Leneren napsal:
Čekej.Jak automaticky blokne?To automaticky dostaneš ban?Tak to jste teda lenoši
No pokud si toho nevšimneme, tak ten dotyčný dostane dočasný ban. Už se to tak stalo Scorpiovi.
EDIT: A napiš ještě jednou že jsme lenoši a něco uvidíš (nebo spíš už nikdy neuvidíš ), já sem ten systém neprogramoval!
Upravil/a Whirt dne 04.11.2012 00:05
Aha.Myslíš toho Scorpiona?Toho cz?
Ten musel být zmatený .
A skoro všichni mají povídky.Takže musím udělat nějákou taky.Třeba:Leniho nehorázné keci:Část jedna divný klaun
Leneren napsal:
Aha.Myslíš toho Scorpiona?Toho cz?
Ten musel být zmatený .
A skoro všichni mají povídky.Takže musím udělat nějákou taky.Třeba:Leniho nehorázné keci:Část jedna divný klaun
Jo, je blbý, že to Fraps neuložil... To se mi u některých hrách stává... Zítra zase zkusím zprovoznit Morr... Teda já ne, ale Epic Hero of Instalation
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Můžeš se těšit na epický první part z DayZ který sem osobně točil. Jen to ke konci trochu ten fraps posral a neuložil poslední klip kdy se nám to lagovalo a byl tam přehled věcí,
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.