Zjistím, jak moc by ta zbroj omezoval v pohybu, a jak je hlučná.
Zjistím, jak se mi bojuje s meči, ale hledám spíš sekeru...
Dávám si pozor.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA "Generál Claudius, se brzo stáhne. Protože ušáci prolomí hradby. Potřebujeme čas na evakuaci. Já budu zde, ale záleží na vás kdo půjde bránit průsmyk."
a) Legát Vici
b) Legát Darions
BadWolf
Zbroj je docela těžká, a hlučná. Ale ochrání tě.
S meči se ti bojuje dobře, ale přesto hledáš sekeru. Po chvilce jsi nějaké sekery.
Scorpion "No, ale jak jsem řekla. Pokud chceš můžeš se k nám přidat. Tady můžeš studovat magii, a mi tě naučíme bojovat." řekla Delfína, a ty jsi upil trochu vína.
Norbi
Pročítáš ho, ale písmu kterým je napsaný nerozumíš. Možná by ti stým mohl pomoct nějaký odborník.
Kill
Dáváš mu rádu, a omračuješ ho. Zdá se že tě někdo zpozoroval.
Upravil/a Aurelius dne 05.11.2012 20:13
bojovat ? ale já mám svý kouzla na bojování myslím že já bych pro nějakou zbroj a meč stavěný nebyl .... ale zpět k hlavní věci takže vy nás máte někam odvést , aby jsme byli v bezpečí před thalmorem ?
hRDLA
Většina má legionářské zbroje, až na pár vy jímek. Mágové léči z raněné z minulého útoku, ale mohou se posunout.
BadWolf
Viz. PM
Scorpion "Potom, co jsem viděla jak vám to tu jde. A jak se vám nechce tu můzete zůstat. Akorát vás budu střežit, místo spaní na pokoji půjdete do sídla rodiny Vici." řekla Delfína.
Norbi "Myslím že tu jeden má krám, zrovna přes ulici." řekla khajiitka.
SuperHunter
Pokračuješ v hraní, a dva občané tě poslouchají...
mě je jedno kam půjdu ( Lauraně ... ) co by jsi chtěla ty ? jít do světa nebo zůstat tu ? .. jak jsem řekl všude je něco zajímavé , jak tu , tak i jinde ;D
,,Vy legáte tu zůstanete se všemi z domobrany co mají luk a budete vést palbu, já půjdu s legionáři a zbytkem domobrany nějakých třicet metrů před vás a budu je zadržovat, zatímco vy budete pálit z luku."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.