hRDLA "Víte co je zajímavé, že je Vici opět legátem. Před několika lety ho degradovali a postavily mimo službu, a teď se opět vrátí i se svojí hodností."
Killiaden
Vozka ti odpoví "Můžu tě tam dovést, ale jen na hranice. Nechci aby mě ty argoniánští psy napadla!"
hRDLA "Tehdy jsem u toho byl a svědčil. Myslím že na jeho rozkaz byla vyvražděna jedna vesnice ve Skyrimu, tehdy se mu nic moc neprokázalo a přišel jen o hodnost. Ale stejně nevěřím že by to opravdu udělal." řekl Legát.
Killiaden
Cesta bude trvat 15 příspěvků.
Upravil/a Aurelius dne 08.11.2012 20:27
hRDLA
Ohlédl si se, a uviděl kavalerii. Legionáři tě ihned obstoupily, a chránily tě štíty. Několik šípů se jim zabodlo do štítů, a jeden dolétl těsně vedle tebe.
hRDLA
Tvoříte kruh, a snažíte se ubránit. Jeden z mágů vyplašil pár koňů ohněm. Lučišníci zasáhli jejich velitele, právě dopadl na zem. Ale aldméřané se nevzdávají a rozbíjí vám postupně formaci.
,,Mám nápad, až na nás zaútočí, rozestoupíme se a necháme ho projet, když se za námi bude otáčet, tak ho dostaneme, ale vždycky někdo musí držet pozici, když po jezdci zbytek půjde."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.