEEEEEEEE, pripadám si ako Forever Alone, vďaka
EDIT: OTT pre Whirta : Včera som začal kukť DW od začiatku anglicky (od "začiatku" )
Upravil/a Norbi dne 23.02.2013 14:29
You can kill yourself, or die trying...
Ještě jsme tedy neodjeli na Šumavu, tak všem díky. A ačkoliv jsem ti už Norbi přál, tak ještě jednou: Všechno nej a congra ke koukání na DW v angličtině
Jsem zpomalená, nebo sundali ten divnej rudej nápis o aktivaci účtu? Asi zpomalená ale je dobře že je pryč, docela tu kazil vzhled fóra, takovou tu Skyrimovskou atmošku a navíc jsem kvůli tomu omylem přehlížela PM ta věc vpravo nahoře není taky žádná sláva, ale aspoň není velká a rudá a je hezky v rohu
E: já jsem ale kokos, pletu si levou a pravou
Upravil/a Mopidu dne 24.02.2013 10:57
Asi máš pravdu, ony fakt nejsou, leda, že bych se pustil do tvorby.
Děkuji za anglické, kteréžto sice mám, a ano, stačí mi, nicméně, pro sychr jsem se zde optal.
Takže díky, díky bro.
Upravil/a Mike dne 24.02.2013 14:08
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.