Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius


BW
Posadil jsi se k nejbližšímu stolu a dal jsi se do jídla. Jídlo bylo dobré, maso i brambory byli dobře připravené a oproti dřívějším obědům co jsi zde jedl bylo znát zlepšení. Během chvilky jsi měl jídlo dojedené..

ScorpionCZ
Když jste došli až k novicům a spatřili jste i trojici novicek Nelwin si oddychla, "Doufám, že tentokrát to nebude tak strašné.." poznamenala s úsměvem když jsi se zmiňoval o obíhání univerzity. Belius dokecal s Arteriem a pomalým krokem se vydal k vám. Nelwin se mezitím zeptala "Co to bylo za generála s tou jizvou na tváři? Přišel mi trochu povědomí.. ale jen trošku."

Tondulín
Dopsal jsi dopis poté jej pečetí zapečetil a následně uklidil na stole. Vstal jsi a vyšel z kanceláře Hector zrovna také opouštěl svojí kancelář. Předal jsi mu dopis a řekl mu vše potřebné, "Dobrá Kvestore, ihned to půjdu poslat a pak budu pokračovat ve vyklízení." řekl a poté vyrazil ke schodům, "Málem bych zapomněl krátce po obědě je nástup, proto se neděste až uslyšíte zvon." dodal ještě a poté sešel ze schodů.

Sarako
"To doufám." řekla Satha a poté jsi s úsměvem opustil její 'kancelář' a pokračoval po chodbě k východu. Vyšel jsi z budovy cechu a následně zamířil ke kovárně, hluk u tržiště se už pomalu uklidňoval. Dunmerský kovář ihned na tvůj požadavek vytáhl ze skladu stříbrnou dýku a stříbrný meč. "Stříbrný meč je za 200 Septimů a dýka za 50 Septimů." řekl dunmer, ukázal jsi mu svoje staré zbraně. Chvilku si je prohlíží a poté odpoví "Zbraně jsou vcelku zachovalé.. takže tě to celkem vyjde jen na 100 Septimů, přijímáš imperiále?"

Matthew
Protřepal sis prsty, Raven opatrně kráčel se štítem před sebou do tmy. Každým krokem se blížil ke konci chrámu, kdykoliv když prošel kolem jednoho z kamenných pilířů objevila se na něm malá světelná koule, která mírně osvětlila vnitřek chrámu. V rukou ti problesklo bleskové kouzlo. Viarmo a Meleril přemohli své protivníky a vydali se na konec chrámu. "Vydržte!" ozvalo se ze tmy, poslední pilíř kolem kterého Raven prošel osvětlil zbytek chrámu. Spatřili jste několik legionářů zformovaných do formace, kterou jen tak nějaké kouzlo neprojde. "Stále držte formaci!" křikl jeden z legionářů, "Viarmo, Meleril!" křikl Raven a mávl rukou, Meleriliny ruce se rozzářili a obklopila ji blesková aura. "Lorde Ravene! Vzdejte se a vaše životy budou ušetřeny!" zvolal kdosi z legionářů. "V opačném případě se tento chrám stane vaší zkázou!"

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.08.2014 18:31
 
Sarako
Souhlasně kývnu hlavou a předám kováři požadovanou částku. Potom se vydám k místu, kde se zmiňovaný argonián nachází.

Až bude jeho tábor nablízku, připlížím se blíž a pokusím se zjistit, kolik tam má mužů a kolik je tam otroků.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Lord Rade
,,Dobře to by šlo, " řeknu při pomyšlení na peníze. ,,Rád se zúčastním. Na tohle nebudu nikdy dost starý." Při řečech o politice poklidně jím.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
"To je Arterius ... možná ti to řekne něco víc ... " pokrčím rameny "Doufám no že to bude hodina v pohodě." usměju se a budem čekat až přijde učitel.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Půjdu ven a rozhlédnu se jestli neuvidím někoho povědomýho.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius


BW
Odnesl jsi talíř a následně vyrazil z univerzity, když jsi vyšel první co jsi spatřil bylo několik noviců nejspíš opět obíhají Univerzitu. Také sis všiml, že opodál vyučuje Mirabelle novicky, nejspíš se začínají připravovat na nějaké cviky máš krásný výhled (Grin). Dále sis všiml Arteria, který si prohlížel okolí.

