Taky můžu doporučit Cry Of Fear, zdatně Amnésii šlape na paty. Naprosto děsivý horor je taky Clive Barker's Undying. Dost na hororu taky stojí dnes naprosto legendární a všemi uznávané Vampire: The Bloodlines. Určitě pak Penumbra, System Shock 2 a Pathologic.
nagasadowcz napsal:
2) Byl jsem rád, že jsem si dnes v té fujavici vůbec všiml auta, které mě málem přejelo, takže "opravdová drobnost" na fóru mi unikla...
3) Dík, bude mi ctí být v porotě
4) Vampire: The Masquerade - Bloodlines je sakra dobrá hra!
2. Ó ano! Ale není to dnes vše.
3. A já budu jedině rád, když tam budeš ty. Lepší jeden Naga než deset... Myslím že všichni víme, co by tam bylo doplněné
4. Ano to je - a dobré je na ní, že se dá hrát tolikrát a vždy je to něco odlišného, ikdyž hrajete pořád ten stejný příběh... Poprvé jsem hrál za nehezkého Nosferatu a byla to naprosto rozdílná (kanálová ) hra, než třeba s upíry, kteří se více podobali lidem.
Shoggot napsal:
Taky můžu doporučit Cry Of Fear, zdatně Amnésii šlape na paty. Naprosto děsivý horor je taky Clive Barker's Undying. Dost na hororu taky stojí dnes naprosto legendární a všemi uznávané Vampire: The Bloodlines. Určitě pak Penumbra, System Shock 2 a Pathologic.
Whirt napsal:
3. A já budu jedině rád, když tam budeš ty. Lepší jeden Naga než deset... Myslím že všichni víme, co by tam bylo doplněné
4. Ano to je - a dobré je na ní, že se dá hrát tolikrát a vždy je to něco odlišného, ikdyž hrajete pořád ten stejný příběh... Poprvé jsem hrál za nehezkého Nosferatu a byla to naprosto rozdílná (kanálová ) hra, než třeba s upíry, kteří se více podobali lidem.
3) Tak určitě
4) Já nejraději Malkaviany, Ganrely, Nosferatu a... sakra, teď mi to vypadlo. Jak se jmenovali ti kouzelníci? Co měli magii krve? JO! Tremere, nebo tak nějak. Však víte, co myslím.
Leneren napsal:
Než deset Lenů?
Neeee. I kdyyyž...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mě nejvíce seděli Ventrue. Možnost se skoro všim prosekat plus něco do zbraní na blízko aby člověk prošel ty otravné stoky a byla to paráda.
Hlavně to mělo naprosto boží atmosféru. Což je aspekt, ve kterém prostě dnes vše pokulhává.
Shoggot napsal:
Mě nejvíce seděli Ventrue. Možnost se skoro všim prosekat plus něco do zbraní na blízko aby člověk prošel ty otravné stoky a byla to paráda.
Hlavně to mělo naprosto boží atmosféru. Což je aspekt, ve kterém prostě dnes vše pokulhává.
Já jsem hrál za všechny klany. Ale nemůžu vystát Prince, tak jsem si k Ventrue vybudoval trochu odpor. Připadají mi všichni takové jednotvárné politické svině
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já ho zpočátku měl docela rád, byl takový štědrý a měl úroveň. Naopak mě trochu srali anarchové s tím jejich ostentativním odporem vůči mě, ale pak se to vyměnilo.
Holt mi až později došlo, že nějaký trapný evropský povýšenec nemá v L.A. co dělat!
Mimochodem, podařilo se někomu z vás ve hře odhalit Kaina?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.