Zrovna jsem viděla film Source Code (Zdrojový kód) to bylo epické a hrozně i to v jednu chvíli připomělo BWho jak ten Kapitán na jednu ženskou
"Poslední dobou mívám dost živý sny. Jsi v nich ty"
a ona takovej pobavenej výraz "Opravdu?"
"Ne, ne, takhle jsem to nemyslel"
Jak to myslel vysvětlovat nebudu, to by byl spoiler jak prase, ale ten film se mi líbil
Musím podotknúť že dnes bol na chate veľmi čudný deň
Okrem toho že som ukázal svoju fotku, Mahoney sa rozhodol dáť si tetovanie, Mopidu opisovala svoju babskú jazdu, hRDLA získal 3 Killstreaky, BigNord trollil Lena, Whirt dopísal vzťahy do svojej DrD hry, Whirt ukázal svoje fotky, Scorpion opísal svoju tvár ako zabíja, s Mahoneym a Whirtom sme mali búrlivu debatu o ženských prsiach všeobecne aj na tomto fóre a 3 krát som sa musel lúčiť lebo ma z chatu nechceli pustiť to bol výborný deň
Dobrú noc všetkým.
P.S. Zabudol som ako hRDLA pol dňa nadával na event v ME, na to že sme mali debatu o filme Soumrak mŕtvych a na to ako sme hrali hru You will shit brick.
Upravil/a Sanued dne 03.02.2013 01:00
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.