Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Je zamilovaný, bohužel do špatné osoby."
 
Aurelius


BW
Kusem látky jsi ovázal nohu falešnému legionáři a následně předstoupil před dveře, vytasil jsi meč a připravil se. "Nemáte strach, že zabijí rukojmí?" zeptal se legionář, "Mám strach, že když se teleportují utečou nám a zabijí rukojmí protože nebudou chtít svědky." odpověděl mu Arterius a namířil kladivem na dveře, ze špičky kladiva vyrazilo zelené světlo, které udeřilo do dveří a po zacvakání se dveře otevřeli. Za dveřmi jste uviděli dva únosce a Tyranuse, který držel v ruce runu a snažil se teleportovat. Ihned jste vběhli do učebny, Edwin zaútočila na jednoho z únosců a po několika rychlých útocích mu seknutím podřízla hrdlo. Arterius mezitím seslal z kladiva nějaké kouzlo, které udeřilo do Tyranusovi runy. Ta se rozzářila a následně se teleportovala Tyrana i s malým Aldou, kterého celou dobu držel jiný únosce. "Ku*va!" zvolal rozčileně Arterius. Mezitím jsi se pustil do boje s jedním z únosců, několikrát jsi bránil jeho útok a následně si jej probodl. Poté jsi se ohlédl, učebna runové magie byla pod vaší kontrolou. Rodiče Ra´Jazi jsou také v pořádku, ale jsou zničený z toho co se stalo.

ScorpionCZ
Nelwin popošla o trochu blíž a začala se představovat, "Já.. já jsem Nelwin, vaše.. dcera.". Palagán pozvedl hlavu, chvilku si prohlížel Nelwin a pak povídá "Takže Škorpiasi, ty mi sem do mé Univerzity přivedeš dunmerku, která tvrdí, že jsem její otec?", poté se postavil a zvolal s důrazem "Já NEMÁM žádnou dceru a už vůbec si nepřeju, aby jsi takovéhlec lži někde vykládali!" poté se posadil, Nelwin byla smutná, bylo na ní vidět, že se jen s těží snaží zadržet slzy. "Mám akorát syna. To si pamatujte!" dodal s důrazem a pak znovu křikl "A teď vypadněte!" a rukou ukázal na dveře.

Tondulín
"Bohužel, snad se vzpamatuje." dodala Nilwen, "Přemýšlela jsem, že bych zkusila zajet do nejbližší vesnice nakoupit nějaké bylinky, abych mohla vyrobit lektvary a hojivé masti. Nejel bys se mnou?"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.08.2014 22:36
 
BadWolf
"Grr... Máte nějakej nápad kam se teleportovali?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"A jste si tím opravdu jistý? ... nu dobře ... nebudeme ho raději zdržovat ... když si to nepřeje." řeknu nepřívětivým hlasem na dremwuse a potm vyvedu Nelwine raději co nejdále od palagána. (takže minimálě za dveře)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Jo a rád, aspoň se na chvíli dostanu z pevnosti." řeknu a půjdu si osedlat koně .
 
Aurelius


BW
"Ne.. to nemám." odpověděl ztrápeně Arterius, "Ale pokusím se to zjistit, použili mojí runu, takže bych to měl zjistit kam je teleportovala. Ale bude to bohužel trvat." dodal. Edwin se otočila k zdrceným Ra´Jaziným rodičům a poté k Vlkovi, "Vlku vyslechni je prosím tě. Ale s CITEM!" na poslední slova dala důraz a poté se otočila k Arteriovi, "Generále? Já vím.. že není nejlepší čas. Ale ten únosce co ho Vlk vyslýchal mluvil o Řádu.". Arterius se otočil k Edwin a odpověděl jí "Řád neexistuje Důstojnice." a poté se odebral k odchodu. "Tak proč nosíte meč s jeho symbolem?" zeptala se. "Důstojnice, dnes večer si o tom klidně můžeme promluvit. Ale teď to řešit nebudu." odpověděl jí a poté odešel.

ScorpionCZ
Palagán mlčel a pokračoval v papírování. Odvedl jsi Nelwin pryč z komnaty zabouchl dveře a poté se k ní otočil. "To.. to.. jsem nečekala." řekla smutně Nelwin a do obličeje se jí vedrali slzy. Na chodbu také zrovna vešel Arterius, vypadal zdrceně a mířil ke svému kabinetu a táhl za sebou své kladivo.

