Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Dobře, já jdu zatím do své kanceláře tak kdyby jsi něco potřebovala najdeš mě tam."
 
Aurelius


BW
Vyčkáváš, novicka obsluhující u okénka předala Palagánovi jeho objednané jídlo a ten následně odešel z jídelny (nejspíš má namířeno do své komnaty). "Co si budete přát vy?" zeptala se.

Tondulín
"Dobře." usmála se Nilwen, odebral jsi se pryč z jídelny a následně jsi vyšel schody až ke své kanceláři, odemkl jsi a vešel.

ScorpionCZ
Novicové ani novicky nic nenamítali, odebrali jste se zpět do Univerzity. Když jste vešli do velkého sálu spatřili jste Beliuse jak mluví s Rikke (oba vypadali velmi vysmátě), stáli poblíž dveří do vaší učebny. Když jste přišli blíž Belius si vás všiml rozloučil se s Rikke a šel vám na proti "Tak jste se prošli. Nicméně, už máme dost hodin. Já teď musím běžet učit 'fyzický výcvik' takže snad někdy příště. Máte přestávku, tobě Škorpione děkuju." řekl v rychlosti a s úsměvem na tváři a poté pokračoval k východu z univerzity.

Sarako
Zirkan kývl na pozdrav, "I ty buď pozdraven Sarako." ihned vypadal o něco veseleji, "Nic vážného, jen budu muset na krátko opustit vesnici. Mimochodem máš se pak stavit za Sathou, měla pro tebe nějakou práci."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Nemáte zač." všichni se tedy začnou rozcházet tak pokrčím rameny a dojdu do jídelny ... ještě zavzpomínám jaké máme dále hodiny ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Prohlédnu si dokumenty týkající se financí a vyřídím nějaké ostatní administrativní věci pokud je něco potřeba.
 
BadWolf
"Co máte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Děkuji mistře." usměji se a vydám se za Sathou.
Pokud má tahle pobočka Morag Tong obchodníka se zbraněmi, koupím si cestou Stříbrný meč (http://elderscrol...Morrowind)) a Stříbrnou dýku (http://elderscrol...Morrowind)), staré zbraně prodám.
(jsou to na Morrouwindu naprosto běžně dostupné zbraně, navíc nemůžou mí víc než 2x vyšší cenu,
než je u nich uvedeno a myslím, že budou lepší než moje stávající)

Pokud tu žádný obchodník není, nakoupím v kovárně v této vesnici. Nejdřív se však vydám za Sathou.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius


BW
"Nic nového, ale dneska bude k obědu hovězí maso a přílohu budou tvořit brambory." odpověděla novicka, "Ze svačiny tu máme akorát nějaký bochník chleba se salámem a sýrem." dodala po chvilce. Všiml sis, že do jídelny přišel i Škorpias, postavil se do řady a vyčkával až si objednáš jídlo.
(můžete spolu libovolně komunikovat)

Tondulín
Zavřel jsi dveře a posadil se za stolek, prohrábl jsi přihrádky ve stolku a našel dokumenty týkající se pevnosti. Mezi dokumenty byl i seznam členů legie s jednotlivými jmény, hodnostmi a poznámky předchozího velitele k čemu se každý z legionářů hodí a co je lepší danému legionářovi nesvěřit.

Informace z dokumentu


ScorpionCZ
Ostatní se začali rozcházet, Nelwin vyčkávala, nejspíš co půjdeš dělat ty. Přeci jen jsi jediný koho tu teď momentálně zná. "Emm.. doufám, že nebude vadit, když se tě budu teď chvilku držet." řekla s úsměvem Nelwin. Pokračovali jste až do jídelny, Vlk se zrovna rozmýšlel, které jídlo si objedná.
(můžete spolu libovolně komunikovat)

Asi za deset minut by měl startovat 'fyzický výcvik' s Beliem Arteriem.

