Scorpion
Oba se začnete smát, elf na vás pohlédne ale nic neřekne. A dále pokračuje ve výkladu: "Vytvoříte mi lektvar na zvrácení kouzla, potřebné vybavení máte ve stolku jen si vybrat které potřebujete."
Norbi
Stráž křikne "Aldmerská armáda, obléhá hrad!" balíte věci a pak běžíte za hradby, stráže za vámi ihned zavírají bránu.
Leneren
Osoba odendá meč a řekne: "Vivec zase moc kecal co?! Ano jsem Appius Vici, prý si semnou chtěl mluvit."
OŘeknu:Oh promin já blázen kdo jiní by mě chtěl zabít?
Nechceš si sednout se starým mužem a dát si sklenici vína?
A Lord Vivec Moc nekecal a ješte jednou ho označ tak jak jsi označil tak tě zabiji.A chtěl jsem se zeptat zdali nechceš jet s námi na hranice bojovat proti nájezdům.A číst dále.
Upravil/a Leneren dne 22.09.2012 13:44
Scorpion
Máš vše připravené na výrobu lektvaru, když náhle do učebny vstoupí Tandil, a míří k dumnerovi. Se slovy "Musím s tebou mluvit!" elf se usměje a řekne "To je to tak naléhavé? Já tu mám vyučování." Tandil se ale nenechal odbít a tak řekl trochu zvýšeným hlasem "Promluvíme si na chodbě! A to ihned!" oba odešly na chodbu.
Norbi
Sedíš se zbytkem khajiitů u sebe, když k vám běží kapitán se slovy "Schovejte se do chrámu!" a zase odbíhá, polovina města je v plamenech. Hradby sice nějakou dobu vydrží ale jak dlouho to nikdo neví.
Leneren
Appius se usměje a řekne "Smrt, je jen začátek nového konce...A Vivec je občas trochu, paranoidní ale jinak je v pohodě." když se zmiňuješ o sklence vína řekne "Ne, díky ale nemám chuť na víno."
Ah filozoz.Takže nejsi jen pouhá loutka že?Ale to je vedlejší chceš tedy se mnou jet a střežit hranice jedné z provincií?Pak ho poslat pryč a zkusit sehnat nekoho schopného komunikovat na dálku.
Scorpion
Učitel se dlouho nevrací, ale slyšíš slabé hlasy z chodby. Lektvar sis připravil, a dodělal. Máš dva, co sni mi uděláš už je jen na tobě.
Norbi
Blížíš se k chrámu když náhle Aldmerská armáda prolomí bránu, trochu přidáváš na kroku a dostáváš se do chrámu kde jsou tři stráže a pár legionářů. A nějací zranění a pár vystrašených lidí a samozřejmě kněz.
Leneren
Appius se usměje, a řekne "Nestanu se loutkou nikoho, čepele budou existovat dále i kdyby je thalmor všechny vy zabíjel. A teď když dovolíš odejdu!" řekl a odešel.
Naučil jsi se toto kouzlo: Řetězoví blesk (ú 45, MP -20)
spýtam sa legionárov ako to s nami vyzerá, či nás aldmerská armáda zabije, alebo si nás nechajú ako "otrokov" ...You can kill yourself, or die trying...
hmm.Zanadávat si jak Je ctižádostiví a ambiciózní a pak.
Sehnat všechny čepele do mého domu.Sehnat mága schopného telepatie a poslat Sem narifovy muže aby je zabili ale barák mi nevypálily jet k hranicím.
Norbi
Legionář klidným hlasem řekne "Město padne, ale naštěstí v chrámech vždy bývají tajné vchody pokud je najdeme přežijeme!" dořekl to a legionáři začaly hledat tajný vchod.
Leneren
Když se jdeš podívat ven, nevidíš žádnou čepel. Appius pravděpodobně přijel sám, takže v tvém domě nejsou čepele.
Stráže ti přivedly starého elfa co umí nějakou prastarou magii.
SuperHunter
Tvůj pokus o odchod se nepodařil, jedna z osob si tě všimla a upozornila na tebe.
Říct elfovy at počká v domě a at mu sluhové dají co bude chtít.Poslat pro čepele vojáky at řeknou že je to z rozkazu císaře.S každou skupinou poslat mága schopného Paralízy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.