Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Mopidu
"Slyšels malej, jdem do tábora" jdem
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
Scipio dopije pivo a pak se zadívá na Lauranu, všiml sis že mu začalo cukat oko. Potom se podívá na tebe a povídá "Škopióne! Nechceš mi něco říct?!" tvůj otec se začal smát.

hRDLA
(Spíš 3.)

Mopidu
"Budou tam nějakcí khajiití legionáři?" zeptal se Alda cestou do tábora, sešli jste pomalu ze schodů a pak zamířili pryč z Univerzity. Legionářský tábor byl postavený ihned před Univerzitou, uprostřed bylo ohniště a postával u něj vousatý nord a opékal prase (pravděpodobně to bylo prase). Poblíž se nacházelo několik menších stanů, všude postávali legionáři a oslavovali. Uviděla jsi i větší stan, pravděpodobně se jedná o velitelský.

BW
Spolu s Garrusem který zrovna také odcházel. Vyšli jste ven, dva Scipiovi legionáři se na vás přísně podívali. Garrus ti povídá "Nechal jsem ti připravit koně, nemůžeš ho minout." a potom vyrazil pryč z Univerzity a zamířil do velitelského stanu. Sám jsi vyrazil ven z Univerzity, ihned sis všiml připraveného hnědého koně. Odvázal jsi ho a nasedl na něj. Pomalu jsi projel táborem a pokračoval pryč z města. Město bylo poničené, sem tam jsi potkal legionáře kteří odnášeli mrtvé. Pobídl jsi koně a zamířil k bráně, projel jsi bránou.
(Cesta bude trvat 8. příspěvků, budeš upozorněn pokud se něco stane.)

Breza77
Napili jste se na počest padlích a mág povídá "Nikdy předtím jsem se s takovým mocným kouzlem nesetkal. To kouzlo vyvolali Psijičtí mnichové, říkají ti něco?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,, no ... já jsem se ti to snažil říct ... ale pak jsi odběhl od tématu ... heh ... "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Psijik ... Psijik ... myslim že sem to někde slyšel jenom už nevim kde. Mimochodem neptal se na mě nikdo že ne ? Já sem totiž jaksi ... no... opustil Legii a někteří to považují za dezertaci, takže ... no snad víš kam tim mířim." trochu nervózně se rozhlidnu.
 
Mopidu
"Pardon" oslovím toho legionáře s prasetem "Nevíte kde by jsme já a tady škvrně našli volno k přespání?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
Scipio pomalu vstal a povídá "Měli jste se vidět.. samozřejmě Škorpióne já jsem rád, že je Laurana šťastná. Ale kdyby byl na živu Aurelius tak tě na místě zabije." začal se smát.

hRDLA
(Spíš 2.)

Mopidu
Legionář pohotově odpověděl "Zeptejte se Generála, on už vám nějaký stan přiřadí. Kdybych vám ho dal já tak mě seřve a strhne mi žold." potom začal otáčet prase a povídá "Hlavně bacha, jen co přišel do tábora tak ho naštvali dva legionáři. Jinak, dáte si kousek prasete?". Generál se nachází ve velitelském stanu.

BW
(Cesta bude trvat 7. příspěvků, budeš upozorněn pokud se něco stane.)

Breza77
"Většina Legátů co jsem potkal byly v pohodě, jediný kdo rozhodně nestrpí dezerci je Generál Garrus. Prej je to hroznej nervák, dal prej zajmout jednoho dezertéra do sklepení. Ale nejdříve líbil každému velkou odměnu, za jeho hlavu. Ale kdo ví co je na tom pravdy." řekl mág.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,no ... chvilku jsem měl dojem že mě namístě zabijete i vy ... (oddechnu si)"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Dobře.... Takže bych se měl vyhýbat Garrusovi ... to se dobře pomatuje. Asi se pujdu kouknout co se děje venku." Vyjdu ze stanu a rozhlídnu se kolem.
 
Mopidu
"Cestou zpátky si dám." řeknu a vejdu do stanu za Generálem "Pardon, já a tady prcajz by jsme potřebovali stan na přespání. Nepřiřadil by jste nám nějaký?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
"Kdepak já bych tě nezabil. Laurana tě má ráda a já jí nebudu bránit ve štěstí." potom se ohlédl a povídá "Omluvte mě ale už budu muset jít, povinnosti volají. Tak Ave." rozloučil se odešel. Zůstali jste u stolu s tvým otcem. "Takže budu děda, úžasné. Na to se musíme napít, samozřejmě ty Laurano ne.." řekl, a podal ti pivo.

hRDLA
(Spíš 1.)

Mopidu
"Výborně." řekl Legionář, a začal okrajovat na zkoušku prase. Vyrazila jsi s Aldou mezitím vyrazila k velitelskému stanu, pomalu jsi vešla dovnitř. Uvnitř se nacházeli po obvodu stanu postele s truhlami a sem tam malá figurína na zbroj. Uprostřed byla mapa a několik židlí, a zem pokrývali drahé koberce. U mapy postávala redguardská legátka a nějaký bosmerský legát. Náhle jsi uslyšela "MORÁLKA! Legionáři chlastaj a pak se divíte že nemá legie respekt! HAMMERFELL! Neschopnost Generála Viciho! Nechat se zabít v boji a oslabit tak pozici legie!" Generál udeří pěstí do stolu a pokračuje "A teď?! Generál Scipio? Dovolí svým legionářů ožrávat se! Co se stane když na nás teď Altmeři zaútočí?! CO?! Do jednoho tu pochcípáme jeho vinou!" opět udeřil do stolu a křikl "Sežeňte mi nějakého mága! A teď rozchod!" potom co Generál přestal řvát na legáty a legáti odešli se na tebe otočil a povídá "Už jsem si myslel že mi neseš altmerkého vězně!" řekl Generál, podle obličeje jsi poznala Generála Garruse. Byl vzteky rudý a u přes oko měl výraznou jizvu. Alda se za tebe schoval a přitiskl se k tobě. Generál si povzdechl, promnul si oči a klidným hlasem povídá "Omlouvám se.. měl jsem se ovládat. Co že to potřebujete?"