ScorpionCZ
"Arterius? No.. jméno mi nic neříká." řekla s úsměvem Nelwin, chvilku jste vyčkávali. Belius došel až k vám, očima si vás spočítal a pak povídá "Je vás tu docela dost." usmál se, "Novicky.. Mirabelle by měla dorazit za chvilku. Ostatní dáme si několik koleček na rozehřátí a následně začneme s výcvikem." pokračoval Belius, "Nicméně, abych vás motivoval. Tak první kdo proběhne cílem má u mě pivo! Souhlas?" dodal s úsměvem, obličeje noviců se rázem z otrávených změnil na veselí. Začali se seřazovat na startu a následně, když Belius naznačil, že můžou běžet rozběhli se, někteří běželi pomalu jiní rychlejc. Také jsi se dal do běhu prozatím běžíš pomalejc. Belius se také rozeběhl.

Mirabelle mezitím dorazila a ihned začala cosi vykládat novickám, co jim říkala jsi však již neslyšel neboť jsi už běžel. Pomalu se blížíš ke vchodu do univerzity, všiml sis už že Vlk zrovna vyšel z Univerzity. (krom vlka u vchodu stále postává Arterius)

Sarako
Předal jsi kováři 100 Septimů a následně převzal zbraně. Poté jsi vyrazil k táboru, řídil jsi se podle mapy. Tábor není příliš daleko, ale chvilku ti bude cesta trvat. (cesta zabere 2 příspěvky)

Lord Rade
"Výborně," odpověděl Regulus a poté pokračoval v diskuzi o politice, té jsi moc nevěnoval pozornost a ládoval jsi se jídlem. Téma netrvalo příliš dlouho, Regulus více méně mluvil v monologu a hraběnka jen a pouze kývala a občas něco odpověděla nebo se na něco zeptala. Regulus dojedl poslední sousta na talíři, která si krátce předtím přidal a poté vstal se slovy "Děkuji hraběnko za pohoštění, ale povinnosti volají." usmál se, hraběnka kývla "Na shledanou Kvestore." řekla. Regulus se poté otočil k tobě zasalutoval na rozloučení a poté odešel. Zůstali jste s hraběnkou u stolu sami. Za okny se již setmělo.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Lord Rade
Dojím poslední sousto, složím ruce na stole a zeptám se: ,,Nedáme si to stejné víno, jako minule?"

/Vzhledem k tomu, že tu budu do pátku a pak až v září, tak můžeš události urychlit, jak ti to bude vyhovovat. Nevím, jak daleko je škorp s tou svatbou a podobně, tak abych se přizpůsobil./
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
BadWolf
Když mám krásný výhled tak proč bych něco měnil?
Třeba někdo mezitím příjde...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Jelikož nejsem jako ostatní a po pivu ... moc netoužím ... jako bylo by to fajn ale vyhrát nemusím ... no tak poběžím pomaleji, ke konci teda přidám ale zase ne tolik abych se hnedka na začátku hodiny vyčerpal ... kvůli pivu to nemá cenu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Pújdu se porozhlédnout po okolí z hradeb, stejně nemám nic lepšího na práci.
Upravil/a Tondulin dne 18.08.2014 10:00
 
