No tak co je teď jiná doba ne? Já jsem měl první notebook asi v 15-16? kvůli střední. A kdy jsme měli první počítač už ani nevím.. vím že jsme byli jedni z mála kteří ho v té době ještě neměli a první byl už na tu dobu dost starej..
Jinak na nějakej koncert bych se už chtěl taky vypravit. Zatím jsem na žádném nebyl ale až tu bude vystupovat nějakej můj oblíbenec a seženu někoho kdo by jel se mnou a peníze, tak už bude nejvyšší čas.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
U nás také prší. Ale počasí i příjemné .
Ligos: Žiji na Moravě v oblasti okolo Znojma. Jo a není skyrimské počasí spíše počasí na Sibiři?
Upravil/a Leneren dne 27.10.2012 15:44
Leneren napsal:
U nás také prší. Ale počasí i příjemné .
Ligos: Žiji na Moravě v oblasti okolo Znojma. Jo a není skyrimské počasí spíše počasí na Sibiři?
Ve Skyrimu je taková zima, že tam je zmrzlé i pobřeží oceánu a přesto tam lidé nosí jen pár kožešin a ženské navíc ještě tak, aby jim zvýrazňovaly křivky. Lze také jen ve spoďárech plavat v zmrzlém oceánu bez jakýchkoli okamžitých následků na organismus.
Ve Skyrimu mají velice zvláštní zimu tím pádem, nepodobnou ničemu na Zemi.
Shoggot napsal:
Ve Skyrimu je taková zima, že tam je zmrzlé i pobřeží oceánu a přesto tam lidé nosí jen pár kožešin a ženské navíc ještě tak, aby jim zvýrazňovaly křivky. Lze také jen ve spoďárech plavat v zmrzlém oceánu bez jakýchkoli okamžitých následků na organismus.
Jdeš na to moc vědecky... S fantasií nejdál dojdeš!
Shoggot napsal:
Jdeš na to moc vědecky... S fantasií nejdál dojdeš!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.