Copak je to za uniformu? Císařská, nebo jiná? No. Tak, zkusím najít nějakou neviděnou stranu chrámu a vyšplhat na něj, abych měl rozhled.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Scorpion "Pokud znáš runovou magii, tak neztrácíš manu. Bohužel znám jen základ, zbytek ví Aurelius." řekl, a začal čarovat. Začalo se kolem něj tvořit bleskové pole, a nakonec začal vystřelovat prudký proud blesků.
hRDLA "Nevím, ale musíme na velvyslanectví. Nesmíme ztrácet čas." řekl Legát, a pokračoval v cestě.
BadWolf
Jsou to obyčejná kožená zbroj, našel jsi skvělé místo a lezeš nahoru. Je to malá věž pravděpodobně v ní nikdo není.
SuperHunter
Dojedl si, a zaplatil. Procházíš se, ale nevidíš nic zajímavého.
Podívám se, jak bych se k němu nejlépe dostal. A nebo, pokud mám dobrý výhled a je dobrý vítr, hledám místo kde bych ho mohl dobře zastřelit lukem.
Ale skrývám se a krčím, aby mě nikdo neviděl.
Upravil/a BadWolf dne 03.11.2012 20:38
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Scorpion
Nedaří se ti přestat, upadáš do bezvědomí. Vidíš opět vize.
Legáta jež vstupuje na Velvyslanectví...Lauranu, jak leží mrtvá v náručích Appiuse...Pak slyšíš "Tandile! Ona je mrtvá!" druhý hlas říká "Musíme jít! Jinak.." náhle ohlušující rána...a modrý záblesk.
Leneren
Stráže nic nevidí.
BadWolf
Vítr je špatný, z východu se žene bouře. Není moc možností jak se k němu dostat nepozorovaně.
SuperHunter
Hraješ, lidé přijdou. A hodí ti na batoh pár septimů.
Vezmu kus pergamenu, napíši na něj "STRACH" připevním ho k šípu, a vystřelím směrem k Lordovi (možná ho i strefím ).
Pak rychle a nenápadně zmizím, kudy jsem přišel.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.