Aurelius


BW
Zůstal jsi stát, prohlížíš si okolí. Mezi novici, kteří běhají kolem Univerzity jsi spatřil i Škorpiona držel se téměř na konci. Poté jsi upřel zrak na cvičící novicky. Mezitím k Arteriovi přiběhl Belius, "Cos jim udělal, že běží tak 'motivovaně'.. někteří." zeptal se s úsměvem Arterius, "Ále, řekl jsem, že prvnímu zaplatím pivo. Když vyhraju já platí oni mě, ale to ještě nevědí." odpověděl Belius, "Ale s možností, že vyhraješ moc nepočítáš." řekl Arterius. "Vyhraju, neřekl jsem ji kde je cíl." odpověděl pohotově Belius. "Mimochodem.. koukni na támhlec tu bretonku. Nevim jak se jmenuje.. ale má docela pěknej hrudníček a postavu celkově. Přesně pro tebe bratránku." začal Belius a ukázal na Mirabelle, Arterius se na Belia podíval "Belie.. prosím tě, raději se věnuj výcviku a nevymýšlej blbost. Brzo to co jsi teď řekl vezmeš zpátky.", Belius se usmál a chvilku mlčel a díval se směrem k Mirabelle. V dálce jsi spatřil Luciuse se skupinkou legionářů jak se pomalu blíží k Univerzitě.
(můžeš jakkoliv reagovat a nebo mlčet a pokračovat v očumování a poslouchání diskuze mezi Beliem a Arteriem)

ScorpionCZ
Proběhl jsi kolem vchodu a pomalým odpočinkovým během jsi pokračoval po obvodu Univerzity. "Sem si naivně myslel, že Belius bude učit jiným stylem.. achjo, druhej Severio." poznamenal jeden z noviců.

Sarako
(cesta zabere 1 příspěvky)

Tondulín
Sešel jsi schody a následně pokračoval pryč z hlavní budovy. Když jsi vyšel na 'nádvoří' zamířil jsi po schodech na hradbu a následně pokračoval v obchůzce. Prohlížel sis jak legionáři pracují, jeden z legionářů jim radil jak správně mají skládat kameny. Pokračoval jsi dál až k hradbě, zrovna se otevírala brána a zní vyjel legionář v lehké zbroji (nejspíš legionář, kterého Hector pověřil doručit dopis). "Kvestore." řekl náhle jeden z legionářů, "Míří k nám skupinka můžu, asi osm lidí. Podle zbrojí to vypadá na legionáře, ale nejsem si jist. Protože Hector nikoho na průzkum neposlal." pokračoval legionář. (legionáři jdou jinou cestou než jel legionář s dopisem)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.08.2014 12:35
 
scorpioncz
"Tak strašný to snad nebude!" odpovím novicoj a budu pokračovat mlčky abych zbytečně neztrácel dech.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Udusím v sobě smích "Ten Belius je ale frajer."
Budu ještě chvíli čekat, Edwine mám v plánu najít později.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Protože mi cesta připadala dlouhá, tak jsem cestou složil písničku:

Rieklingové
,,Malý, modří, s tvá-ří - zlou,
nikdo přesně neví od-kud - jsou.
Kolika se asi do-ži-jou?
S tím si hlavu ne-lá-mou.

Rieklingové dál - vpřed - jdou.
Ztratí-li se, sto-pu-jou.
Když na kancích při-je-dou,
nepřátelé před nima u-te-čou.

Přepadaj a dran-cu-jou,
kořist hojnou domů při-ve-zou.
Pak kolem ohňů tan-cu-jou,
a svou píseň znovu za-pě-jou..."


(jednouduchej vomejvák opakující se stále dokola)
Začínám uvažovat o koupi loutny.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius


BW
"Takže, Mirabelle.. pěkné jméno." poznamenal Belius, "Já myslel, že koukáš po Rikke." řekl Arterius. "Taky že koukám. Teď řešíme tebe, né mě." odpověděl Belius s úsměvem. Arterius si povzdech a poté zakroutil hlavou.

