Sanued napsal:
No tak v tomto mám úplne jasno, ja by som chcel žiť na ostrove z hry Dear Esther. Nachádza sa tám vysielač takže by som mal pripojenie na net (to je dôležité) , je tam i pár domčekov, takže by som mal kde žiť a hlavne je to opustený ostrov, nikto by ma neotravoval.
To vypadá tak dobře, že o to začínám mít zájem O čem to tak v kostce je?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dneska jsem si koupil Score (ano, hRDLo, už instaluju Deus Ex )... Musím na to říct jedno... LOL, ti redaktoři, to je mi teda parta
(kdopak si pamatuje mého LOL smajlíka ?)
Možná, MOŽNÁ (ale asi ne ) si zaplatím předplatný
Jináák, Byyy the Wolf, už jsem doma Což vám možná došlo Ale asi ne... Ale jestli jo, tak u mě máte... Shnilého voodoo šamana debilní Lenovi ponožky zdarma, chrmph
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Sanued napsal:
No tak v tomto mám úplne jasno, ja by som chcel žiť na ostrove z hry Dear Esther. Nachádza sa tám vysielač takže by som mal pripojenie na net (to je dôležité) , je tam i pár domčekov, takže by som mal kde žiť a hlavne je to opustený ostrov, nikto by ma neotravoval.
To vypadá tak dobře, že o to začínám mít zájem O čem to tak v kostce je?
O preskúmavaní ostrova a o Esther
@Mahoney: Čo to je za kus dreva?
Upravil/a Sanued dne 22.02.2013 13:09
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Ufffffffffffffffffffffffffffffff.
Tvl, já se tak lekl. Normálně v půlce francouzštiny mi přestal jít S4F a házelo mě to na Endora hosting a psalo to, že stránka porušila pravidla a byla zrušena. Jsem tak rád, že to není pravda.
Tak jsem něco zjistil! Vy tu skoro všichni porušujete moje pravidla !
Mopidu, hRDLA, Whirt, Naga, Mahoney, Nerevar, Aurelius, Škorp - ti jediní mi můžou říkat zkratkou "BW" ! A vy to děláte všichni ! Som to teď zjistil, a jako, nasral jsem se (jo, dělám si prdel... a nebo že by ne **13)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pokud chcete dobrou, levnou hru tak Dont Starve, kterou jsem si včera koupil mohu jedině doporučit . Můj rekord je zatím 14 dní.. v tom 14 jsem umřel hlady . Ale učím se a jde mi to čím dál lépe, takže teď už bych rád dal minimálně 20 dní .
Právě se vracím z plesu a na foťáku je pár fotek (některé neuveřejnitelné) a jedno video (nepovedené )... Každopádně, jen co mi docestuje bratr I/bratr II/bratr III, tak je máte šanci vidět - hned je sem postnu a legenda o Whirtovi s fezem na hlavě a partenerkou Mopem na plese se stane skutečností!
Řekl jsem, že tak na příštím plese učiním a učinil jsem
Kromě několika tanečních čísel, vytírání podlahy a předposledního ploužáku (ano, ten poslední jsem přeci musel jen věnovat někomu jinému - promiň Mopi ), tak vzniklo několik námětů na film - jako například Pan a paní Mopovi ve filmu "Mop 007: Dnes neutírej"
Snad jste si užili mopování Já totiž nechtěl aby ty narozeniny byli moc stereotypní, a tak jsem chtěl dát i něco vám
Upravil/a Whirt dne 23.02.2013 11:40
Hustý Whirte, jek kdyby se mě to nekousalo jak blecha na Sibiři, když přes to přejíždím . Ale spíš by mě zajímalo, proč mě Skype říká, že máš dnes 21 let
Whirt napsal:
Právě se vracím z plesu a na foťáku je pár fotek (některé neuveřejnitelné) a jedno video (nepovedené )... Každopádně, jen co mi docestuje bratr I/bratr II/bratr III, tak je máte šanci vidět - hned je sem postnu a legenda o Whirtovi s fezem na hlavě a partenerkou Mopem na plese se stane skutečností!
Řekl jsem, že tak na příštím plese učiním a učinil jsem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.