ok tak vezmu bratra ... vyhodím ho ze schodů a ještě po něm hodím plechovku s fazolema ... pak půjdu do hlavní pobočky netairu ... vymlátim to tam květináčem a pak bude klid ... pak si ještě vezmu bročku a střelím každýmu .. kdo mě bude otravovat!
toto ne ! Ashley neotravuje ... byla to jiná Ashley ... btw to mám furt halušky ? ok ... ták to bude velká mísa houbiček 8D a profesionální PROBrejle 8D a nasadím profesionální výraz ... a pakbudu mít halušky z houbiček ... třeba zrcadlo na zemi
Škorp:
Ale.. Halušky v haluškách jsou krvavý... a ÚCHYLNÝ. Fakt to chceš udělat, nerad bych dostal BANána
Sanued:
Zapálíš ho. Už vidíš, že jsi v kamenné síni porostlé behem a pařezy. Ten špalek dřeva náhle zařve: "Sáfra, čí hlavu tu zapaluješ ty jeden zmetku?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nejprv si seženu takovej ten policejní štít a ňáký silový pole a pak si zajdu koupit pizzu s ananasem štít držím tak, aby po mě neházel věci rozhořčený dav
no dobře no ... tak tam budu mít banánovou mísu s totálně předělanou texturou na pomerančocitrónovník a když jsme u toho tak ještě (mám ty PROBrejle a profesionální výraz že jo ? ) tak ještě mám totálně hustej profesionální oblek kterej vypadá jako měli ochránci příživnického paktu na ještěrkách ... ale nebude to on bude z nanovláken a bude neprůstřelnej 8D
Mopi:
Spletli to, a dali ti Římanskej štít a místo ananasu DURIAN ! Cha-chá !
Škorp:
Rozrazily se dveře a v nich stála postava.
"Zdar. Já jsem Prorok, a přišel jsem si pro obleček mojí máti."
Sanued:
"No... tak jo." V místnosti nic není, krom jednoho stojanu. Stojí na něm že buď můžeš ject výtahem nahoru, nebo dostat lopatu, sýr a předplatný PlayBoye. Máš si vybrat.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(řeknu mu) já jsem Alcatras a dej si bacha nebo ti ustřelím pohlavní orgány ... (mám tu bročku že jo ? ) nechceš si radši dát mísu houbiček ? ještě jsem nezačal
Mopidu:
Durian při letu křičí dětským hláskem: "Neeeeeeeeeeeeeeeee! Ňikďo mě ňěmá rááááď!" Pak se rozvkajšne o Bus Kapitána Ameriky
Škorp:
"Sorry, ale nemám pohlavní orgány, jsem Hana Montana. Dáš mi pusu ?"
Sanued:
Přišlo ti první číslo, lopata a zamkl se výtah. Sýr ti přišel taky.
"NEEEEE!!!!"(s tímhle řevem se na ni rozeběhnu a pravítkem jí uříznu hlavu ... kterou narvu do obalu od čokolády a tu vyhodím na poušť kterou nedávno zaplavili vodou a proto to je teď poušťovodovodní velká trubka )
Škorp:
Ok, Škorpe, lepšíš se, tohle jsem na první četbu nepochopil ani já ... no
Sanued:
Začne se ozývat zpěv: "Keby bolo niečo..."
BTW, dneska už asi končíme, ale zítra když mi to připomenete můžem hrát dál XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.