Thief napsal:
ja by som zas mal skromnú výhradu voči panelu užívateľa, ktorý je zahrabaný v ľavom paneli až kdesi po webu a archíve pred položenou ankete.
Navrhoval by som, pretože ja sa považujem ešte stále za nováčika, aby to bolo na prehľadnejšom a dostupnejšom mieste. Naposledy som písal PM Adrianovi, a dlho som hľadal, kde sa dostanem do svojich súkromných správ. Myslím, že by bolo lepšie to presunúť niekde hore, alebo hneď ako prvé políčko v ľavom paneli.
V levém panelu to je, nicméně je to i nahoře na stránce.
Screen
Uživatelský panel jsem přidal zkušebně na boční lištu, pište reakce, zda vyhovuje (ponechat).
Upravil/a Mike dne 11.01.2015 18:58
Good job!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mě tam přijde dobrá..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Šiklo by se tlačítko "Náhled" když si vyrábím podpis. Jakožto někdo kdo si ladí barevnou paletu mě moc nebaví furt nakukovat do různých tématů abych si ověřila že barvy jdou k sobě a to tlačítko navíc máme u psaní PM, tak proč ne u podpisu
Mopidu napsal:
Šiklo by se tlačítko "Náhled" když si vyrábím podpis. Jakožto někdo kdo si ladí barevnou paletu mě moc nebaví furt nakukovat do různých tématů abych si ověřila že barvy jdou k sobě a to tlačítko navíc máme u psaní PM, tak proč ne u podpisu
Minule som inač presne nad tým rozmýšľal, a potom si hovorím: však čo, podpis si mením raz za rok.
Pull up a seat...
Have a drink.
S tím taky souhlasím. Vůbec by to nebylo na škodu.
Upravil/a Kjiibu dne 28.03.2015 22:13
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.