Chtěl jsem se na to podívat, (někdy na přelomu 2012/2013) ale nikde jsem to na netu nenašel, takže jsem se nepodíval a do dneška jsem na to logicky zapomněl.
BTW, ještě nikdy se mi nelagovalo fórum To ten můj net tak zatížílo že jsem si pouštěl přes celou "noc" Dreamera ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Koukni, je to o chlup lepší jak U Konce Světa
Rád se podívám. Mimochodem, ty jsi viděl Soumrak mrtvých? Myslím, že zrovna tebe by to bavilo... je to taková parodie na všechny ty Zombie filmy...
A Jednotka příliš rychlého nasazení je parodie (která se ale tváří jako vážnej film) na všechny akční vojenský/policejní filmy... "Už jsi utíkal
(Nick Frost) Danny Butterman: Střílel jste někdy obouruč a lítal vzduchem?
(Simon Pegg) Nicolas Angel: Ne.
Danny Butterman: Střílel jste jednoruč a lítal vzduchem?
Nicolas Angel: Ne.
Danny Butterman: Co automobilová honička?
Nicolas Angel: To ano.
Danny Butterman: Střílel jste z pistole, při tý honičce?
Danny Butterman: A co Smrtonosná zbraň?
Danny Butterman: Ale viděl jste ji už?
Danny Butterman: Mizerové 2?
Danny Butterman: Vy jste neviděl Mizerové 2?
Upravil/a Mike dne 18.01.2014 13:41
Hele, ty lidi jsem vůbec neviděl, ale vzhledem k tomu dupání, mlácení do zdí, všelijakému bouchání a krom řevu i dalších blíže neurčených hrdelních zvuků jsem dospěl k závěru, že tam fakt bydlí gorily.
A nebo přinejlepším fakt hodně duševně zaostalí jedinci homo sapiens neanderthalensis...
Upravil/a Ligos dne 18.01.2014 13:43
A co mi tak řeknou? Ať vypadnu, že stejně nic neporušují? (Noční klid je až od 22 do 6 hod...)
Když jim nedochází, že v paneláku bydlí pod nimi další lidi, tak s nimi už nějaká rozmluva nehne...
@Ligos: Zajdi s nimi promluvit, nejdřív hezky, pak ne tak hezky a pak volej policii. To, že noční klid je od 22 do 6 hodin neznamená, že můžou dělat vyrvajz jen proto, že je poledne, a rušit tím klid všem sousedům
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLO, sorry, vůbec jsem si nevšiml žes mi poslal zprávu a nějak mi blbne Steam a nejde mi ti odepsat, tak ti hážu aspoň sem screen.. ještě jednou řikám, úplně v poho, prostě sranda
Mopidu napsal:
Jinak jsem viděla ten film U konce světa a je to GENIÁLNÍ! Kamarádka říká že je to divný, ale podle mě to je geniální a tak strašně nečekaný, že jsem to fakt nečekala
On je totiž z trilogie Three Flavours Cornetto podle mě nejslabší, pro ty, kdo viděl předchozí dva filmy. Film to není špatný, ale na předchozí dvě díla to je opravdu nemá.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.