Tondulín
"Díky." odpověděla s úsměvem Nilwen. Oba jste odešli k provizorním stájím, osedlali jste si koně a poté jste vyjeli k bráně, legionáři vám ihned otevřeli dveře. "Stačí mi jen pár bylinek, abych udělala hojivé masti. Nebude to nic drahého a zaplatím si to." povídá Nilwen cestou.
(cesta bude trvat 2 příspěvky, cestou můžeš komunikovat s Nilwen)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.08.2014 23:07
 
BadWolf
"Do fraka, jsou to nějaký násilníci? Sámo že s citem. Nejsem žádný monstrum..."
Otočím se na rodiče.
"Takže, hmm... no, promiňte, tyhle situace nejsou pro mě. Prostě víte něco co by se nám mohlo hodit?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Nic si z toho nedělej ... to bude v pohodě ... není to zrovna nejpříjemnější člověk ... ale i já mu vděčím za mnoho." skloním hlavu "Kdyby nebylo jeho tak by vlastně můj život již neměl smysl ... ale to je jedno, pojď ... třeba zaženeš špatné myšlenky při hodině."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"To nemusíš, je to pro dobro celé pevnosti, bylo by nefér kdyby jsi to platila ze svého."
 
Aurelius


BW
"Ne.. nevíme nic. Šli jsme s vnukem po chodbě.. přihnali se oni a řekli nám, že mají našeho Aldu odvést na rozkaz generála Osmé legie.." vydala ze sebe starší khajiitka. "To ten Lucius musel vysolit pěkný prachy, když se kvůli němu převlékl do zbroje Osmé legie a ještě unesl dítě." poznamenal legionář. Edwin mezitím odešla na chodbu nejspíš šla za Arteriem.

ScorpionCZ
"Ale.. je to - můj otec." vydala ze sebe Nelwin a její tvář byla plná slz. Chvilku jsi ji utěšoval, utřela si slzy a povídá "Dobře.. pojďme na hodinu." na její tváři se objevil vynucený úsměv. Mezitím Arterius došel do svého kabinetu, schoval kladivo a poté vyšel ven už chtěl zamknout když na něj promluvila Edwin "Generále. Já vím, že lžete. Řád stále existuje - nechci čekat až do večera, abych se dozvěděla pravdu, kterou už dávno vím.", Arterius se rozhlédl a poté se otočil k Edwin. "Byl bych nerad, kdyby jste byla zklamaná z toho, že já a můj meč jsme jenom přežitek z dávné minulosti." řekl s úsměvem Arterius, "Tomu bych nevěřila, ani tomu, že by jste ten meč ukradl - na to máte příliš dobré srdce." odpověděla mu Edwin. "Tím si nejsem tak jist.." odpověděl Arterius a pousmál se, "Každý udělá někdy něco špatného.. No, počkám si na ten večer. A toho chlapce společně najdeme." odpověděla Edwin s úsměvem a poté se otočila k odchodu, Arterius ji však přiložil ruku na rameno "Počkejte.. Řád existuje, nejsem jen přežitek." řekl jí a přitom se k sobě oba velmi přiblížili. "Tohle by asi Natalius vidět nechtěl." odpověděla Edwin. "Ochráním vás, už se ho nemusíte bát." řekl Arterius a pousmál se. "Nebojím se ho." řekla Edwin a políbila Arteria.

(Ok, vím.. že by to v tom tvém tahu přímo být nemuselo, ale je to taková příběhová věc - takže snad nevadí, že jsem ji tam vecpal Grin)

Tondulín
"Díky.." odpověděla Nilwen, "Doufám, že nebude pršet. Támhlec se to trochu bouří." dodal po chvilce a ukázala na černé mraky v dálce. (1 tah)

(cesta bude trvat 2 příspěvky, cestou můžeš komunikovat s Nilwen)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.08.2014 00:12
 
Tondulin
"Vypadá to tak, snad se stihneme vrátit zpátky, ještě než začne slejvák."
 
scorpioncz
Nu půjdeme na hodinu ... a neva že jsi to tam dal ... Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Alda... Alda... Promiňte mi, ten výraz, ale co mají všichni do fraka s Aldou. Mě připadal jako úplně normální děcko."
Povzdechnu si, rozloučím se s rodiči a půjdu se podívat co se děje na chodbě. Určitě nějakej doják Grin

Upravil/a BadWolf dne 26.08.2014 08:32
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
"Útok je spíš cílen na legii. Použili k tomu zbroje Osmé legie a ještě říkali, že to vše dělají ve jménu generála Osmé legie. Takže Alda musí mít nějakou 'cenu' minimálně pro Lucia." poznamenal legionář. Tomu už jsi však moc nevěnoval pozornost a vyšel jsi na chodbu, "Odučím hodinu a pak budu pokračovat v hledání chlapce." řekl Arterius směrem k Edwin, "Dobře generále, kdyby jste mě hledal budu prozatím na Univerzitě." odpověděla mu Edwin a Arterius poté s knihami v ruce vyrazil ke schodišti.

