Mopidu napsal:
Whirtééé!!! Koukej mazat a kreslit Totálně Epické svitky! Proč? Páč tohle: http://elderscrol...logycz.png
To je komix TESO fóra ze světa TESO obrázku nic světobornýho, ale mě se to jinak líbí
A teď čapni tablet, páč tohle mi TES připomělo a furt máme jen pár obrázků
Sakra! Tak to abych systém rozebral kousek po kousku a našel zdroj té pitomé chyby... Už tak jsem zapomněl jak se kreslí postavičky
@Ligos: Sice mě Len předběhl, ale chtěl jsem ti napsat úplně to samé. Myslím, že jsi neztratil jediného čtenáře! Tím tuplem ne mě, který tu vlastně momentálně sleduje jen Dopad a Amonia. To mi připomíná, že si musím něco dočíst...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Diego: Ale co to? Něco tě trápí nebo máš prostě jen pocuchané spaní? Zkus si vypít nějaký bylinkový čaj na zklidnění s trochu si před spaním číst. Sám to mám se spaním všelijak, tyhle dvě věci u mě většinou zabírají.
@Whirt: No, hRDLA je machr. Máš to super
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Naga: Nevím čím to je. Nic mne netrápí, nemám žádný problém, uvidíme jak to dopadne do pátku. Snad to bude dobré, protože už postrádám tu dlouhodobou dobrou náladu z minulého roku. Dořiti už s tím spaním...
Jinak jdu se dívat na film " Z pekla " . Třeba se u toho bude dobře spát nebo aspoň načerpám inspiraci do "Hlasu anglie".
Upravil/a Diego dne 08.01.2013 21:49
nagasadowcz napsal:
@Mike: Hlaholení se ti zachtělo? HLAHOJ!
Nóó... vlastně... vlastně jo! HLAHOJ hlaholím na hlaholícího Nagu, jenž HLAHOJ hlaholí a všichni nehlaholící HLAHOJ zahlaholí a v jeden hlaholící HLAHOJ zahlaholí!
nagasadowcz napsal:
@Mike: Hlaholení se ti zachtělo? HLAHOJ!
Nóó... vlastně... vlastně jo! HLAHOJ hlaholím na hlaholícího Nagu, jenž HLAHOJ hlaholí a všichni nehlaholící HLAHOJ zahlaholí a v jeden hlaholící HLAHOJ zahlaholí!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.