BW
(Cesta bude trvat 6. příspěvků, budeš upozorněn pokud se něco stane.)

Breza77
Vstal jsi, venku jeden z legionářů u velkého ohně opéká prase. A zbytek legionářů oslavuje, zaslechl jsi jaký si řev (nejednalo se o křik ani nářek, prostě někoho nějaký Generál seřval Grin). Všiml sis že do velitelova stanu sešla khajiitka s malým altmerem.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Přespání. Chtěli by jsme přespání. Víte, na škole je plno, tak nás poslali sem."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
,,jo to budeš (usměju se a vezmu si pivo) tak na dědečka(zasměju se přiťuknu s tátou a napiju se)"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Budu sledovat vchod do velitelova stanu, protože Khajiitka a malej Altmer co navštivujou generály, nejsou zrovna obvyklí. U toho se snažim vzpomenout jestli nějakýho Garruse znam z drřívějška a tudíž jestli i on zná mě.
 
Aurelius
Scorpioncz
Přilili jste si a pak otec povídá "Nechám za zbytek peněz postavit nějaký dům, ať máte kde žít... ale nejdříve, v kterém městě?"

hRDLA
Otevřel jsi oči, probudil tě nějaký rámus. Podíval jsi se oknem ven, venku je stále tma. Stále jsi unavený, zřejmě si moc dlouho nespal. Náhle jsi uslyšel opět ten samý rámus, jako když někdo do něčeho mlátí, zvuk ti strašně připomínal těžbu. Všichni ve sborovně spali, zřejmě jim zvuky nepřipadali podezřelé.
(Můžeš vstát nebo dál pokračovat ve spaní)

Mopidu
Garrus chvilku přemýšlel a pak povídá "Pojďte se mnou, ukážu vám váš stan." řekl a odešel ze stanu, následovala jsi ho. Alda byl těsně za tebou, prošli jste kolem ohně až ke stanům které byly stranou od těch legionářských, většina z nich už byla obsazená. Garrus se zastavil u jednoho z nich a povídá "Tak, doufám že vám to bude stačit.". Stan byl pro tři osoby, tudíž se tam s Aldou v klidu vejdete.

BW
(Cesta bude trvat 5. příspěvků, budeš upozorněn pokud se něco stane.)

Breza77
Sledoval jsi vchod, během chvilky z něj vyšel jak Generál tak khajiitka s Altmerem mířili stranou od legionářských stanů, zastavili se až u stanů které patřili přeživším.
Garrus: matně si na něj vzpomínáš, v době co jsi nastupoval do legie byl zrovna jmenován na post Generála. Jinak nic víc o něm nevíš.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,hmm ... to jsme ještě neprobírali ... (zamyšleně podívám se na Lauranu) a zatím je na to stejně asi ještě brzo ... když je tu pořád thalmor ... "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
hRDLA
,,Ty parchante jeden, počkej až tě najdu," zamumlám si pro sebe a vezmu si na sebe oblečení. Poté se pomalu vydám za zvuky rámusu.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Breza77
Nejspíš zalezu zpět do stanu aby mě neviděl a prospim se.
 
Mopidu
"Super, díky" poděkuju "Tak Aldo, tamten pán u ohně nám nabídl kus selete, ale jestli chceš spát, kousek ti nechám na snídani"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
"Thalmor tu bude furt.." řekne otec a povzdechne si "Legie se může snažit jak chce, ale sílu na to abychom zničil Thalmor úplně mít nebudeme."

hRDLA
Pomalu jsi vyšel z místnosti, hluk vycházel z konce chodby. Všiml sis že u starých dřevěných dveří postávají tři legionáři, v ruce drželi meč a štít a zírali na dveře. Když jsi k nim přišel jeden z nich se na tebe otočil a povídá "Ustup občane, legie má vše pod kontrolou." potom se otočí na zpět a povídá legionářům "Vydržte, už jsme poslal pro mága. Ten ty dveře otevře."

Mopidu
"Už jsi půjdu lehnout. Dobrou noc." řekl Alda usmál se a vlezl do stanu. Generál Garrus ještě povídá "Mám pro vás ještě jednu zprávu, Vlkovi byla udělena milost a už opustil Imperial City. Nebude stíhán za dezerci ani za zločiny co spáchal."

BW
Zastavil jsi koně, uviděl jsi několik legionářů jak bojují proti Altmerům v úzké soutěsce.
(Můžeš pomoci jedné z frakcí a nebo objet soutěsku, ale cesta se ti pak prodlouží.)

Breza77
Schoval jsi se do stanu a zavřel oči. Po chvilce jsi usnul. (Spíš..)


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Já ti dám občane, až se z toho posadíš na zem! Já jsem Zarath ze Stros M'kai, a teď mi dejte meč a otevřete ty zatracený dveře, ať můžu zabít to co mi brání ve spaní! Má s tím někdo problém?!"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist