nagasadowcz napsal:
To se dá? Odhalit Kaina? To budu muset s takovou znovu zahrát! Jak na to? Ale pokud to nejde bez spoilů, tak radši nechci nic vědět
Normálně se na to přišlo jen přes soubory hry, ale jakmile ti dojde, kdo to je, tak je to docela i logické. Pokud chceš, můžeš hádat. Ve hře samotné je snad náznak jen jediný.
Možná ti jako doporučení pomůže, že je to jedna ze tří her, které jsem nikdy neodinstaloval ze svého PC...
(a že těch her už prošlo tou bednou, ale žádná nebyla takové kvality)
Koho zprvu může odradit grafika, toho snad uchvátí příběh a atmosféra. Ale grafika je stále dobrá. Kéž by bylo nějaké pokračování!
Normálně se na to přišlo jen přes soubory hry, ale jakmile ti dojde, kdo to je, tak je to docela i logické. Pokud chceš, můžeš hádat. Ve hře samotné je snad náznak jen jediný.
A k čertu, teď jsi mi nasadil brouka do hlavy...
Nechceš mi prosím poslat do soukromých zpráv, kdo to je?
Leneren napsal:
Já bych řekl ,že to bude ten princ ne?Zatím jsem si o hře něco přečetl a koukl na obrázky..Grafika mi přijde prvotřídní pro potřeby hry.
Obrázky ti ani zbla nepřiblíží tu atmosféru a propracovanou složitou hierarchii světa temnoty... Vyhni se spekulacím, dokud si to nezahraješ.
Ok, kdyby jsi chtěl, kdyžtak pošlu PM. Nemá cenu to tu kazit ostatním, co tenhle klenot ještě nehráli. A tak já to jdu taky znova nainstalovat! Pokud mi to ještě na netbooku půjde, pokud ne, můžete to všichni rozehrát a já dojmy budu sdílet s váma, protože jsem to dohrál tolikrát, že si to můžu přehrávat v hlavě
Nikdy nezapomenu ani na žralokodlaka...
Není vůbec zač. Ono to hodně věcí vysvětluje, i to co Kain říká je docela důležité, když si to spojíte dohromady.
Hnedka se na ten konec světa z rukou Praotců kouká jinak, co?
Holt, prostě věřte lidem chytrým a tématu se věnujícím, jako je Beckett
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.