Pán prstenů je skvělej, kdyby ses kouknul do Hry - Total wary, tak bys zjistil, že hraju super obří mod na Medieval II - Third age Total War, kterej to celý předělává na středozem. A koukal jsi na klasický nebo extended?
Já osobně jsem byl s novými epizodami docela spokojen. Pravda je, že jediná opravdu podstatná je ta třetí (resp. šestá, prostě Pomsta Sithů) a ty dvě předtím spíš působí jako nutná výplň k tomu, aby mohla být právě ta třetí... Ale stejně, je to SW a je to ok. Ale nejlepší bude navždycky Impérium vrací úder a Disney to už rozhodně nepřekoná
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Takže, díky tátovímu kolegovi který nám věnoval hry mám teď tyto hry (a že jich je, ale většinu neznám )
Call of Juarez
Far Cry 2
Všechny King's bounty
(něco pro BW) Left 4 Dead 2 (u té hry asi umřu )
Monkey Island 2
Risen
The Secret of Monkey Island
Tom Clancy Rainbow's Six: Vegas 2
Borderlands
No,na to že toho kolegu neznám to není špatné Risen je prej dobrej, rovnou ho asi nainstaluju (BadWolfe, Left 4 Dead 2 musí počkat a budeš si muset mezi přátele přidat i ten jinej účet)
E: Tý jo, on to naposledy hrál roku 2011 a L4D dokonce 2010
Upravil/a Mopidu dne 01.11.2012 16:39
No, Monkey Island mám jeden (Monkey Island 2: Special edition) a pak The Secret of Monkey Island: Special Edition. Jakej je v tom rozdíl? Je to furt ta samá série?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.