Bylo to původní Zlo. Bylo zde ještě dříve než mnozí z vás. Jen stařešinové si ho pamatují a mladí o něm poslouchají legendy. Nevěří však v něj a smějí se nám, ale jednoho dne se vrátí a vrátí se ještě silnější, silnější než kdy dříve. A my už nebudeme dostatečně silní abychom ho zastavili. Objeví se však nový hrdina, hrdina, který se ještě neobjevil. Ale až nastane jeho čas, Melkora zastaví a opět nastolí pořádek a harmonii.
Já si ho pamatuju jen chvilkově, odešel jen nějakou dobu po tom co jsem se zaregistroval . Nebyl nic moc . Btw... za 12 dní už tu s vámi budu přesně rok .
Tak hRDLA ztratil víru v to, že já, milostivý pán podsvětí, jsem schopen se postavit Melkorovi? To už jsem vážně ztratil natolik síly, že nejsem ani schopen mu dát ban?
nagasadowcz napsal:
@Mike: Býval tu kdysi jeden zlotřilý uživatel jménem Melkor, který zlobil tak dlouho, až dostal BAN. Zadej si ho do vyhledávání, pár věcí si přečti a hned budeš mít jasno. Je to takový základní 4FAN lore. Paradoxně, nevědět, kdo je Melkor, je jak nevědět, kdo je Whirt
Mám nutkání zeptat se kdo je Whirt.........
Kdo to sakra je?!
Upravil/a Leneren dne 20.02.2013 20:56
O věci či osobě jménem Len jsem neslyšel.Snad jen o Lenerenovy.To je pokud vím chrabrý hrdina co zachránil svět a pak se mokrý probudil ze snu
Povíme si to upřímě Len je podrazáckej parchant a
Leneren napsal:
...a pak se mokrý probudil ze snu...
Myslím, že nepotřebujeme vědět, na jakém místě jsi byl mokrý...
Proč cituješ zrovna tuto část?
E:A nechcete o tom rovnou natočit i film?!
A víš co ty! To je přímo skvělý nápad!
Noční můra na vesnici (nezávislé pokračování filmu "Noční Můra v Elm Street" )
Scénář: Whirt
/Len se probouzí nahý celý zpocený a s rychle bijícím srdcem.
Leneren: Ale ne... Zase se mi zdála ta noční můra, že jsem muž. /Ulehne zpět do postele a spí.
/KONEC
Upravil/a Whirt dne 20.02.2013 21:13
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.