(oukey ! udělám to všechno jedním napřáhnutím xDD a pak si sednu a budu koukat na ohňostroj ... teda v případě že ta clona je průhledná ... pokud ne tak si upravím listy ... btw nepotřebuju vodu ? :D nebo něco ? xD)
Aurelius:
Nejbližší je k tobě asi 100 metrů... ehm ale myslím že jaksi nemáš žádnou zbraň Konec konců si doktor.
Škorp:
Všechno done, ale zapomněl si na koktejl takže ti nepřibide coolovost Vodu ani vůůůbec nepotřebuješ... (to byla ironie jestli ti to nedošlo ). Jinak, máš právě kontrolu nad tím kam loď poletí a koho z posádky vyhodíš do vesmíru
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(ok ... najdu si nějakej kohoutek na limonádu a napiju se totálně pořádně ... a pak si najdu skafandr ... vyhodím do vesmíru kuchaře, barmana, kokosa s velkou plasmovou kravatou, všechny oficíry a ty který by mohli řídit loď ... pak navedu loď do nějakýho ateroidu a s plácačkou v ruce, v totálním super odolným a nově nabarveným skafandru popadnu nějakou pistoli nebo větší zbraň a prostřelím okno ... abych se dostal ven a pak budu lítat vesmírem 8D a ještě si pustím nějakou písničku nebo rádio ... v tom skafandru :D)
Aurelius:
S řevem běžíš prvních několik metrů. Černý humanoid se pomalu otočí. Docela dlouho trvá než dobehneš s řevem těch 100 metrů mezi váma takže si přišel o moment překvapení. Když doběhneš až k němu vrazíš mu do břicha šroubovák. On se na tebe pomalu podívá, pak se pomalu podívá na ten šroubovák v něm a řekne "Sakra, to bylo nečekaný." a svalí se k zemi mrtvej Gratuluji, můžeš si udělat první zářez na šroubovák !
Škorp:
+1 coolovost! Ale něco si nedomyslel, totiž to že se teď nikam nedostaneš Jen tak si lítáš vesmírem...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(no co ? jesli am mam nějakou hudbu ... tak to je super ... ok ... mam nějaký vysílače ? zavoláme SOS on někdo přijde ... a není někde nějakej asteroid ? ... ve vzduchu ... totiž vzduchoprázdnu se špatně spí )
Aurelius:
Za tebou nikdo není ale před tebou asi 30 metrů je další Černý Humanoid. Pomalu se dívá jak tamten umřel. A nějakých 50 metrů od něj jiným směrem je další, ten se kouká taky.
Škorp:
Voláš nouzový signál a ozve se ti hlas počítače A++20BW33: "Hele kámo, tys to dal ještě líp než sem čekal, dík žes mě varoval, ale stejně bych utek. Nejsem takovej blbec abych se nechal zabít nukleární střelou, pff! No nic, hned tě vyzvednu, počkej chvíli, jen se k tobě musím dostat přes bludiště hyperprostoru.
Rozeběhnu se proti tomu který je nejblíže. Šroubovákem do něj začnu zběsile bodat, nebudu ale řvát jako před tím. Prostě to udělám s tichým rozeběhem a pak do něj vyzím tem šroubovák
"oukey ! jsi ta nejcoolovatější loď na celym tomhle sectoru! myslím že ti dám jeden svůj list jako vyznamenání ! a máš už ten pokoj ? doufám že tam máš nějaký krutopřísný postele ... docela bych si schrupnul"(počkáme si )
Aurelius:
V pohodě si ho zabil ale ten třetí si už všiml že něco není v pořádku a začal couvat...
Škorp:
"Hele chlape, já mám nejenom postele, já mám i plně interaktivní hologramy tvých největších erotických snů!"
"Do háje.. ještě aby utekl." povzdychnu si, vezmu šroubovák, kouknu se po policistce a potom se rozeběhnu za třetím humanoidem, také ho probodám šroubovákem.
"yey ! tak to je tam hoď 15x a k tomu super ledovosladkej kokteil s kouskem citrónu na vrchu ... jo a zlatý brčko pak budu spokojenej"(... ok kdy ta loď přiletí ? lítání ve vesmíru mě unavuje )
Aurelius:
Běžel si k němu ale když si byl asi 7 až 10 metrů od něj, uvědomil si co se děje, předklonil se a zařval, přitom tě nějaká tlaková vlna schodila na zem a na vteřinku si ztratil vědomí. Pak si ležel na zemi, silně krvácel (i vnitřní krvácení) i když ne zas tolik abys brzo umřel, nemohl ses hýbat a viděl si jak od tebe Černý Humanoid odchází pomalu pryč (je to děsně epic scéna, škoda že ji nevidíš tak jak ji vidím já ) pak trochu pootočíš hlavou, to tě děsně zabolí a omdlíš ale chvíli před tím si všimneš policistky co k tobě běží...
Škorp:
Právě přiletěla a nalodila tě, vidíš před sebou dveře které jsou od tvého pokoje. "Máš to mít! Ale nevím jestli 15 není ta tebe docela dost po tom boji, nerad bych abys mi tady skapal při souloži!"
Aurelius:
Probudil ses z bezvědomí. Vypadá to že jsi v nějaké vojenské nemocnici.
Škorp:
Vešel si do pokoje svých snů, napil se koktejlu a CENZUROVÁNO. Jak dlouho si chceš užívat ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.