Následovala chvilka ticha, oba si všimli přicházejícího Lucia se skupinkou legionářů. (legionář je celkem šest) Lucius měl na tváři ironický úsměv v ruce držel smotaný pergamen, "Potřebujete něco, generále?" zeptal se Belius. "Ano.." řekl Lucius a poté podal pergamen Arteriovi. Arterius jej převzal a rozbalil, "Vypadá to, že se konečně objevila trocha spravedlnosti!" řekl s důrazem Lucius a usmál se. Arterius nevypadal moc nadšeně, vrátil pergamen Luciovi. "Přátelství s císařem se ti očividně vyplácí." řekl Arterius nabroušeným tónem, "Ne, můžeš poděkovat sobě. Udělil jsi milost člověku, který zabil několik agentů Penitus Oculatus a legionářů. Císař usoudil, že můj syn už je potrestán dostatečně tudíž bude okamžitě propuštěn na svobodu." řekl s radostí Lucius, poté se podíval směrem k tobě. "No.. nicméně máte se na co těšit Arterie a Vlku, donutím vás pykat za vaše ututlané zločiny!" řekl důrazně poté se otočil k Arteriovi "Hlavně tebe! Hlavně tebe Arterie, neskončím do té doby dokud se mi nepokloníš a nebo dokud tě uvidím totálně zničenýho - úplně na dně!" vydal ze sebe s chutí Lucius a poté se opět ironicky usmál. "Lucie, Lucie.. ty jsi ztracenej." řekl Arterius a podíval se na Lucia.
(můžeš buď nějak zasáhnout, nebo to prozatím nechat být)

ScorpionCZ
Pokračuješ v běhu, proběhli jste pomalu kolem cvičiště a pokračovali dál po obvodu Univerzity. Když jste probíhali kolem vchodu du Univerzity spatřil jsi skupinku legionářů (asi 6) a Lucia Valeria, jak cosi řeší s Arteriem, Beliem a Vlkem, který postával opodál a očumoval okolí.

Sarako
Dostal jsi se k místu kde se měl nacházet tábor, opatrně jsi se přiblížil a začal si prohlížet okolí. Tábor má jednu provizorní dřevěnou věž, která se nachází uprostřed tábora. Nachází se na ní nějaký válečník, který pravidelně kontroluje okolí. Tábor se skládá ze čtyř stanů z toho jeden je plný klecí ve kterých se nacházejí otroci (spatřil jsi mezi nimi i děti). Stan s klecemi je hlídán třemi válečníky a různě po táboře jich je rozmístěných asi pět.
(můžu ti klidně nakreslit i mapku jestli budeš chtít)

Tondulín
Sešel jsi schody a následně pokračoval pryč z hlavní budovy. Když jsi vyšel na 'nádvoří' zamířil jsi po schodech na hradbu a následně pokračoval v obchůzce. Prohlížel sis jak legionáři pracují, jeden z legionářů jim radil jak správně mají skládat kameny. Pokračoval jsi dál až k hradbě, zrovna se otevírala brána a zní vyjel legionář v lehké zbroji (nejspíš legionář, kterého Hector pověřil doručit dopis). "Kvestore." řekl náhle jeden z legionářů, "Míří k nám skupinka můžu, asi osm lidí. Podle zbrojí to vypadá na legionáře, ale nejsem si jist. Protože Hector nikoho na průzkum neposlal." pokračoval legionář. (legionáři jdou jinou cestou než jel legionář s dopisem)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.08.2014 19:10
 
BadWolf
"Ha." pohodím hlavou.
"Konečně. Ani nevíte jak děsně dlouho jsem tu čekal než se něco stane. Byla to děsná nuda" zívnu a protáhnu se.
"Takže co, budete se mě snažit chytit hned? Nebo mě nejdřív potáhnete před soud?" pokrčím rameny.
"No, musím uznat, že jsem se chvíli leknul když jste mi odpustili. Nebyla by to žádná zábava a nedávalo to smysl...
Nu co, pokud mě omluvíte, já jdu ke zbrojnici."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Díky za informaci, nikoho na průzkum neposílejte, necháme je dojít k nám."
 
