Hele lidi kdybych vás mohl poprosit neznáte někdo knihu/y o Japonsku?
Hlavně o jejich umění a zbrojířství.
Kdyby někdo věděl nechť prosím dá na vědomí pomocí PM
díky
hRDLA napsal:
Ježiš Diego, ty si ani do tý huby nevidíš co? Nejdřív ti tu vadí, že se tu bavíme o Mass Effectu, a když založím téma aby sme se tam mohli bavit a nikomu to nevadilo, tak zrovna ty, kterej bys měl být spokojenej, začneš mít kecy, že je to zbytečný. Tak se prosím tebe nad sebou zamysli.
Jak mohu být spokojenej, když na stránce o Skyrimu se baví nejvíce o Mass Effectu? Nepotřebuji se nad sebou zamýšlet. Já si nevidím do huby? Hlavně, že ty ano...
Myslím, že téma o pokecu o hrách už máme. Zřejmě už není v kurzu...
To chce klid a pevný nervy chlapče!
A dokonce se mi to povedlo dvakrát
(Dishonored je strašně hustě krutopřísná hra)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Samozřejmě, jenže ty tu akorát spamíš. Kdyby to dělal každej, tak se to tu přetrhne, já sem například přijdu několikrát denně, a není potřeba to sem psát. Navíc, když už pozdravíš, tak k tomu připiš něco smysluplného...
Hele, já ho už měl od začátku Roku 2012, ale když už si zkompletuješ kolekci a navíc zjistíš, že v tom nejsi sám . No každopádně jestli jo, tak si vyměníme role, protože Dishonored jsem nehrál a asi ani hrát nebudu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.