Jen si dejte, co hrdlo ráčí! A mlčte už. Tak kdo si dá? Nebojte se to maso jsem včera koupil vedle ve večerce, takže by mělo být čerstvé sám prodavač to dnes říkal!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ví von vůbec, co se děje? Hele týme, měli bychom odsud vypadnout, nějak se mi to tu nelíbí. Na další přenocování by byl vhodnější nějaký rodinný domek.
Tady se asi nikam nedobereme... Hej, chlape! Už jsi vyzkoušel ty nová smažená čísla co prodávají na rohu Blbovské? Ty, jak je vyrábí Santa Claus...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,No tak to promiňte pane králi pokud jsem vás urazil..."
,,Počkat já to tak nemyslel, kam jdete? Půjdu s váma jo? Ukážete mi váš nový domeček a pozvete mě na snídani, tak jako já vás, že? Budem žít spolu jako šťastná rodinka.. MUHEHEHE to je představa, že! Mám radost!"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.