scorpioncz
Nu což ... stále budu běhat ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Počkám, až nastane noc. Přitom si zjistím v jakém stanu se zmiňovaný argonián nachází.
Potom se za tmy do toho stanu pokusím proplížit (nejlépe zezadu pod plachtou).
Pokud si v průběhu mého čekání dojde některý z argoniánů "odskočit" tak se ho pokusím nenápadně
a potichu zlikvidovat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius


BW
"Spravedlnosti se ti dostane to se neboj!" řekl důrazně Lucius směrem k tobě, poté se otočil na Arteria "A TY.. ty poznáš co je to utrpení!". "Vlk dostal milost, neměl by ses tolik soustředit na minulost a začít se věnovat budoucnosti, aby jsi byl vůbec její součástí." odpověděl Arterius. Zbytek konverzace jsi již neslyšel, zamířil jsi do zbrojnice. Opustil jsi území Univerzity a chvilku se toulal ulicemi Imperial City až si konečně došel ke zbrojnici.

Kolem zbrojnice bylo ticho stejně jako po celém městu, lidé kteří přežili procházeli své zničené domy a hledali cokoliv co by se jim mohlo hodit, ti bohatší už začali pomalu opravovat domy. Přišlo ti trochu podezřelé, že zbrojnice není z venku nijak hlídaná, ale nakonec jsi vešel dovnitř. Už v podlouhlejší chodbě jsi uslyšel známí hlas (patřil onomu muži v kožené zbroji, kterého jsi viděl s Luciem ve věži). "Máme ještě dvacet minut čas, není kam spěchat. Všechno musí proběhnout hladce, rozuměli jste? A hlavně se všichni držte plánu." řekl a ostatní souhlasně odpověděli.

ScorpionCZ
Proběhl jsi kolem a následně ještě jednou, už jsi toho začínal mít dost. Belius vás zastavil u cvičiště a naznačil, ork byl také udýchaný ale úsměv mu stále z tváře nemizel. "Zahřáli jste se, takže můžeme začít s nějakým výcvikem." řekl Belius, "Koukal jsem, že jste tu většinou měli na bojový výcvik někoho z legie, takže hodně preferovanou zbraní byl asi meč. Nicméně každý mág si bojuje zbraní jakou chce. Magické hole vám akorát o něco málo ušetří manu a také posílí sílu vašich kouzel - nic víc." pokračoval Belius a odmlčel se, poté se rozhlédl a opět promluvil "Nějaký dobrovolník?". Ork tě ihned popostrčil dopředu, "Tak Škorpion?" poznamenal Belius, "Můžeš si vybrat nějakého protivníka." dodal. Bylo slyšet hlasité polknutí, nejspíš patřilo orkovi. Všiml sis, že Arterius zpozorněl když jsi vystoupil z řady.

Sarako
Vyčkáváš až nastane noc, mezitím jsi očima pozoroval okolí. Zmiňovaný argonián bude nejspíš ve stanu poblíž otroků. Po nějaké době čekání sis všiml, že argonian kterého máš zabít vyšel ze stanu. Na sobě měl poměrně honosné oblečení. Cosi řešil s ozbrojeným válečníkem a poté vykročili ke stanu s otroky, zdálo se ti jako by jsi zaslechl křupnutí. Otočil jsi se nikoho jsi neviděl, zvedl jsi hlavu a spatřil jsi někoho v černé zbroji se zahalenou tváří jak leze na strom, tajemná osoba měla na zádech luk.
(zatím je 11:18)

Tondulín
"Rozkaz." řekl legionář, chvilku jste vyčkávali a legionáři došli až k bráně pevnosti. Jeden jediný legionář byl na koni - Atius. "Otevřete bránu!" křikl legionář a následně se začala otevírat brána. Atius a zbytek legionářů vešli do pevnosti, Atius ihned seskočil z koně a začal jej uvazovat. "Co tu ty legionáři dělají?" zeptal se opět legionář a z hradby si prohlížel legionáře, kteří dorazili do pevnosti.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist