Lara se připraví k akci. Jake si naopak balí věci. Tomas zůstává stále sledovat, kdo je za dveřmi.
,,Sousedé? Jste tám?" ozve se někdo a ještě zaklepe PTTP PTTTP
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Až si sbalím věci, připravím se, a podívám se, jestli tu je jiný východ.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jake zmatkuje začal běhat po bytě a hledá únnikovou cestu. Našel okno, jenže to by znamenalo smrt, jelikož jsou vysoko.
Lara očekává seroucího dědka.
Tomas stále sleduje a naznačuje jim aby se uklidnili.
,,SNÍDANĚĚĚĚĚĚĚĚ! OTEVŘETE TO JSEM JÁ!"
Všichni jsou strašně opatrní.
Jake váhá, že by na ni měl chuť.
Lara se obává, kdo ví co to bude.
Tomas stále čeká..
,,Nejsou asi doma.. smůla, tak to sežeru sám..." najednou se otočí a poznal svého oblíbence. Sracího dědka.
Ten nám neublíží, a mohli bychom se ho na něco zeptat. Nemusíme ho pouštět, akorát vyjdeme ven, ne? Mám hlad, a jídlo zadarmo se hodí.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jake by jeho velkorysost přijmul a Lara mu také nejspíš důvěřuje.
Tomas okamžitě otevírá dveře a začne na něj mířit.
,,Oh! Panebože ne! Já jsem jen přines něco k jídlu mím sousedům! Jestli nemáte hlad, tak to odnesu.."
Drží v ruce talíř se třemi plátky tmavě opečeného masa. A maso jste naposledi měli hodně dávno..
Lara se podrbala vrtačkou na hlavě naštěstí nebyla spuštěná.
Jake se rozhodoval jestli se nají, protože byl nenažrán.
Tomas se ho zeptal na ruce. Ty se neklepali, takže na lidožrouta nevypadal.
,,Ale! To je nezdvořilost... Uklidněte se s tou opatrností, přece! Není to otrávené. Podívejte" Vzal si jeden plátek masa a nacpal si ho du úst. Začal ho žvýkat.
,,TšAK dSÁTE SI?" zamlaskal a nabízel zbylé dva kusy.
[kručí mi břiše]... Já nevím... Co když to je z nakaženého, nebo z nějakého mutanta?XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.