Scorpion "Novicové, toto je Aurelius Arterius. Učil tu před dvěma lety, pak se vrátil a vyučoval na Ledohradské univerzitě. Teď vás bude učit Runovou magii." řekl Arcimág, a ukázal na bretona. Breton vypadá tak na 28 let.
Norbi
Natáhl si meč, a zeptal se. Osoba šeptla "Tvá zhouba!" a napadla tě mečem. Chvilku si se bránil, ale pak provedl protiútok, osobu sekl do ruky. Ale ona tě odhodila kouzlem.
BadWolf
Vyndal jsi svitek a přečetl sis ho Dům s písmenem L, tě k bohatství dovede...jen správný okamžik stačí a vše se odkryje...
Ale no tak, možno si moja zhuba, no prejav aspoň trochu cti, a ukáž sa ... (Pripravím si plamene, zaútočím, a pokúsim sa jej podpáliť nohy ...)You can kill yourself, or die trying...
"Mám doručit tento dopis, osobně adresátovy. Mám ho doručit [řeknu jméno, toho, komu mám dopis doručit. Aneb zkráceně: ŘJTKMDD]"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.