Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Sudy s olejem?" upřu svůj zrak na místo kam ukazuje "Myslím že jo! při troše štěstí ..." poodejdu od ostatních a zkusím se soustředit na přesnost té koule abych se trefil, kdyžtak jich sešlu víc ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Kruci!" Křiknu jakmile spatřím blížící se hrozbu a tasím meč ,abych se připravil k boji na blízko. "Máte poslední možnost se vzdát a bude vám dopřána rychlá smrt pokud ne těšte se." Pokusím se ještě zabránit boji chabým pokusem o "vyjednávání. Pokud se legionáři i tak rozhodnou zaútočit přejdu k plánu B. Volnou rukou a pomocí telekinéze využiju objekty v sále na odvedení pozornosti nepřítele nebo jeho zmatení nejlépe menší věci ,kterých bych naházel o něco víc v kratší době čímž jim snad trochu zpomalím postup. Jakmile ke mě dojdou na dosah čepele budu se pokoušet krýt svým mečem jak je v mých silách a čekat na Gerricka. Nebudu zbytečně riskovat výpad proti nepříteli zvlášť když jsou dva.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Mopidu
Praštím ho štítem aby se zakymácel a pak mu seknu po nohách
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza: Udeřila jsi válečníka štítem po hlavě, válečník byl na chvilku vyveden z rovnováhy. Toho jsi využila, sekla jsi mu po nohách a vážně ho zranila, válečník se skácel na kolena. Arterius mezitím uskočil jednomu z útoků velitelky, další zablokoval mečem. Velitelka nemeškala a několikrát udeřila Arteria štítem. "To už se legie na nic lepšího nezmůže? Polovina vašich generálů jsou starci, zbytek snad nikdy v životě neviděli v ruce mě." řekla se smíchem velitelka.

@Scorpias, Tilmo: Poodešel jsi, začal jsi se soustředit na ohnivé kouzlo. Z rukou ti vylétla ohnivé koule, která vybuchla poblíž nádob s olejem. Ty začali ihned hořet, válečníci se je snažili uhasit. Dva katapulty jsou mírně poškozený, zbylé tři katapulty jsou v pořádku. "Teď půjdou po nás." poznamenal Tandil. A skutečně skupinka Thalmorských jezdců se rozjela k vám. "Schovejte se do lesa! Za stromy a připravte se! Serano, ty se drž u mě." zvolala Rikke a legionáři si začali hledat výhodné pozice. "Já umím bojovat.. nepotřebuji dozor." řekla nabroušeně Serana.

@Vlk: (1 Příspěvky - cestuješ)

LordeS
(Cesta k pile bude trvat 1 příspěvky, můžeš se volně bavit s ostatníma)

Matthew
Legionáři se nemají v plánu vzdát. Vytasil jsi meč a začal se soustředit, telekinezí jsi vrhl po jednom z legionářů starší menší stolek, legionář padl k zemi. Gerrick několikrát probodl legionáře se kterým bojoval, následně sebral legionářský meč a vrhl jej proti legionářovi, který se blížil k tobě. Legionářský meč se zabodl do štítu a legionář se proti tobě zběsile rozeběhl a naznačil úder z vrchu. (Druhý legionář, který šel proti tobě je omráčený). Gerricka však jeden z domobránců udeřil štítem a začal provádět zběsilé útoky, Gerrick je však zatím s klidem vykryl.

Lord Rade
Vešel jsi do domu, v menší chodbě bylo vidět, že dům je uvnitř celkem vkusně zařízený. "Něco málo jo, v současné době jsou jen dva rody co mají nějaké slovo a to rod Vici, to jsou příbuzní Císaře. Potom už leda rod Trebatius a nebo o něco menší, ale stále má nějaké slovo rod Lovidicus." následně se stráž odmlčel. "Tři jména používají jen Viciovci a kdysi poměrně vlivný rod Arteriů. Ale Arteriovci byly vyvražděni Viciovci. Ale přejedeme k tomu důležitému, rod Arteriů tvořili převážně bretonci. Tudíž je dost možný, že někdo z nich je mágem. Navíc ten poslední iniciál 'A' by seděl."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Ještě než začnu ustupovat, hodím jeden blesk na nejbližšího jezdce, a pak ustoupím za ostatními mezi stromy.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Půjdu se podívat do té vedlejší místnosti
 
matthew074
"Tak ty si nedáš říct?!" přikrčím se a pravou rukou pevně sevřu meč v ruce a připravím se na vykrytí útoku. Pokusím se při boji hlavně vyhýbat a vykrývat útoky a v levé ruce zatím připravovat slabší kouzlo blesku díky kterému bych mohl v jistém okamžiku ochromit obranu nepřítele.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Breza77
"Tak zaprvý, nemůžem si bejt jistý že když to aktivujem budeme mít dost času na uhnutí a zneškodnění, ale taky nevíme jestli ty bodáky nějakej šutr udrží... myslím že uděláme kompromis, zablokujte ty bodáky a aktivujeme past, když to ty bodáky neudrží, tak je sejmeme postaru"
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Lord Rade
,,Dobře, budu ti věřit. Takže je to někdo koho zapomněli zabít, co? Třeba proto se tak ukrývá a má tendenci nastražovat pasti... To by asi bylo, ale pořád je tu ten zásadní problém - a to, kde ho najít. Nevíš náhodou o někom, kdo ho tu více znal? Jestli neměl ženu, přátele... příbuzné asi ne, když mu je povraždili."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt a BW a Mopidu
@Ra´Jaza:
Předchozí tah..
Udeřila jsi válečníka štítem po hlavě, válečník byl na chvilku vyveden z rovnováhy. Toho jsi využila, sekla jsi mu po nohách a vážně ho zranila, válečník se skácel na kolena. Arterius mezitím uskočil jednomu z útoků velitelky, další zablokoval mečem. Velitelka nemeškala a několikrát udeřila Arteria štítem. "To už se legie na nic lepšího nezmůže? Polovina vašich generálů jsou starci, zbytek snad nikdy v životě neviděli v ruce mě." řekla se smíchem velitelka.

Současný tah..
Válečník klečící na kolenou se však nehodlá vzdát, zběsile na tebe začal útočit. Jeho útoky je však lehké vykrýt vzhledem k jeho zranění a jeho výšce. Udeřila jsi jej štítem po hlavě a následně seknutím meče dorazila. Opodál jsi spatřila bojujícího Kvetora Karamona. Zrovna válčil s bojovým mágem, několikrát uskočil kouzlu a následně musel čelit útokům palcátem. Arterius se mezitím vzchopil z úderů, které dostal a provedl útok proti Velitelce. Ta jej však zablokovala štítem a následně prudce sekla mečem. Arteria zranila, sekla jej do praveného ramene. Následoval opět velitelčin smích. Arterius začal mezitím mumlat nějaké kouzlo a ostří jeho meče obalil plamen.

@Scorpias, Tilmo, Vlk: Scorpias vrhl blesk na jednoho z jezdců, válečníka ochromil a ten následně spadl z koně. Rikke mezitím doběhla k Seraně, "Drž se u mě.." řekla jí a následně se schovali. Scorpias se schoval poblíž nich, má dobrý výhled ovšem už je poměrně dost unaven. Tandil a Tilmo jsou opodál. (Jezdi dorazí příští příspěvek)

Vlk s Edwin přijíždějí právě v čas, zpozorují jezdce, kteří míří k stanovišti Legátky Rikke. Rikke již vydala příkaz a její legionáři se stáhli do lesa. "Měli bychom jim pomoc, ovšem čím dříve dostaneme Naarifina tím líp. Rozhodnutí je na tobě." řekla Edwin, když jste se zastavili.

LordeS
Dojeli jste k pile. Na pile bylo celkem rušno. "Byl jsi tu už někdy?" zeptal se Khajiit. "Majitelku jsem kdysi okradla o jeden docela cenný prsten a náhrdelník.. doufám, že už si mě nepamatuje." řekla potichu Alexia. "Nejspíš už ne.. navíc, tu není žádný legionář ani stráž. Sama se o ni nepokusí.. i když ty chlapy by mohli." začal Khajiit, který nejspíš chce opět Alexii nějak poškádlit.

Matthew
Úder jsi vykryl. Následoval další, uskočil jsi a následně seslal kouzlo. Kouzlo legionáře ochromilo, upustil zbraň. Lord Gerrick mezitím odrazil další z útoků a probodl domobránce. "Bojujte! Za legii!!" řval Kvestor Septus a sám se probíjel k Lordu Gerrickovi.

Breza77
"Dobrý nápad." poznamenala Zharia a rozkázala legionářům ustoupit. Nerien mezitím zakryl otvory ve zdi nějakým větším kamenem. Vypadá to, že Nerien už také pomalu slábne. Poprvé sis totiž všiml, že se po kouzle napil modrého lektvaru, který obnovuje manu. "Tak spustíme past." zvolal Smough a hodil cosi na spouštěč pasti. Vypadá to, že kámen bodáky skutečně udrží.

Lord Rade
"Nevím nebyl jsem tam.. říká se, že byl ještě dítě když se to stalo. Každopádně má nejspíš jen sestru a možná nějaké příbuzné ve Vysokoskalí, ale kdo ví. A problém ho tuším najít nebude, někdo z rodu Arteriů byl jmenován do funkce generála Osmé legie." odpověděl stráž.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,A kde je ta osmá legie?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
Pokud nemám manu tak se napiji elixíru, pokud je to myleno fyzicky tak se zkusím uvolnit zatímco se budu krýt za stromem "Co s nimi uděláme? je jich trochu víc ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
začnu se pomalu posouvat k velitelce, ta teď bude priorita č. 1 a zatímco bude bojovat s Arteriem tak zkusím zaútočit zezadu
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Snad to zvládnou. Teoreticky, kdyby se nám podařilo zabít Naarfina a rozbít řetězec velení tak by se to mohlo rozpadnout. To musíem zkusit."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Oklepu se a svého protivníka dodělám poslední švihnutím svým mečem po jeho nohách pro skolení protivníka na zem. Pokud se mi to úspěšně podaří ležícímu nepříteli pro jistotu dupnu pravou nohou na obličej (né tak silně ,abych ho zabil) ještě než od něj budu odcházet zvednu meč ,který upustil a zabodnu mu ho do ramena u ruky která zbraň svírala v dlani . Poté si to hned namířím za Gerrickem ,abych mu pomohl se zbývajícím odporem obránců Kvestora. "
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Breza77
"No tak pokračujem," vyrazim dál chodbou
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
Aurelius
ScorpionCZ a Whirt
Nemáš manu, proto jsi se v rychlosti napil lektvaru. Ihned se cítíš o něco silnější. "Budeme bojovat! Tady v lese nemají moc výhod.. stačí vyrazit ve správnou chvíli!" křikla na tebe Rikke. Jezdci mezitím pronikli do lesa, "Teď!" křikla Rikke a vyběhla zpoza stromu, sekla jednoho z jezdců po noze a následně jej probodla. Serana ačkoliv naštvaná zůstala schovaná za stromem. Ostatní legionáři také vyběhli a začali zběsile bojovat proti jezdcům. Tandil se opodál soustředí na nějaké kouzlo.

Mopidu
Pomalu jsi se začala přesouvat k Velitelce, Arterius mezitím zaútočil na velitelku. Oba jeho útoky odrazila štítem a následně se pokusila provést vlastní útok, Arterius uhnul a sekl do boku. Velitelka zasténala bolestí, využila jsi příležitosti a pokusila se velitelku seknout po zádech. Velitelka na poslední chvíli uhnula, odhodila štít a levou rukou si drží zraněný bok v prvé ruce stále drží meč. Arterius si v rychlosti ošetřuje rameno léčivým kouzlem.

Kvetor Karamon mezitím uhnul útokům bojového mága, při posledním uskočení zakopl o mrtvé tělo a spadl. Mág jej ledovým kouzlem přimrazil k zemi a následně se rozeběhl na pomoc velitelce.

BW
Ihned potom co jsi zmínil slovo 'zabít' sebu Edwine trhla a přerušila tě "'Zabít'? To furt nechápeš, že ho císař chce živého?"

Jezdci se už dostali do lesa a začali bojovat s oddílem legionářů legátky Rikke.
Naarifin je nejspíš někde v čele záložního vojska Thalmoru, které stále stojí na místě a připravuje katapulty.


Matthew
Legionáře jsi dodělal seknutím, skácel se k zemi a následně jsi mu dupl pravou nohou na obličej. Sebral jsi jeho meč a zabodl jej do legionářova ramene. Následně jsi pokračoval za Lordem Gerrickem, ten probodl s pomocí jednoho válečníka dalšího legionáře.

Legionářů a domobránců rychle ubývá, ačkoliv se snaží jak chtějí váš počet je daleko větší.
Zbývajících legionářů 8, zbývajících domobránců 6, Kvestor Septus - naživu.


Doběhl jsi k Lordovi Gerrickovi, "Výborně! Drtíme je!" křikl a poplácal tě po zádech. "Teď si vezmi toho prachanta Sepse." dodal po chvilce, když k vám Septus přiběhl. Pozvedl meč a štít. "Gerricku! My VÁS zastavíme.. možné né zde.. ale porazíme vás!" řekl zadýchaně a pozvedl meč.

Breza77
Přešli jste past a pokračovali dál chodbou, došli jste až ke konci. Konečně jste uviděli světlo a uslyšeli zvuky boje. "Připravte se!" řekla Zharia. "Hlavním cílem je chránit Neriena, zatím co bude ničit ohnivým kouzlem katapulty. O Naarifina se postarají jiní." pokračovala.

Vylezli jste. Jste opodál záložních armád v jakém si lese. Kolem vás se válčí. Oddíl legátky Rikke se brání útokům jezdců. Spatřil jsi Tandila (druhého psijického mága) a Scorpiase.

Legionářů zbývá 11, Legátka Rikke - naživu.
Thalmorských jezdců zbývá 13


Lord Rade
"Teď.. teď budou nejspíš někde v Cyrodiilu bojovat s Thalmorem. Legát Tullius tam přeci vyrazil.." povídá stráž, následně se na krátkou dobu odmlčel. "Každopádně.. když vyhrajou, určitě se sem přijede podívat. Stejně tak i Císař.."

SH
"Počkej.. kam chceš jít?" šeptla Rangela, když jsi se vydal pryč z pódia. "Pro ten buben teď nemůžeš.. bylo by to moc nápadný." pokračovala potichu. "Zazpíváme a něco odehrajeme.. potom si vezmu sólo a ty budeš mít šanci to tam omrknout, souhlas?" šeptla po krátkém promýšlení. Lordi a všichni pozvaní se mezitím pomalu sešli u pódia, posadili se a vyčkávají.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Breza77
"Jestli chceme tady mága ochránit, bude to lehčí bez jezdců" křiknu a Rozeběhnu se proti jednomu jezdci, a až bude dost blízko, sklouznu se, a zaseknu meč do kolena jeho koně (nebo jakéhokoliv jiného zvířete na kterém jede)
“Be who you are, do what you wanna do,
don’t listen to what other people say,
as long as you’re not hurting anyone,
who the f*ck really cares?"
 
scorpioncz
Tasím měč a zapojím se do protiútoku! Vyběhnu zpoza stromu a zkusím odrovnat nějakého jezce projíždějícího kolem sekem přes břicho.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"No dobře..." odpovím a půjdu se připravit zahrát a až začnem budu se snažit dostat ze sebe to nejlepší.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5713 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4862 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12738 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7516 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7563 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist