Výborně, ikdyž to nedosahuje kvalit dvojky, ale není to od ní daleko. Na AC 3 mě mrzí hlavně časté bugy. U předešlých dílů jich bylo dohromady méně, vpodstatě jako šafránu. Akorát nechápu redaktory např. tiscali.games.cz, proč hru jen a jen kritizují.
Mě tam hodně ty bugy vadí po skoro bezbugové 2, R a B mě tohle zklamalo, ale nejvíc mě zklamal Connor.Je to plochá postava.I antagonista je sympatičtější než on
Haytam je dobře nadabovaný a má výbornou úlohu v příběhu, připomíní mi chvílemi něco z Ezia, ale hlavně svým chováním se umě přiřazuje k Altairovi.
Connor je indián, musíš uznat, že nebude stejný jako byl Ezio nebo Altair. Má jinou povahu, vyrostl v indiánské vesnici, má jiné způsoby, není takový sukničkář, jako byl Ezio, nemá ani takový šarm jako on. Je to protiklad, jiný národ, jiná povaha. Ale má své chyby, ikdyž nikterak velké, tak aby vadily. Jedno mají s Eziem společné, jsou to řezníci.
Chybí mi Bioitc Charge, že já zkoušel toho Soldiera. Udělám si sic novou postavu v ME1, ale tam Biotic Charge nejni, tak budu muset počkat do dvojky
Nu co, aspoň v jedničce zkusím víc používat biotické schopnosti, když jsem to hrál poprvé na nejlehčí obtížnost, tak jsem je nepoužíval
BTW, přemýšlím, co si koupit: Omega, From Ashes, Leviathan, Kasumi (jedno musím oželit)
A abych nezapomněl:
VSTÁVAT A... BIOTICCHAAAAAAAAAAAARGE!
Upravil/a BadWolf dne 19.01.2013 08:58
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Do faka.
Hráli jsme se Škorpem Stříbro, ještě s nějakýma lidma, poslední vlna, a zkuste hádat co... EA server zase spadnul -_-
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Výborně, ikdyž to nedosahuje kvalit dvojky, ale není to od ní daleko. Na AC 3 mě mrzí hlavně časté bugy. U předešlých dílů jich bylo dohromady méně, vpodstatě jako šafránu. Akorát nechápu redaktory např. tiscali.games.cz, proč hru jen a jen kritizují.
To je u tiscali normální.. např. Mafii 2 dali myslím 8/10 protože měla skvělý příběh, ale byla krátká, ale Fallout 3, který měl příběh na hovno ale byl dlouhý dali 9+
To je u tiscali normální.. např. Mafii 2 dali myslím 8/10 protože měla skvělý příběh, ale byla krátká, ale Fallout 3, který měl příběh na hovno ale byl dlouhý dali 9+
Oni celkově jdou za posledního půl roku +- s kvalitou článků dolů, a když jsem tam napsal svůj názor na AC 3, málem by mne ukamenovaly(samé mínusy), navíc ani pecka jako Darksiders 2 nebyla v jejich článcích typu "Nejlepší akční hra".... To už také něco dokazuje.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.