,,Já myslel, že jsme přátelé.. Já nevěděl, že ten záchod tak poseru.. Tak může jít starý muž s váma? Mám tu tohle.. počkejte já a ona se vám budem hodit..."
Chvíli se přehrabuje v kalhotech a vytáhne z nich starý revolver a začne si s ním mávat nad hlavou.
,,Super co? Tak vyrazíme?"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Namířím na něj brokovnici. ,,Pomalu to polož na zem... a nemáchej s tím ve vzduchu. S náma nepudeš, ale zbraň ti nesebereme." Pokynu Jakevi a Mopidu at jdou, já půjdu poslední a couvám s brokovnicí. Je to šílenec
,,Bacha za tebou je mrtvák." Křiknu na něj, a jestli na to skočí a otočí se, tak k němu přiskočím a praštím ho pažbou do zátylku, díky čemuž by měl omdlít. A uteču.
Upravil/a hRDLA dne 23.09.2012 22:28
Čekám tu, kdyby Sev potřeboval pomoc, připravím si pálku. Ale jsem též připraven utéct.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lara už zdrá po schodech dolů, když ho Tomas jednou ranou omráčil. Ten při ráně stiskl spoušť. PPPPUFFFFF střela zasáhla stojícího Jakea do stehna. Ten ihned upadl a k zemi při pádu strhl i Tomase. Lara ta uslyšela.
Sakra, přiběhnu k němu a podívám se mu na ránu. Případně mu jí poleju trochou vodky, abych jí vydezinfikoval, až přijde Javelin a obvážují. Pomůžu mu vstát a vezmu ho kolem krku. Ta rána může někoho přilákat. Javelin půjde napřed a bude kontrolovat oblast.
Lara okamžitě vyráží za svým bratrem.
Tomas si klekl a polil jeho ránu vodkou. Když Lara přišla viděla svého zraněného bratra, vedle něho ležícího dědka a klečícího Tomase, který si nevěděl rady.
To nejhorší právě nastalo. Kulka zůstala v noze. Někdo ji musí vyndat, jenže na to nemáte potřebné zkušenosti. Lara dokáže ránu maximálně obvázat, ale čím? Musíte vyhledat pomoc.
Co má ten dědek u sebe? jakejkoliv šátek na obvázání se hodí. A musíme pryč. Jak už jsem napsal... navíc ten výstřel může přivolat mrtváky.
Upravil/a hRDLA dne 23.09.2012 22:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.