Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
Aurelius
Usměju se na ní a také ji políbím, následně vstanu pomůžu jí postavit se na nohy a řeknu "Musím očistit své jméno.. nechci, aby si tě místní dobírali nebo nějak vyháněli ze společnosti, jenom protože máš ráda temného." usměji se na ní a rukou jí pohladím po tváři. "Jak se vlastně jmenuješ?" zeptám se.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
"Asi máš pravdu ... jmenuji se Caladrien ... je pozdě ... asi už budeš chtít jít spát ... přeju ti tedy mnoho štěstí na tvojí výpravě." dala ti ještě pusu a odešla do druhé místnosti.

handa999:
Uhnul jsi a ten velitel rozsekl místo tebe stůl, před kterým jsi byl. Vrabčák mezitím využila nepřítelova výpadu a usekla mu ruku, následně ho probodla a poslední žoldák uprchl. Velitel zařval nějaká slova v jazyce tobě neznámém a jeho meč vzplál magickým plamenem, tvoje spolubojovnice hned na to křikla jiná slova a tvůj meč a její dýky se obalily magickým ledem. Hned na to vběhli do hospody další tři vojáci s luky a střelili po Vrabčákovi, první střelu odrazila, druhá minula a poslední jí trefila do ruky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Ahoj.." řeknu a vyjdu z pokoje a budu pokračovat zamyšleně ke 'svému' pokoji. Ani se mě nezeptala na jméno..


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
Pokusím se dostat se ke zbývajícím lučištníkům a zneškodním je.
 
scorpioncz
Aurelius:
Třeba tvoje jméno zná ... došel jsi ke svému pokoji a otevřel dveře, uvnitř je uklizeno, ta elfka ti nejspíše nevěřila že to uklidíš, a tak to udělala za tebe.

handa999:
Vykašlal jsi se na toho velitele a vydal se k lučištníkům, ale jejich vůdce tě nejspíše nechce nechat žít, a tak se napřáhl a trefil tě do štítu tak tvrdě, že jsi spadl na rozseknutý stůl za tebou. Vrabčák mezitím přeskočila stůl který jí dělil od lučištníků a jednomu kopla do luku a následně ho probodla, v místě probodnutí měl lučištník na zbroji jinovatku od zmrzlé dýky.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Vstanu a zkusím toho velitele seknout do nohy.
 
Aurelius
Posadím se na postel a následně si lehnu, chvilku budu zítrat do stropu a přemýšlet o všem co se dneska stalo.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
Přemýšlíš přemýšlíš, dnes se ti toho stalo opravdu hodně, přece jen oko, kniha a další takovéhle věci ... docela zajímavé ... i když jsi unavený po boji, spánek se nechce dostavit.

handa999:
sekl jsi ho do nohy a na místě seku mu tvůj meč spolu s vrabčákovým kouzlem vytvořil i ledové krystalky. Vůdce žoldáků se za tu nohu chytl, a zahodil meč, vytasil dýku a s nějakým slovem, kterému jsi zase nerozumněl, a planoucí dýkou se na tebe vrhl, shodil tě na záda a cítil jsi žár té dýky na svém břichu ... ve smrtelné ráně mu bránil jen kus stolu který se mu zasekl v nárameníku v plátové zbroji, je docela těžký ... přece jen ta zbroj a trpasličí váha ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Chytnu ho za ruku v které drží dýku a budu se ho snažit přetlačit a druhou rukou mu dám pěstí.
 
scorpioncz
Aurelius:
Po chvíli jsi nakonec přece jen usnul. Zdá se ti sen o nějaké zasněžené oblasti, vidíš medvěda který odhání vlčí smečku od kořisti, také vidíš nějakého ptáčka, je malinký a letí k nějakému lesíku ...

handa999:
Chytil jsi ho za ruku, je slabší než se zdá a rána pěstí byla tak dobře mířená, že jsi ho málem omráčil. Velitel se však rychle zpamatoval, a když zjistil že už mu opravdu jde o život, dal do ruky s dýkou větší sílu ... Vrabčák mezitím kopla do rozkroku dalšího lučištníka, kterého tím ochromila, a druhému hodila jednu z jejích dýk do hrudi, pak přelomila šíp a vytáhla ho, vzala hrot a zabodla ho poslednímu lučištníkovi do krku. Její ruka docela dost krvácí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Pokusím se překulit se s ním a v momentu překulení rapidně zvýšit sílu na dýku a podříznout ho.
 
scorpioncz
Aurelius:
Spíš ave snu ptáček přistál na zasněženém palouku uprostřed toho lesíka, byla tam studánka, docela divné je že nezamrzla...

handa999:
Podařilo se ti ho podříznout ... v tu chvíli se chytl za hrdlo ... a zemřel, Vrabčák si mezitím obvázala ruku nějakým obvazem co měla při sobě "Tak jaké máme body? já jich zabila tak ... devět a ty ... jednoho namachrovanýho zelenáče ... dobře myslím že dneska už půjdu, než jsem přijdou další, mimochodem až budeš chtít vyrazit na povrch, najdu si tě, jen doufám že mě nezradíš ... to by mi nejspíše bylo velice líto, spatřil jsi zpod kapě úsměv a pak si nasadila prsten a zmizela.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu zkusit najít Tase.
 
scorpioncz
Aurelius:
Spíš a sen pokračuje ... ptáček přiletěl až ke studánce, okolo ní rostla tráva a květiny, velice neobvyklé když všude kolem mrzne ... ptáček si sedl na okraj studánky a začal pít.

handa999:
Chtěl jsi vyrazit když k tobě přiběhnul otec "Nejdříve jsem si myslel že jsi tu neměl být, ale nakonec jsem jen rád, ona ode mě chtěla dokonce abych jí nějak dostal na povrch ... takhle je to snadnější. No já jdu domů, aby tvoje matka neměla starosti, tobě doporučuju to stejné ... měl by jsi se vyspat." pak odešel dveřmi ven a zamířil přímo k vašemu domu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjdu najít Tase.
 
scorpioncz
Aurelius:
Spíš a sen pokračuje ... ptáček pil ze studánky ... když sis všiml že ve studánce něco je ... úplně na dně se něco leskne ...

handa999:
Vyšel jsi ven, bohužel v okolí je několik ošetřoven, jsi dá se říct v chudinské čtvrti, i když je možné že Tase vzali někam jinam ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Tak půjdu domů.
 
scorpioncz
Aurelius:
Spíš a sen pokračuje ... nakláníš se nad studánku a je v ní mrtvola! mrtvola nějaké dívky se stříbrným medaiolonem na krku, ten se leskl ... všiml sis že je na tom medailonu nějaký ... znak.

handa999:
Vyšel jsi domů, cestou tě nic nepotkalo, tedy šlápl jsi do kaluže nějaké ... odporné tekutiny ve které plavala mrtvá krysa ale jinak nic. Došel jsi ke dveřím a otevřel je, uvnitř to vypadalo stejně jako když jsi odcházel, jen byly všude zhasnuté svíčky, takže tam je docela tma. Ostatní nejspíše už spí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Napíšu vzkaz, který dám sobě na stůl. "Odcházím pryč z Thorameru mějte se všichni a žijte v blahu. Mám vás rád. Prosím řekněte tomu šotkovi Tasovi, že jsem odešel ať mě případně vyhledá v Dirimu." A potom odejdu pryč z domu.
 
scorpioncz
Aurelius:
Spíš a sen pokračuje ... dívka najednou otevřela oči a stáhla tě pod hladinu. Probouzíš se a slyšíš jak za dveřmi něco mňouká.

handa999:
Napsal jsi vzkaz a položil ho tak, aby si ho někdo všiml. Vyšel jsi ven, všiml sis že na prahu stojí soška a smutně se na tebe dívá ...

S3cR3:
Neaktivita: Tvoje postava pomohla odklidit následky útoku, pomohla i vystrojit řádný pohřeb pro tvého trpasličího kamaráda a později se přidá k městské stráži, kde bude pomáhat odrážet další útoky minotaurů na město ...
Upravil/a scorpioncz dne 23.10.2013 21:35
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist