poobzerám kde to vlastne sme, poprípade sa spýtam ostatných či nevedia, ak zistíme kde sme, budem sa snažiť dostať na cestu a čo najskôr do imperial city You can kill yourself, or die trying...
Norbi
Nikdo neví kde jste, šly jste delší dobu. Ale blízko je cesta, a tak jste se po ní vydaly.
Leneren
Nikdo si toho nevšiml, vycházíš z domu. Stojí tam muž, a v ruce svírá katanu. O jeho zbroj bijou kapky deště. Když tě uvidí křikne "Máš sice titul lorda, ale jako lord se nechováš. Posílat za tebe umírat jiné..."
SuperHunter
Hlava se ti mírně motá, ale stále je ti dobře. Ptá se jestli chceš pokračovat.
Scorpion
Slyšíš rozhovor.
Dumner: "Já za nic nemohu." Tandilův hlas: "Prokoukl jsem tě, takže.." náhle mu však elf skočil do řeči a křikl "Já znám také tvé tajemství! Jak myslíš že by na to reagovali místní..heh?" bylo chvilku ticho a pak bylo slyšet Tandila "Ještě jsme spolu neskončily nekromate!" tím rozhovor skončil.
Zeptat se :Urození se chovají tak jak jsi ted řekl.Spousty z nich by ani nevyšli.Ale já tu jsem.A řekni mi kdo bude ten jenž mě asi zabije.Usmát se a sundat falešný chrup.
Norbi Za 4 příspěvky by jsi měl vidět Imperial City za 6 tam dorazíš.
Leneren
Muž, ještě před tvým útokem si sundá ze zad štít. Vyvoláváš kouzlo, ale kouzlo neproniklo štítem kterým ho muž odrazil.
SuperHunter
Pokračuješ...Hlava se ti motá, ale muž tě chválí, najednou sebou flákneš o zem. Vše se zatemnilo a ty nic nevidíš. Po nějaké chvilce otevřeš oči, ležíš v nějakém pokoji na posteli.
Scorpion
Elf dorazí k tobě, prohlédne si lektvar a prohlásí "Dobrá práce, možná nejsi jenom otrava co v hodinách vyrušuje!" dořekl a odešel zpět ke kotlíku.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.