Off ME topic:
Připravuju pro kamarádku k jejím narozeninám treasure hunt (respektive lov jejího dárku- nic není zadarmo ). Nemá tu lehce infantilní někdo zkušenosti nebo nápady, jak to oživit? Mně už pomalu docházejí nápady. Mám k dispozici les s potokem, stojatou vodou, vodopádem, divočáky a sem tam kopou bezdomovců, co opalují kabely. Taky mám ampulku s fluoresceinem, ale jelikož nemám UV baterku, je mi to asi na nic. A GPS.
Upravil/a Tasemnice dne 23.01.2013 20:09
Tasemnice napsal:
Off ME topic:
Připravuju pro kamarádku k jejím narozeninám treasure hunt (respektive lov jejího dárku- nic není zadarmo ). Nemá tu lehce infantilní někdo zkušenosti nebo nápady, jak to oživit? Mně už pomalu docházejí nápady. Mám k dispozici les s potokem, stojatou vodou, vodopádem, divočáky a sem tam kopou bezdomovců, co opalují kabely. Taky mám ampulku s fluoresceinem, ale jelikož nemám UV baterku, je mi to asi na nic. A GPS.
Asi ti nijak neporadím, ale nejspíš to bude něco ve stylu geocachingu a v tom případě je třeba dbát na opatrnost a bezpečí. Nemálokrát se takový podobný "nevinný" zábavy nešťastně zvrtnou.
A proto radím: Dej ten dárek partě vožralých bezdomovců, kteří na tu tvou kamarádku budou čekat v temným lese, do kterýho musí dojít korytem řeky.
Ligos:
Tak toho bych se nebála Je to relativně malá plocha nikterak stranou od civilizace a i mimo bezdomovce je to poměrně frekventované místo (u nás v Ústí je míst, která jsou ještě pěkná, minimum, tak se takovéhle zbytky přírody využijí). Kromě toho jí nikam nebudu posílat samotnou a mám to místo prakticky u baráku
Naga:
Nechci jí zabít Spíš jsem měla na mysli nějaké šifrovačky, intelektuální námahu...
Upravil/a Tasemnice dne 23.01.2013 21:07
Tak bacha lidi, táta zjistil jak updatovat iPod, tak se připravte
(lepší pozdě než nikdy )
taky jsem napsala tu přihlášku do TESO, jako oblíbený jsem zaškrtla všechno kromě pár PVP, ty nemám ráda, prohrávám v nich
Upravil/a Mopidu dne 23.01.2013 21:11
Udělal jsem nové meme http://www.quickm...me/3sp0ql/
Upravil/a BadWolf dne 23.01.2013 21:25
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Tasemnice: Tak dneska už se rozhodně nezmůžu, ale zítra ti můžu vytvořit pár veršovaných hádanek na objednávku, pokud bys chtěla. Nebo se o to alespoň pokusit.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mahoney: Ale tyhle budou vážné a famózně mystické. Vzpomeň na mou báseň pro Satana
EDIT: Co se děje, že je tu už kolem jedenácté takové mrtvo? To, co pamatuju, nebývalo.
EDIT 2: Právě jsem zjistil, že celou dobu píšu špatně čárky před a. Původně jsem je psal správně, pak se to přeučil a teď jsem zjistil, že to dělám špatně. A teď nevím, jestli to mám v předcházejícím souvětí správně. Proč nemůžu být tupý nevzdělanec, kterí tohle vúbec nemusý řešhit a pisánkuje jako hovado?
Upravil/a nagasadowcz dne 24.01.2013 00:25
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jen mě mrzí, že bez hudby to není ono a nemám k dispozici ani houslistu, ani dudáka. S takovou se můžu postarat jen o nekvalitní zpěv a tamburínu.
Na dudáka dnes už holt moc nenarazíš no.. ale houslistů je všude plno ne?
Upravil/a Mahoney dne 24.01.2013 00:54
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.