ScorpionCZ
Prošli jste kolem Arteria a Edwin, "Výuka bude probíhat na jedničce.." zvolal na tebe Arterius. Pokračovali jste ke schodišti a následně zamířili k učebně číslo jedna. Přední postávalo několik noviců a netrpělivě už vyhlíželi svého učitele. Snat postával v popředí, aby mohl zabrat ty nejzadnější lavice. Chvilku jste vyčkávali, když ze svého kabinetu vyšla Mirabelle a povídá vám "Jdete do jedničky?", Snat kývl a Mirabelle sáhla do kapsy u svého roucha a otevřela vám dveře do učebny, "Ale nedělejte tam moc velký randál." dodala a vykročila k jídelně.

Tondulín
"Doufejme." odpověděla Nilwen, dojeli jste až na 'náměstíčko' vesnice. Vesnička se skládá asi ze sedmi domů různě rozestavených kolem podivné sošky. Ihned sis všiml hostince, byla to podlouhlá budov se štítem na kterém bylo napsáno 'U sošky' . Opodál byl další dům na kterém byl štít se symbolem bylinek, "Tak to je ono." poznamenala Nilwen a ukázala na dům. Na náměstíčku pobíhá několik dětí a pár starších lidí shromážděných do skupinky drbe.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.08.2014 13:37
 
scorpioncz
Půjdem s Nelwin a někde si sedneme ... pak se jí zeptám "Jsi v pořádku? jestli zjistí pravdu tak se snad i omluví ... teda alespoň já bych to udělal."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Vypadá to, že to skončilo." povzdechnu si a postupně mířím znovu do zbrojnice. Tentokrát dávám pozor jestli nezahlídnu něco podezřelýho, jestli mě někdo nesleduje nebo jestli na mě zas někdo nepřichystal past.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Než nakoupíš ty bylinky, tak se půjdu kouknout do krčmy, tak se potom sejdeme zase tady dobře?" mezitím předám Nilwen nějaké zlaťáky a půjdu do té krčmy.
Upravil/a Tondulin dne 26.08.2014 14:03
 
Aurelius


BW
"Neskončilo, toho malého altmera musíme najít. Pokud se generálovi podaří zjistit kam se teleportovali a budeš nám chtít pomoci tak večer přijď sem na Univerzitu." řekla směrem k tobě Edwin a poté zašla zpět do učebny. Sešel jsi schody a pokračoval pryč z Univerzity. Chvilku jsi bloudil městem až jsi nakonec došel až ke zbrojnici. Před zbrojnicí postávalo několik legionářů a hlídkovali, "Jste si vyzvednout zbraně?" zeptal se jeden z nich.

ScorpionCZ
Vešli jste do učebny a posadili jste se za nejbližší volnou lavici. "Nemyslím si.. kdyby chtěl zjišťovat pravdu nevyhodil by nás." odpověděla ti smutně Nelwin. Po chvilce čekání vešel do učebny Arterius, zavřel za sebou dveře a postavil se před katedru. Všichni na pozdrav stali a následně se opět posadili. "Měli jsme mít učebnu runové magie.. ale bohužel nemáme, takže se musíme spokojit alespoň z touhlec." konstatoval a poté se posadil za katedru, začal zapisovat do knihy a následně se rozhlédl po třídě. "V Morrowindu jste měli profesorku Vici, pokud se nemýlím. Takže jste probrali bezpečnost a podobný věci týkající se práce s runovou magií." pokračoval a přitom si listoval v jedné ze svých knih. "Prakticky si nic vyzkoušet nemůžeme, protože tahle učebna nemá vybavení." dodal a vstal.
(během hodiny se můžeš potichu bavit s Nelwin a nebo jakkoliv reagovat na výuku - v opačném případě můžeš mlčet a výuka bude pokračovat bez tvých zásahů)

Tondulín
"Bude mi to trvat jen chvilku, potom tě přijdu najít do krčmy." odpověděla s úsměvem Nilwen a odešla k obchodu s bylinkami. Sám jsi se vydal ke dveřím do hostince, otevřel jsi a vešel. U pultu byla starší žena umývala nádobí. Hostinský zrovna táhl jeden ze sudů, jinak je hostinec prázdný.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Ne asi, přišel jsem sem dělat striptýz pro klub pedofilů, tvl. Proč se ptáte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Třeba ho k tomu pak zvědavost dožene ... přece jen teďka měl nějakou práci." řeknu chlácholivě nelwin.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12737 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist