Ola všem! Právě jsem se vrátil z divadla v Brně. Mám trochu melancholickou náladu, ale zase tak emočně silné to nebylo
nagasadowcz napsal:
PRO WHIRTA:
Doctor Who S07E05 SPOILER!!!
PRO NAGU:
Shoggot napsal:
To já se chci bezesporu taky koukat na ženské křivky. Nicméně pokud udělám třeba sci-fi, kde kosmonautky opravují loď venku ve vesmíru, nemůžu je udělat v plavkách, protože budu za debila. Pokud teda ta hra není tak koncipovaná, že jo, že je to třeba parodie na sci-fi, nebo tak.
Doktor by si to mohl dovolit a stále by to bylo plnohodnotné sci-fi
Upravil/a Whirt dne 28.10.2012 00:16
Whirt napsal:
...ty si zjevně nikdy neviděl Doctora
Víc už ses mýlit ani nemohl, ale to mě tolik nepřekvapuje. Narážel jsem, že pokud by tam byly hambaté opravářky, tak to sice možná budeš ty za sci-fi považovat z čistého fanboyovství, ale už to bude dekonstrukce žánru nebo jeho parodie.
Proto jsem použil ten příměr s Barbarellou. To je absolutní dekonstrukce žánru, ale i tak ji nějací nýmandi považují za sci-fi.
Lene... Můj účel, proč jsem chtěl, aby jsem při prohře šel na rande s Mopem a s Fezem na hlavě byl ten, aby jste se smáli
EDIT: Mimochodem tato sázka došla svému účelu - konečně jsme tu měli aspoň ty tři dny gramaticky téměř bezchybného Lena
Upravil/a Whirt dne 28.10.2012 01:14
To víš lenost zabíjí gramatiku. Ale když teda chceš. Tak my se budeme smát a posmívat se ti . Tvé přání musíme přece respektovat .
Upravil/a Leneren dne 28.10.2012 01:17
Zjevně si to stále nepochopil - já tím ukojím svůj exhibicionismus (), pobavím vás (ale ne ve škodolibém smyslu) a na internetu bude o jedno legendární video s Whirtem více
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.