Dawnguard bude jako samostatná hra a nebo to bude rozšíření v tom smyslu, že bude mapa provincie Skyrim obohacena o nové lokace, dungy atd. a bude se mimo úkolů z původního Skyrimu dát hrát i questy Dawnguardu nebo jak to bude?
Upravil/a OndraBelohlavek dne 23.06.2012 15:00
Tak já usuzuji z toho, že třeba u Gothica 3 byl datadisk jako samostatná hra, která se spouštěla mimo hru hlavní. Každá hra to má jinak. Viz. třeba BF3
Na dawnguard se těším, hlavně na ty vývojové stromy lykantropie a vampyrismu... Konečně budu moc rozehrát něco jako v papírové Masquerade, tedy bigotního a šíleného lopvce upírů...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
OndraBelohlavek napsal:
Tak já usuzuji z toho, že třeba u Gothica 3 byl datadisk jako samostatná hra, která se spouštěla mimo hru hlavní. Každá hra to má jinak. Viz. třeba BF3
Koukni se na hlavní stránku, spouští se to v normální hře promluvením se strážema.
OndraBelohlavek napsal:
alebo nightmare house 2
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.