Naga: Znám už dýl. Taky jsem na to poprvý kliknul kvůli tý ženský Ale jsou dobří.
Hele ty asi moc neposlocuháš Death Doom co?
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@hRDLA: Musím říct, že slyšet od nich naživu Zakliatie byl zážitek na celý život. A Slavsya Rus. A vůbec všechno Masha je super na jevišti
@Mett: Tak poslechnu si Death (kapelu), Arch Enemy a Amon Amarth mám hodně rád a obecně prostě Göteborgská škola melodeathu. Doom, proti tomu taky nic nemám. Ale ne, MOC to neposlouchám.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo Metal může hrát snad každá země kromě Muslimů (ale ti nehrajou až na aláhovčky nic ) Přesto je rock a metal stále záležitost spíš Evropy a Ameriky.
BTW: Teď prohledávám různý seriály a hledám něco, co by mě na dlouhé noci zabavilo.. Tak přece jen! Ripper Street - Londýn 19 století a Rozparovač! No kouknu na to
Upravil/a Lord Rade dne 29.07.2013 03:02
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Mett: Vidíš, ani jsem se nezeptal - vyrážíš letos na Brutal? Já se pokusím jet příští rok letos už mi to finančně nevyjde. Ale příště bych chtěl na MoR i na BA.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Od Amon Amarth mi furt zní v hlavě taková ta o vlcích táta to měl za vyzvánění a teď to nemůžu vytřepat z hlavy ale do té doby tam byla ta se Thorem, takže dobrý, aspoň se čenžly
hRDLo, když tak už dělám na tom tvým The Last of Us obrázku poslední hodinu jsem sice strávila tím, že si Ellie nebyla podobná, ale už je to ok takže do zítřka to bude
(chceš abych ti pak PM poslala i náčrtek nebo stačí finito verze?)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.