hRDLA "Ještě počkejte, pokud na tom bude nějaká armáda špatně. Máme použít kouzlo a dát tak signál že potřebujeme pomoc." řekl Legát, a svolal si lukostřelce, a část domobrany.
Ty jsi se postavil se zbytkem před ně.
BadWolf
Viz. PM - Chat
Scorpion "Já bych ráda dostudovala, pokud by to nevadilo." řekla Laurana, a Delfína ji odpověděla "Můžete studovat, pouze si na vás dám pozor."
Norbi
Zkontroloval sis zbraně, a vzal si je sebou. Přešel si ulici, a vstoupil do obchodu. U pultu stojí mág v modré róbě, a cosi si sepisuje.
SuperHunter
Hraješ dál (pořád jednu a tu samou hudbu, po chvilce začínáš improvizovat).
hRDLA
Vyčkáváte, a zdá se že morálka domobránců není nejlepší.
(nepřátelé dorazí už velmi brzy)
BadWolf
Viz. PM - Chat
Scorpion "Jinak, jak se vede Delfína?" zeptal se Tandil, když bylo dlouho ticho. "Ale, jde to. Ale je to obtížné, Fabius zítra odjíždí do Hammerfellu. Aurelius je pryč, takže je to takové divné sedět tu zatím co legie umírá." řekla Delfína.
SuperHunter
Z počátku se ti to daří, ale později to jde z kopce. Ale i přesto sis něco vydělal. (chceš pokračovat do hostince?)
Vypadá to že se do toho budu muset vložit. Předstoupím před vojáky a začnu: ,,Redguardi, Imperiálové, Nordi, Bretoni dnes je ten DEN! Den kdy temnota, která sebe samou nazývá Thalmor přišla až k nám. Město po městu na pobřeží padají, ale tomu dnes učiníme přítrž. Oni si myslí, že jsou elfové, nadřazená rasa, že je nikdo nezastaví, ale už déle, UŽ DÉLE NE. Helgathe, to jméno si bude Aldmerské Dominium pamatovat jako největší noční můru. Jelikož dnes v bitvě o Helgathe je DEN, kdy se jejich postup zastaví. DEN, kdy jejich se jejich armády otřesou. DEN, kdy již déle nebudou nadřazenou rasou! ZA HAMMERFELL A ZA TAMRIEL!
P.S.: Pustit k tomu toto, pro navození atmosféry - /watch?v=ASj81daun5Q&feature=fvwrel
Upravil/a hRDLA dne 06.11.2012 20:43
V dálce už vidíte Aldmerskou armádu. Legát v na tebe křičí "Vystřelíme na tvůj rozkaz!"
BadWolf
Viz.PM
Scorpion "A co Aureliův zdravotní stav?! Jak si mu sakra mohl dovolit jít válčit?!" řekla Delfína "Copak jsem doktor, Aurelius si s tím poradí. A navíc, to prokletí není až tak rozsáhlé. Má ještě dost času aby našel nějaké vhodné řešení." řekl pohotově Tandil.
Leneren
Procházíš chrámem, s vím pokojem. Až do hlavní věže, pak lezeš na střechu.
hRDLA
Lukostřelci zasáhnou nepřítele salvou šípů, a legionáři už automaticky připravují formaci. Do které elfové narážejí. Jejich mágové vrhají ohnivé koule, jedna dopadla i těsně vedle tebe.
BadWolf
Viz. Chat
Scorpion "On to tají, ale neptejte se ho nato." řekla Delfína, a Tandil řekl "Mám obavy že pokud nezačne hledat východisko, tak se mu prokletí rozšíří do celého těla. Pak už mu nikdo nepomůže."
Leneren
Nikdo na střeše není, kouzlo se lze naučit pouze od mága nebo z knihy.
Vydat se hledat elfku.Jak jsou na tom jednotky jenž jsem poslal s prosbou o pomoc k čepelím.A jak jsou na tom jednotky které jsem poslal na schromažďování řemeslníků kovářů a truhlářů?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.