Vzít si zprávu.A přešíst ji nahlas.A oznámit.Takže pánové máme tu vraha.Hnusnýho vraha beze cti co se bojí boje.A dokonce nevymyslel nic lepšího než tak trapnou frázi!Panebože!To nemohli najmout profesionála?Pokud mě ten vrah slyší.Tak ať za mnou příjde.Teď a vyřešíme to jednou provždy.Jen ty a já!Nebo ze mě máš strach?
hRDLA
Vejdete dovnitř (Legát, redguardka, a ty), ihned vás přijmou. A proto pokračujete do hlavního sídla velvyslance.
Došli jste až do sálu, velvyslanec na vás už čeká. "Aurelie, konečně. Očekával jsem vás, potřebuji další legáty." Legát pohotově řekne "Potřebujeme posily, pokud máme vyhrát." velvyslanec zakroutí hlavou a řekne "Legionářů je málo, a další posily nedostaneme."
BadWolf
Vyčkáváš, a válečníci odcházejí na svá stanoviště.
PAnebože!Je to neznaboh a kacíř!Nezaslouží si nic víc než smrt.Válečníci on už v táboře nebude.Prohledejte okolí tábora ve skupinkách po 5 lidech.A když ho objevíte zařvite!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.