BadWolf napsal:
Ale vždyť ho tam máš, si bratr mé postavy z Areny
A jó! Co vlastně znamená to Haralsonn (nebo jak to tam je?)
Nevíš? To je přeci, že jsi syn Harala
BTW, pořád si nenapsal přihlášku do Koblihy 11, budeš teda hrát?
Budu... Ale asi se přidám později, pokud by to bylo možné...
BTW. V Areně se neustále ptám žebráka na drby, protože chci najít Oghma Infinium, ale on pořád blábolí něco o Skeleton Key, který už stejně mám... Grrr! Celých sedm minut!
BTW. V Areně se neustále ptám žebráka na drby, protože chci najít Oghma Infinium, ale on pořád blábolí něco o Skeleton Key, který už stejně mám... Grrr! Celých sedm minut!
Nasere.
Jo, je možné se přidat později, já tě už mám zapsaného, že budeš hrát, takže ti to poslední volné místo nikdo nezabere
Ale...
Asi si pak někdy přečti co jsme tam dneska dělali... Ať víš do čeho jdeš
Upravil/a BadWolf dne 17.11.2012 23:15
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dneska to nikdo neřekl? No dobře.
"Stávat a kecat, stávat a kecat holoto líná!" XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jáj, tak jo chyba u mě. Koukám, že mi nejde načíst žádná stránka krom Skyrim.4fan.cz XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.