Sarako
V této cechovní budově se zatím žádný obchodník nenachází, nebo tedy né žádný co je přímo zaměřený na výrobu zbraní. Máte tu akorát dunmera, který se ve volném čase zabývá bylinkami a je ochotný vyrábět pro své přátele různé lektvary a jedy. Vydal jsi se za Sathou, měla pokoj ihned na konci chodby. Zaklepal jsi na dveře a na vyzvání vešel, Satha seděla v menší čtvercové místnosti. (Satha je poměrně stará dunmerka, nemá tě příliš v oblibě) "Výborně, konečně jsi tady." pronesla. "Zirkan tě na tenhlec úkol doporučil, máš štěstí. Osobně bych tam raději poslala někoho lepšího než jsi ty.. ale Zirkan trval na tobě." pokračovala, poté naznačila, že se máš posadit. Posadil jsi se a Satha opět pokračovala "Jednoduchý kontrakt, zabít vysoce postaveného argoniána. Začal se poměrně dost montovat do našich věcí."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.08.2014 00:30
 
scorpioncz
"Jo jistě, trošku tě tu provedu." odpovím jí s úsměvem zatímco půjdeme do jídelny "Tak tohle je jídlena jestli jsi zatím neměla tu čest. Jelikož jsem nesnídal tak bych si dal něco rychlého ... dáš si taky něco? za chvilku tedy máme hodinu ..." dojdu k okénku a jestli tam bude volno tak si řeknu o třeba chléb s nějakým, třeba salámem ... či sýrem ... jednoduchá snídaně, počkám tedy jestli si něco dá Nelwin ... když ne tak vyrazíme na hodinu a mezitím budu jíst ten chleba.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Pomyslím si: Škoda že se nejedná o veřejnou popravu s dekretem o zabití.
Usměji se a nechám Sathu pokračovat, aby mi řekla o koho se jedná a kde se nachází.
(jakou mám hodnost u Morag Tong? http://www.uesp.n...Tong_Ranks)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Dám si hovězí maso s bramborami, děkuji.
Až mi to vydají, otočím se, a když spatřím Škorpa, poklepu mu na rameno "Tak co, Škorpiusi, co rameno?" a zasměju se.
Pak pohlédnu na dívku za ním a znovu na Škorpa. "A? Ty máš společnost? Představíš mě téhle krásné ženě? I když co, zas tak neschopnej nejsem."
chytnu talíř do jedný ruky a nastavím ruku, nasadím pokud možno přívětivý výraz
"Zdravím, já jsem Vlk, jsem známej hlavně tím, že až na Císaře jsem nasral každou osobu se kterou jsem se setkal. Holt to s lidma neumím. To jen tak abys věděla."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Ach ano ... Vlk a jak vidím tak to s lidmi opravdu neumíš, stále jsi až příliš hrdý na to, že jsi mě skoro zabil." řeknu podrážděným hlasem "Abych pravdu řekl tak se divím že tě odsud stále ještě nedali vyvést ... i když je pravda že ses zbavil Garruse ... ale co." mávnu rukou a otočím se na Nelwine "Tenhle člověk je hodně nepředvídatelný, pokud se budeš zdržovat v jeho blízkosti ... radím ti dobře a buď obezřetná." řeknu Nelwin přímo před Vlkem a pak ještě dodám "Ale za chvíli máme hodinu, je to tedy fyzický výcvik pokud se nepletu, tak jestli chceš tak pojď." Chvilku počkám na odpověď, pokud půjde se mnou tak půjdeme pokud ne tak jen řeknu "Dobře, jak myslíš, ale buď opatrná!" a jelikož pak opravdu nemíním pokračovat v konverzaci s Vlkem tak odejdu na hodinu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Ještě než Škorp odejde dodám "No tak, no tak, já na to nejsem hrdej, jen si z toho dělám srandu. Upřímně řečeno, tys mě tenkrát taky málem zabil, protože jsme prostě tenkrát byli nepřátelé. Co bylo to bylo, nemá cenu se tím nějak moc zatěžovat." pokrčím rameny zatímco Škorpius už pravděpodobně odchází.

Čekám jestli odejdou oba nebo jenom Škorpius.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Nejdřív opravíme bránu, to není zas tak nákladná oprava, ale velmi důležitá, přece jenom, kdyby na nás někdo zaútočil a my jí potřebovali rychle zavřít mohla by se například zaseknout a to by byl náš konec, takže to nehodlám riskovat." Zapíšu si to do účtů, a poté ještě najdu někde nějaký papír na který bych mohl napsat dopis s žádostí o dotace.
 
matthew074
Přestanu kouzlit tasím meč a vlítnu na pomoc Ravenovi.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Aurelius


BW a ScorpionCZ
@Oba: Novicka kývne a mezitím co spolu diskutujete připraví Vlkovi jídlo, když mu vydá kus masa a několik brambor na tácku. Nelwin nic nenamítala jen se usmála a prohlédla si Vlka. Škorpias se otočil a vyrazil k odchodu. Nelwin se naposled usmála a poté řekla na rozloučenou "Zatím se mějte Vlku." a poté odešla za Škorpionem.

