Starče nazdár! Někdy se stavím na chat a pokecáme. Teď jdu po třech týdnech do práce, takže si půjdu asi lehnout, abych nepřišel po takové dlouhé době pozdě....
Sanued: Díky, díky, a hele, jak velký pro mě bude mít dopad RAM? První má 2GB, druhý 4GB, projeví se to nějak extra, nebo tomu pomůže CPU? (jinak, první je mi více sympatický )
(Jinak, potřebuju primární účel kancelářskou práci, a hlavně vítám HDMI a USB 3,0)
Tak ak je primárny účel kancelárska práca tak 2GB ti bude úplne stačiť a ide o RAM takže kedykoľvek ju môžeš doplniť, čo ani nejako veľa nestojí. Dopad to bude mať pri spustení viacerých programov. A takisto to bude súvisieť aj s OS. Ten ntb má Win 8 64bit a ten vie využiť 2GB vpoho.
Takže ty by si rozdiel medzi 2GB a 4GB nemal nejako zaznamenať.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
hRDLA napsal:
A mahoney se prej taky zlil, ztratil peněženku, kytaru a triko
Jinak, všichni důvěryhodný lidi tu příští týden nebudou. Tak Mahoney a Sanued mají na starosti chat a Mike bude mít na starosti forum, a až se vrátím tak mi hezky shrnete co se stalo ok?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.