@Mahoney: Super, jsem rád, že se líbí. Ve středu bude pokračování.
@Tasemnice: Ne, že by byl Karel hloupější. Jen podle mě nemá co do schopnosti rychle a pohotově reagovat na Zemana. Není to otázka intelektu, ale pohotovosti. V tom, řekl bych, kníže (možná i kvůli svému věku) za Zemanem trochu zaostává. Tak nebo tak to ale rozhodně bude hodně zajímavé sledovat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele, lid stává se vám taky, že občas nejde kliknout na políčka vpravé části obrazovky? Jako jsou Editovat, Obnovit, třeba chci kliknout na nějakého člena, který napsal nějaký komentář ale nejde to.
Děje se to i vám?
Upravil/a Diego dne 13.01.2013 21:34
Hele, lid stává se vám taky, že občas nejde kliknout na políčka vpravé části obrazovky? Jako jsou Editovat, Obnovit, třeba chci kliknout na nějakého člena, který napsal nějaký komentář ale nejde to.
Děje se to i vám?
Práve dneska sa to stálo i mne, musel som vypnúť celý browser, ani refresh nefungoval.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Děje se to i vám?
Práve dneska sa to stálo i mne, musel som vypnúť celý browser, ani refresh nefungoval.
Mě pomůže přiblížit a pak oddálit stránku. Ale tohle se děje jen na téhle stránce.
Přichystal jsem pro vás malé a na rychlo vytvořené překvapení, jelikož jsem nadšen z téměř opraveného problému s tabletem!
Ti co jsou zasvěcení pochopí o co jde
Děje se to i vám?
Mě pomůže přiblížit a pak oddálit stránku. Ale tohle se děje jen na téhle stránce.
Zdravím, mohl by mi prosím někdo do soukromé zprávy popsat tento problém? O jaké tlačítka jde apod.. mně se to zatím nestalo. Díky.
Právě jsem dohrál The Walking Dead. Že si to projedu ještě aspoň jednou je mi jasné už teď. Poprvé v životě jsem měl u hry fakt na krajíčku. Neskutečná síla! Budu se muset kouknout na ten seriál, i když mám pocit, že tak dobrý asi nebude. A hlavně si přečíst ty komiksy. Ale hra je teda síla, fakt síla. Geniální, doporučuju všem!
Upravil/a nagasadowcz dne 14.01.2013 01:02
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak lidi, jsem, jak by řekl můj Jeg, ve zkurvený mutantský prdeli
Měl jsem se včera učit na 3 HODNĚ důležité zkoušky z francouzštiny, biologie a chemie co dneska mám, jenže to vůbec neumím
Páč jsem celou dobu buď spal nebo nedokázal myslet na nic jiného než na Mopi
Upravil/a BadWolf dne 14.01.2013 05:11
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.