(Nelwin je mladá černovlasá dunmerka, víc není potřeba asi vědět Grin stejně si ji BW představíš podle sebe)

@Škorpias: Odešli jste z jídelny, Nelwin se držela poblíž tebe. "Doufám, že bude ten výcvik i pro nás holky." řekla s úsměvem, když jste vycházeli z Univerzity. Před Univerzitou jste spatřili Arteria v generálské zbroji jak se baví s Beliem, ostatní novicové byli opodál.

Tondulín
Zapsal jsi do účtu a následně našel kus papíru, vytáhl jsi z jedné z přihrádek brk s kalamářem a začal psát dopis pro dotaci.

Sarako
(hodnost 'Brother', jinak co se týče vesnice ve které se nacházíš můžeš si vybrat)
"Je ho tábor se nachází nedaleko od naší vesnice. Tady máš mapu, kdyby ses náhodou ztratil." pokračovala Satha a podala ti mapu na které bylo zaškrtnuté místo argoniánova táboru. "Jak jsem řekla je to vysoce postavený argonián, kšeftu je kde s čím a má různé kontakty s vůdci argonianské armády, takže počítej s tím, že bude jeho tábor chráněn. Navíc v něm bude pravděpodobně i několik otroků. Jestli je osvobodíš nebo necháš napospas osudu je mi fuk. Ten argonián musí zdechnout, je pro náš cech příliš nebezpečnej!" dodala Satha.

Matthew
Tasil jsi meč a rozběhl jsi se na pomoc Ravenovi. Jeden z legionářů se stihl dostat Ravenovi do zad, v rychlosti jsi švihl mečem a poranil mu levou ruku. Legionář upustil dýku, kterou měl v ruce a otočil se k tobě, zaskučel bolestí a provedl několik rychlých výpadu proti tobě, uskakoval jsi a několik jsi jich i vykryl. Následně jsi prudce udeřil a legionářovi sekl do stehna, legionář se skácel k zemi a upustil meč. Raven se k tobě otočil a povídá "Viarmo a Meleril je zdrží, jdeme dál. Půjdu první budu tě krýt ty si připrav nějakou střelu."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Ehm ... abych pravdu řekl tak si tím nejsem jistý." odpovím Nelwin na její obavu "Zatím jsem na téhle hodin byl jen jednou a jeden ten učitel nás přitom málem nechal zemřít vyčerpáním a na co já vím co ještě ... donutil nás obýhat univerzitu ... doufám že to není ten samej ..." půjdeme k novicům.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako

(Místo, kde začít? Kragenmoor. Jestli to nevadí, je to město. Morag Tong má většinou pobočky ve městech.
Oficiální podrobná mapa z tes arena: http://www.imperi...t-official, neoficiální z 3E 433: http://www.imperi...rescr7.jpg, po útoku argonianů a Thalmoru: http://www.imperi...erevar.jpg, tes online je z doby před císařstvím
)

,,Jako by ten argonián byl mrtvý už teď." usměji se na Sathu.
Hlavou se mi však honí obavy z argoniánských Shadowscale, kteří umějí být docela nebezpeční.
Potom se vydám k místu, kde se zmiňovaný argonián nachází.
Cestou si v kovárně koupím Stříbrný meč (http://elderscrol...Morrowind)) a Stříbrnou dýku (http://elderscrol...Morrowind)), staré zbraně prodám.

Upravil/a Sarako dne 14.08.2014 14:21
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Zdar." usměju se nazpátek. Pak se posadím ke stolu a najím.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Napíšu dopis a půjdu ho předat Hectorovi.
Dopis

Upravil/a Tondulin dne 14.08.2014 19:43
 
matthew074
Protřepu prsty a připravím si kouzlo blesku přičemž budu následovat Ravena a opatrně pozorovat okolí kvůli případné Hrozbě.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist