Teď jsem někde četl, že tady se nikdy nekamenuje, že tady se jen upaluje. Nevíte, co je na tom pravdy? Ne že bych měl něco proti grilování pod širým nebem, ale přeci jen, to házení a míření člověka více vtáhne do dění.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
scorpioncz napsal:
mohl bych se zeptat kde si Dawnguard budete kupovat ? už sem nekde četl že si ho někdo koupil a má ho doma
DLC = Dowloadable Content. Pokud vím, Dawnguard se nebude nikde klasicky kupovat, budeš muset zaplatit a stáhnout ho. Taky se mi to ani za mák nelíbí, ale taková už je doba. Může však nastat jedna z těch výjimečných situací, kdy se pletu, za což bych byl ještě výjimečněji nesmírně rád .
No, na Steamu by to mělo být. A ne, krabička, myslím si, nebude. Taky mě to štve, ale jak už jsem psal, s dobou nic nenaděláme. iTunes a další kraviny. Já to chci držet v ruce, sakra! BEZ DVOJSMYSLŮ!!
nagasadowcz: úplně s tebou souhlasím ale u mě je problém že se steamem moc neumím a jediný na co ho potřebuju je skyrim takže tam se musejí posílat sms abych dostal nějaké kredity ? nebo jak si to mám objednat
Jen by mne zajímalo, když si teda pořídím dawnguard ze steamu, tak budu mít...ehm nic.... Co budu dělat, když budu potřebovat přeinstalovat PC. To zaplatím pár stovek jen tak a pak znova? Tohle stahování odsuzuju, já potřebuju krásnou krabičku
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.